Solberg jakter landschampionat

Tom Erik Solberg sammen med Nettavisens V65-banker på Momarken skjærtorsdag, Komnes Fossen.foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Tom Erik Solberg sammen med Nettavisens V65-banker på Momarken skjærtorsdag, Komnes Fossen.foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Tom Erik Solberg har vunnet flest løp i Norge hittil i 2015. På Momarken skjærtorsdag har han en bråte med vinnersjanser og kusker blant annet både Nettavisens V65, DD og V5-banker.

Øvrige meny fra Sportspill:
V64 Kalmar: Lerum byr på herlig banker
V65 Bergen: Påskenøtter med to bankere
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Undertegnede fortsetter å servere sterke tips til Leangen. For en drøy uke siden, spilte jeg inn drøye 250 000 kroner på Leangen i V65-spillet. Denne mandagen ble det strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra min favorittbane mandag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tirsdag leverte Rolf Lerum solide tips til V65-omgangen på Forus. Fire andelslag fikk seks rette og betalte tilbake mellom 17 000 og 19 000 kroner per stykk og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt tirsdag.

Og om ikke dette var nok så fikk Nettavisens galoppeksperter, Birger Christensen og Morten Olsen, en pangstart når det var sesongdebut for galoppen på Jägersro galoppbane onsdag ettermiddag. Det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 448) suste inn med fire rette og betalte tilbake meget respektable 4 846 kr. Sammen med en bråte andelslag på Eksperten ble det over 100 000 kroner tilbake der.

Kanonjackpot i V75 lørdag
På vei inn i påskehøytiden er det svært mye å glede seg til de for de travfrelste. Førstkommende lørdag venter en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Jeg kommer med fyldige tips til denne omgangen Langfredag. Både undertegnede og Rolf Lerum har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

Skjærtorsdag byr på V4 fra Bergsåker (start kl 12.20), V65 fra Momarken (start kl 15.30), og til kvelden er det V65 fra Bergen (start kl 18.45), samt V64 fra Kalmar (start kl 20.05).

Tom Erik Solberg har bestemt seg for å jakte landschampionatet i 2015. I 2012 vant Solberg dette championatet, men verken i 2013 eller 2014 har Solberg kunnet delta for fullt gjennom hele året. Det har han planer om iår, og per 31. mars leder Solberg med totalt 46 seire, mens Høitomt på andreplass har 44.

På Momarken skjærtorsdag og på Klosterskogen langfredag har Solberg kanskje så mye som sju-åtte gode vinnersjanser og på Momarken torsdag kusker han tre forskjellige hester som bankerspilles av Nettavisen i hhv V65, V5 og DD.

Hest i rivende utvikling
Vi starter med V65 og der er det stortalentet 4 Komnes Fossen som er Solbergs aller beste vinnersjanse. Fireåringen har utviklet seg voldsomt i regi Erik Korsvolla og vært strålende på slutten. Kunne aldri rå på en fenomenalt god Kjempen på Bjerke nest sist, men gjorde et strålende løp som toer. Sist på Klosterskogen var hesten brenngod vinner på sterk tid. Møter gode Nordby Balder på torsdag, men Komnes Fossen har vunnet sportrekningen og fjerdespor bak bilen borger for tidlig tet. Uten galopp taper ikke 4 Komnes Fossen V65-3 og hesten blir vår klare V65-banker på Momarken skjærtorsdag.

Lang pause - men treneren er optimist
I V65-5/DD-1 setter Solberg seg opp bak pausehesten 5 Attorney Hanover. Trener Erik Killigmo er svært optimistisk på forhånd og startsporet er ypperlig i den såkalte Påskepokalen for varmblodseliten. Solberg kommer til å klemme til fra start her og skal ha bra sjanser på tet. Er ikke avhengig av den posisjonen og i en hyperinteressant DD-omgang, knaller vi til med bankerspill. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Treåring av rett sort
Også V5-spillet er meget interessant på Momarken torsdag og her lanserer vi 1 Nordby Frøy og Tom Erik Solberg i V5-5 som vår banker. Tom Erik Solberg var svært fornøyd med treåringen i debutløpet i Drammen og syns hesten virket travsikker og stødig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solberg fra spor en i volta med en slik hest, betyr normalt at hesten forsvarer sitt innerspor, og da er trolig V5-5 kjørt. Solberg og 1 Nordby Frøy i V5-5 er V5-bankeren til Nettavisen.