Solberg innleder i lunsjen

Formkusk Tom E. Solberg setter seg opp bak vår lunsjbanker i Drammen i dag.
Formkusk Tom E. Solberg setter seg opp bak vår lunsjbanker i Drammen i dag.

Tom E. Solberg setter seg opp bak Royal Fighter i V5-1 i lunsjen i Drammen i dag, og vi tror den ekvipasjen leder sitt løp rundt om.

Denne tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Gävle i Sverige og i Drammen her hjemme hos Norsk Rikstoto.

Les også:Venkatesh i lunsjen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


På kvelden kan spillerne sette sine innsatser til en V64-omgang til Jägersro på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang til Forus her på berget, og i Stavanger er det Jackpot som gjelder. Der ligger det 572 495 kroner ekstra i sekserpotten, og det er selvsagt interessant.

I lunsjen i Drammen i dag er det langt mellom de sikre holdepunktene, men vi har god tro på at Tom E. Solberg kan sitte bak en vinner i V5-1. Der setter formkusken (vant flest løp i Norge i forrige uke) seg opp bak 5 Royal Fighter, og vi tror den hesten skal ha gode muligheter til å kunne lede rundt om.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Leder rundt om?

I en poengjakt for varmblodshester i V5-1 synes vi 5 Royal Fighter står fint til, og vi tror han piler til tet. Vel i tet skal vinnersjansene være solide, og vi satser på at 8-åringen leder rundt om. Han ble for pigg uten ørepropper sist, og da endte det i startgalopp (det blir på med ørepropper igjen til i dag).

Da skal ikke galoppfaren være stor (stabil og fin før den siste starten), og vi synes ikke dagens konkurrenter egner seg til å skremme. Det er dunkel form både på 4 Eck Chilli Pepper og 8 Windmaster, mens Royal Fighter gikk fine løp hele veien før den siste starten (han fikk fjerde på 18.4 full vei nest sist).

Han vant et sprintløp på fine 15.6 som best i fjor, og da er det intet å utsette på sprintkvalitetene. Vi tror 7 Shogun Hall kan bli den tøffeste i mot, men vi satser på at favoritten trekker det lengste strået til slutt. Teten er gull verd i Drammen, og ny kusk Tom E. Solberg er god på denne typen gjesteoppsitt. 

Vi står på tre hester
I et nytt varmblodsløp i lavt grunnlag i V5-3 synes vi tre hester skiller seg litt ut, og en grei favoritt skal 7 Tina Trøjborg være snakk om. Hun gikk et løp kun på det jevne til fjerde i den nest siste starten, men sist på Bjerke så hun forbedret ut. Pigg i mål etter sen luke til slutt der, og sporet er fint nå.

Vi synes 5 Zeta Leonis gikk en fin sisterunde til femte på 17.8 full vei i den siste starten, og hun har stått kinkig til i hele år. I dag er dog sporet fint, og hun er relativt kjapp i vel på voltestart. Da tror vi vinnersjansene skal være solide i dag, og 4-årshoppa til Olav Mikkelborg må krysses på alle bonger.

Etter at det har kommet til to strykninger i løpet (3 Thai Chanel og 4 Hot Mama er strøket, og da blir det bedre plass i volten), er ikke sporet så galt for 2 Taja Be Young, og da tror vi på feilfri avgang for henne. Hun vant på 19.3 full vei i den siste starten, og hun kan fort gjenta den bedriften i dag.