Solberg først og sist

Foto: Hesteguiden.com

Tom Erik Solberg blir vår mann på KLosterskogen torsdag all den tid han kjører begge våre bankere.

Sportspills meny torsdag:
V65 Boden: Skyter to blinker?

Oddstips: Frölunda for tredje gang
Lunsjtrav Bjerke: Tet og slutt for andrevalget?

Torsdagen er en innholdsrik dag på travfronten, og det er nok å ta tak i for de norske spillerne. Det åpner med lunsjtrav til både Östersund i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit) og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er dobbel V5 på Klosterkogen og V65-spill til Boden i Sverige som gjelder. Vi har tips til alle disse banene.

I lunsjen på Bjerke tidliger i dag spilte vi inn 4583 kroner på våre foreslåtte spill med en flott banker på andrevalget Logical Fantasy, og det er nye sjanser i kveld! Det ble V5 på våre to største spilleforslag til en utbetaling på 1779 kroner pr. stk., og i tillegg satt vi DD på en rekke til flotte 6.5 ganger pengene der!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Klosterskogen travbane i Skien byr på dobbel V5 torsdag kveld og landets mestvinnende kusk per 18. oktober ved navn Tom Erik Solberg blir nøkkelkusk og sitter opp bak begge våre bankere i en omgang med flotte spilleløp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi starter allerede i V5-1A der 2 Victor Palema står perfekt til. Vi satt en solid strek under hestens navn sist på Bjerke da vallaken satt bom fast med masse krefter på lager. Nest sist stod hesten håpløst til på førti meter tillegg og formen er en mil bedre enn raden. her er det garantert at offensive Tom Erik Solberg satser mot tet med den Åsbjørn Tengsareid-trente hesten og da har vi vondt for å se hvem som kan utfordre. 8 Made In Hoff fikk alt sydd opp i Drammen sist og må nok ta ned vår banker den tunge veien. Det har vi ingen tro på og Victor Palema er en klar banker for oss i V5-1A.
Rangering V5-1A: A: 2 B: 8-3-1 C: 9-7-10-5 D: 6-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ser helt grønt ut
I V5B-spillet synes vi forutsetningene for 1 Mistress Superb ser superbe ut. Vi har virkelig sansen for denne hoppa og etter å ha prestert litt under pari i første løpet etter noen måneders pause for tre uker siden, var det en betydelig forbedret Mistress Superb vi fikk se på Bjerke forrige onsdag. Fra ryggen på ledende Tobrosboy Augustinu fikk hoppa åpning 100 meter fra mål og spurtet strålende, men kom litt for sent til å true vinneren Impressive Joe. Motstandsmessig går Mistress Superb ned minst to klasser torsdag og det skal være svært gode muligheter for at Tom Erik Solberg forsvarer sitt innerspor. Vi ser kun galopp imot, men galoppfaren er ikke stor på denne hoppa. Klar banker i V5B-spillet.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 1 B: 10-4-5 C: 12-2-8-9-11-6-3 D: 7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2A - Varmblodshester. 1700 meter voltestart.
Verken startmetode eller distanse er optimalt for 3 King Of Friday, men de tøffeste konkurrentene står i bakspor og vi tror også Cato Antonsen har den beste hesten. Det har vært en skuffende fireårssesong for den fine fireåringen, men han viste nest sist at han duger svært godt i vanlige grunnlagsløp.

Veldig spennende er det med Geir Vegard Gundersen på 1 Honest Harry som ikke har vært begunstiget med de beste kuskene. Har gått mest monte på slutten, men holdt farten flott til andre i sitt siste travløp og har et perfekt førstespor i volta her. 10 Nibley L.B.. 12 Martina Gordon og 11 Phone er alle interessante hester fra andre rekke og helt klart aktuelle her. Thor Borg opp på 5 Butterfly Star skal vi ikke kimse av og 8 Southern Gentleman er i veldig fin form for dagen, men hemmes av bakspor.
Rangering V5-2A: A: 3 B: 1-10-12-11 C: 5-8-9-4-2-7-6

V5-3A - Kaldblodshester. DNT's unghestserie. Treårige. 2100 meter voltestart.
Tom Erik Solberg kan få en strålende torsdag på Klosterskogen. I dette treårsløpet sender han ut stallhesten 8 Valle Jerven som var riktig fin i seiersløpet i debuten. Tjue meter tilegg i kveld, men strekhestene er begrenset og ikke umulig at Solberg kan sitte i tet på et tidlig tidspunkt her og da er vinnersjansen god.

12 Vitas Junior gjorde et toppløp i V75 sist og så ut som en vinner i det lengste da, men måtte nøye seg med tredjeplass. Helt andre forutsetninger i kveld med 40 meter tillegg, men til gjengjeld er motstanden betydelig svakere. 4 Eos Marinka har fart til å matche alle her, men Holtung-traveren er mer enn litt usikker. Skulle Gundersen lykkes med å kjøre i trav, kan hoppa vinne.

Kihle-duoen 6 Lome Oda og 7 Mjølner Lotta har begge innledet lovende, men kanskje manglet det lille ekstra foreløpig. Med to toppkusker som sjåfører, skal begge passes litt. 2 Rai gjorde en fin debut på Jarlsberg sist fredag og er småfarlig feilfri. 13 Ivodin har en viss kapasitet, og kan være aktuell på bred gardering.
Rangering V5-3A: A: 8 B: 12-4-6-7 C: 2-13-1-10-14-11-1-9-5

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
5 Atomic Migliore gjorde et strålende seiersløp på Biri sist og en hest som Credicity var sjanseløs. Det var fra tet på sprint, og vallaken har tidligere vært sårbar på full distanse. Møter dog svært overkommelig motstand i kveld og må bli favoritt.

Annonse: Grø har ingen tro på storfavoritten Atomic Migliore og byr på et glitrende drag fra arkivet

Veldig spennende i ny regi er 2 Keep The Spirit. Fireåringen innledet svært lovende som treåring, men var uheldig ved flere anledninger og hadde heller ingen toppkusk til å hjelpe. Nå er fireåringen havnet hos Arthur Bø i Telemark og da er tidlig på med gardering her. 10 Korean Dior har bra kapasitet, men lykkes sjelden. Skal være blant de bedre her og med noenlunde klaff fra bakspor, kan vallaken overraske her.

6 Quayside hadde vært hyperinteressant fra et litt bedre startspor, men får Solberg opp og da kan det likevel gå. 8 Liona har blitt helt tatt bort av startsporet her, men det kan kanskje løse seg likevel. Hoppa er ihvertfal mye bedre enn raden.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 5 B: 2-10-6 C: 8-1-4-3-11-9-7-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
9 Boggymaker ble offensivt kjørt av Frode Hamre på Leangen sist, men det buttet noe mot mål og femteplassen var maks den dagen. Klart enklere imot i kveld og Midtfjeld vil nok kjøre ryggløp i det lengste i kveld. Vi tror Boggymaker har en bra sjanse til å vinne dette.

1 Waldemar M.M. var bra vinner av et lunsjløp på Bjerke nest sist, men langtfra like god vinner sist på Biri. Kom i mål på stive bein da og hadde nok ikke vunnet om ikke Hidalgo hadde galoppert ut av den siste svingen.Vi er usikre på hvor tøff denne hesten er og nøyer oss med andrevalget. 8 Eline Sensation ble stum i steget sist etter en tøff forsering midtveis. Hoppa går jevne fine løp, men noen tøffing er det ikke snakk om og åttendespor bak bilen trekker klart ned.

2 Laurita Springer er travsikker og i form. Roter forgunnsfigurene seg bort, kan hun kanskje vinne. 4 Olaf gjør stort sett ikke annet enn å galoppere, men har bra kapasitet og får stå som en liten outsider.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 9 B: 1-8-2 C: 4-5-10-6-7-3-11

V5-3B - DNT's unghestserie. 3-årige varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Åttendevalget 7 Lovely Salt blir vårt spreke førstevalg i dette svært åpne 3-årsløpet. Merk at det er voltestart og da er startspor sju noe av det beste man kan få. Den Trond Anderssen-trente hoppa har ikke vist mye hittil, men vi merket oss en klart forbedret innsats nest sist og satte kryss i margen da. Det er ikke veldig tøff kvalitet på dette løpet og da satter vi 10-prosenteren først.

10 Arc Va Bout synes vi imponerte stort på Bjerke sist og takler Ni Ho Ped D'ombree-sønnen svingene på Klosterskogen, har han styrke nok til å ta ned denne gjengen. 9 Black Star M. har kun startet en gang og vant da. Det var helt tilbake til Grand Prix-uken på Jarlsberg og Frode Hamre er usikker på hesten som ble strøket for en måned siden.

2 Thai Sober er nok ikke beste hesten i dette feltet, men går jevne og fine løp. 6 Jambalay O. imponerte ikke sist, men har en viss kapasitet og kusken er bra. 5 Terrestrial er nede som sistevalg, det er drøyt.
Rangering V5-3B: A: 7 B: 10-9-2 C: 6-5-4-8-11-3-1

V5-4B/DD-1 - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
Topp forutsetninger for 4 Slåttodin i dette sprintløpet og her kan Kolle velge tet eller lederrygg. To strake seiersløp nå for Moe Odin-sønnen og den tredje strake er uten tvil innen rekkevidde. Men Slåttodin har sine dårlige dager og vi velger å gardere.

7 Argr G. er tilbake for fullt og Kari Anne Knutsen har gjort en flott jobb med hesten. Høitomt vil garantert prøve seg fra start her og kan kanskje nå lederryggen. Og da blir hesten farlig. 5 Vår Faxa er i knallfom, selv om det ble startgalopp sist. Unngår hoppa dødens, synes vi hun skal tidlig på her.

11 Spik Elden må nok gjøre det den tunge veien i kveld, det kan faktisk hesten klare dersom Slåttodin er under pari. 1 Baldergutt og 2 Rigel Pål står begge fint til og kan begge blande seg inn i striden.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 4 B: 7-5-11 C: 2-1-6-10-8-3-12-9