Solberg i kanonform

Tom Erik Solberg bak Miniera D'Oro som starter i V65-3 på Jarlsberg i kveld (det er ikke Nettavisens V65-banker)
Tom Erik Solberg bak Miniera D'Oro som starter i V65-3 på Jarlsberg i kveld (det er ikke Nettavisens V65-banker)

Tom Erik Solberg vinner løp som aldri før og i mandagens strålende V65-omgang fra Jarlsberg, kusker han vår V65-banker.

Sportspills meny mandag:
V4 Øvrevoll: Nytt eventyr i Bærum

V64 Hagmyren:Millionjackpot med Silje

Oppdatert mandag kveld: Nettavisens siste info andelslag på Eksperten betaler seg fortsatt godt. Leirvåg bankerspilte 1 Thess Prinsen i V65-5/V5-2 på hovedspillene, men garderte på siste info-kupongene. Tre andelslag (to lag med 5 andeler a kr 100 og et andelslag med 5 andeler a kr 200) fikk V5 og herlige 20 659 kroner i utbetaling. 66-oddseren og 11. valget Huldre Oscar var markert på tre hester på andelslagene som kostet 420 kroner å levere.

Etter en glitrende uke for Nettavisen der vi har spilt inn ca 1 million kroner, er det bare å si velkommen til en ny trav- og galoppuke her på Nettavisen. Mandagen innledes med internasjonal V4-omgang fra Øvrevoll. Til kvelden er det Jarlsberg som byr på V65 her hjemme, mens Hagmyren innleder sin tradisjonsrike dobbeltkjøring med storløp mandag kveld. Ettersom det ble svært så favorittpreget på Mantorp søndag, er det stor jackpot på gang og hele 1 772 137 SEK ekstra i sekserpotten når blant annet Lannem Silje er på plass i V64-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisen har lagt bak seg en strålende tipsuke med store høydepunkter tirsdag, torsdag og lørdag. Tirsdag var Rolf Lerum igjen på ferde under V65-omgangen på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Flott klaff ble det også til V65-løpene på Vaggeryd lørdag kveld i en omgang der det smalt med overraskelser. Ti andelslag på Eksperten fikk 4, 5 eller 7 femmere og når utbatelingen for fem rette ble pene 2 637 kroner, spilte vi inn ca 140 000 kroner på Vaggeryd lørdag kveld.

Jarlsberg travbane i Tønsberg innleder sin herlige travweekend neste onsdag og da er det fem dager med sommertrav som gjelder i Vestfold. Mandag kveld er det en liten forsmak på hva som venter, all den tid det skal kjøres tre kvalifiseringsløp til Jarlsberg Grand Prix for fireårige varmblodshopper. De fire beste fra hvert kvalheat når finalen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi garderer i alle disse tre løpene og vi garderer også mandagens helt formidabelt store V65-favoritt i V65-5 (Teddybear Song) og klemmer til med banker i omgangens eneste kaldblodsløp.

Formsterke Tom Erik Solberg og forvandlingsnummeret 1 Thess Prinsen i V65-4/V5-1 blir vår mandagsbanker. Den fireårige Lome Kongen-sønnen er eies av hardtsatsende Flaata eiendom i Telemark og har stått i trening hos brødrene Øverdal i Drangedal siden slutten av mars. De gutta vet å trene hest og har gjort en strålende jobb med Thess Prinsen. Som debuterte med en sterk andreplass på Klosterskogen 29. mai og fulgte opp med en svært overbevisende seier på Bjerke for snaue to uker siden.

Fra førstespor på strek så misser Tom Erik Solberg sjelden, og selv om 12 Voje Scott (Øverdal-oppdrett) gikk en sterk tid sist, skal han få trøbbel med å hente 20 meter på en feilfri Thess Prinsen. Vi smeller til og bankerspiller i både V65 og V5.

Teddybear garderes
Den hyperkapable Windsong's Legacy-sønnen 5 Teddybear Song (V65-5/V5-2) har blitt fem år etterhvert. Yankeen innledet sin karriere i Norge hos Frode Hamre og imponerte stort i to strake seiersløp i sine to første starter her til lands. Som 1,5 oddser på Bjerke 26. juni fjor (sin tredje start her til lands) så falt Teddybearen tungt og forsvant deretter fra løpsbanen. Dukket først opp igjen på Biri 13. juni i år og da i regi Bo Westergaard. Utstyrt med Tom Erik Solberg endte det med overlegen seier på en svært så bra måte.

Men i kveld er det Bo Westergaard opp og vi kan ikke gå all-inn på hesten, med tanke på problemene hesten har hatt. Således strør vi på med noen garderinger og helt uspilte 4 Per Halbak (kanonløp sist og kun markert på drøye 1 prosent av innsatsene er med på alle forslag i kveld)

Garberg må være våken
En lite våken Bjørn Garberg kjørte vekk løpet med HoppeKriterievinneren 5 Glad Hall T. (V65-1), nest sist på Bjerke og kommer ikke til noe duk og dekket bord i kveld. JGP hoppeavdeling er sprint og Glad Hall T. har foreløpig ikke vist seg som en startrakett. Da åpner slike løp seg litt opp og fra Danmark er rapportene gode på 1 Thon. Som ble skadet som treåring og fikk deler av den sesongen ødelagt. Vi garderer litt også i V65-1. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V5 med fantastisk potensial
Vi vil også si litt om V5-spillet i kveld. Både V5-3, V5-4 og V5-5 er meget krysskrevende og dersom vi får rett i våre antagelser og storfavoritten 5 Teddybear Song faller i V5-2, da er det spillefest på gang. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.