Solberg i førersetet

Foto: Hesteguiden.com

Tom E. Solberg er nådeløs i banen, og på Klosterskogen i lunsjen i dag setter han inn en ny vinner i fra tet.

Torsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for de spillesugne, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Dannero i Sverige og på Klosterskogen i Skien her på berget hos Norsk Rikstoto.

Siden kan det spilles til en V5-omgang på Lindesberg på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, mens det på kvelden kun er spill til Norge.

På kvelden er det da V65-spill til Øvrevoll galopp samt en dobbel V5-omgang til Bergen travpark det kan spilles til, og vi på Sportspill har tips og spilleforslag til alle arenaer, utenom Lindesberg i dag.

Våre svært dyktige eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen prikket både V4 og V5 på de største forslagene på Jägersro galopp i går, til en utbetaling på hhv 3189 og 7714 kroner, og det kan være vel verdt å følge dem på Øvrevoll i kveld! Til samtlige stevner vi har tips til denne torsdagen ligger det ute en rekke andelslag på Eksperten, og de spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterksogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Leder trolig rundt om
Til løpene på Klosterskogen i Skien synes vi dagens sikreste vinner dukker opp allerede i innledningen på denne rebusen, og vi er sterke i troen på at 4 Classic Rose leder V5-1 rundt om. 4-årshoppa skuffet muligens en smule ved å ikke holde unna i fra tet i debuten på norsk jord (sølv på 18.2 full vei), men vi synes hoppa så langt spenstigere ut ved andreplassen på 17.5 full vei sist.

Der gikk hun relativt pigg i mål til slutt bak gode Stjerne Sus, og i dag støter hun ikke på konkurrenter i nærheten av sistnevntes kaliber. Da tror vi det er helgrønt, og trener og ksuk Tom E. Solberg rapporterer om en hest som ser veldig fin ut i trening forut for dagens dyst, etter en mindre pause og litt behandling.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tre hester gjør opp?
Ja, i et sprintløp for varmblodshester i finalen synes vi tre hester hever seg klart over mengden, og fremst setter vi 1 Dayzy Ek. Hoppa viste fin form igjen i den siste starten, ved å avslutte sterkt til fjerde på 14.6 over en sprint, og det er billig i mot i dag. Det kan ikke bli feil i fra dette sporet, og hun skal være favoritt.

Av de bedre skal 4 Matchless være, og når 6-årshoppa for anledningen blir utstyrt med Vidar Hop, ja så er hun snakk om en opplagt vinnerkandidat. Iskaldt til står 12 Pole Position U.S., men vi tror uansett at 6-åringen kjemper om seieren i dette løpet. Herdet i tøffe lag, og det går fine rapporter på ham.