Solberg om V65-sjansene

Foto: hesteguiden.com

Toppkusken Tom Erik Solberg kommenterer de fire hestene han sitter bak i kveld.

Klikk her for å se Sportspills V65-forslag

Han er i høyeste grad med i kampen bak suverene Eirik Høitomt om en plass på seierspallen blant kuskene, men er likevel misfornøyd med sesongen så langt.

- Jeg burde vunnet ti, femten løp til for å være fornøyd! sier Tom Erik Solberg til rikstoto.no.

Så langt i år har han kjørt først over mål 32 ganger. Det er en foreløpig fjerdeplass på kuskestatistikken.

- Jeg har følt at det har vært mye stang ut. Det har vært små marginer i mange løp hvor det kunne tippet min vei. Det er derfor jeg tillater meg å være litt misfornøyd med sesongen så langt, men jeg håper og tror at jeg snart "sitter i stimen" igjen, sier den offensive kusken.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

På Bjerke idag har han fire V65-oppsitt. Her er hans vurderinger til rikstoto.no:

- 10 Mosquito de Mill i V65-1 vil jeg varsle litt for. Vallaken var veldig uheldig sist og ble hindret i repriser. Han feilet i siste sving og gikk glipp av en mulig trippelplass. Jeg vet ærlig talt ikke hvor god han er fra start, men springspor på tillegg er jo uansett en fin posisjon. Jeg tror vi ender blant de tre, fire fremste.

- 12 Ness Tjo Oda (3. løp/V65-3) var bra i hardt selskap sist. Hun møter billigere motstand i kveld. Jeg tror hun runder mange og kjemper i toppen.

- 1 Ness Tjo Alma (4. løp/V65-4) står fint til, men jeg vet ikke hvor raskt hun kan løse på de første metrene. Jeg tror uansett ikke at hun dummer seg ut, og hun kan være en liten fidus om hun får det riktige løpet.

- 10 See See Rider (5. løp/V65-5/DD-1) holdt veldig bra etter reise utvendig for lederen sist. Bakspor er et minus, men hesten er veldig bra nå. Jeg synes definitivt vi hører hjemme på bongen, og dette er nok når alt kommer til alt min beste mulighet, synes Tom Erik Solberg.

Husk at det ligger 1,9 millioner kroner ekstra i sekserpotten i dag.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har sportspill.no satt opp fire spilleforslag på hhv 144, 384, 768 og 1980 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 320 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.20-19.45 i kveld!

Annonse: Her finner du flere eksperttips!