Solberg på en frekkis

Foto: Hesteguiden.com

Vi synes Renoir var veldig fin i norgesdebuten og da går vi til lukene på denne mandag.

Sportspills meny mandag:
V4 Rättvik: Topp sjanse med vikarkusk

Oddstips: Frölunda innfrir igjen

Mandagens travmeny innledes med V4 fra Rättvik og fortsetter med lunjstrav fra Jarlsberg. Til kvelds er det dobbel V5 fra Leangen og V65 fra Halmstad.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringstider mandag:
V4 Rättvik kl 12.20
DD Rättvik kl 12:43
V5 Jarlsberg kl 13.37
DD Jarlsberg kl 14.12
V5A Leangen kl 18.30
V5B Leangen kl 19.40
DD Leangen kl 20.40
V65 Halmstad kl 19.08
DD Halmstad kl 20.36

På Jarlsberg er det en brukbar lunsjmeny og vi klemmer til med en frekk banker. Med Norges mestvinnende kusk i 2012 som makker er ihvertfall hesten i de beste hender.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det handler om den fireårige hoppa 2 Renoir som kommer ut i V5-2. Den danskfødte Chipmate-hoppa kom med bra meritter fra Danmark og gjorde en mer enn godkjent norgesdebut og nådde nesten igjen vår V5-banker Pingo Spring den dagen. Tom Erik Solberg tror han kan innta føringen fra start i dette løpet og med løp i kroppen etter fire måneders pause, er hoppa garantert ikke noe dårligere mandag. Renoir blir ikke favoritt i et løp med bra hester som Viktor Frei, Pembroke og Pingo Spring. Men har vunnet sportrekningen, har den beste kusken og har således de beste forutsetningene i dette løpet. Kommer ikke til å bli favoritt, det gjør bankerspillet enda mer spennende.
Rangering V5-2: A: 2 B: 7-3-6 C: 1-4 D: 8-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Tom Erik Solberg kan få en fin lunsj og innleder V5-spillet med kapasitetshesten 11 Alama Boko som er sine konkurrenter overlegen på kapasitet, men samtidig svært usikker. Vi kan ikke annet enn å sette hesten først, men på en rask sprint og med usikker form skal det garderes.

Vi starter med 2 Nickie Scot som skuffet stort i sin første start for Geir Kihle etter å ha ankommet fra Bjørn Goops stall. Møter svært billig motstand mandag og er trolig forbedret med løp i kroppen. 4 Kenny Pine var vår obshest sist og gjorde et fint løp til andre, men var sjanseløs mot Estrella og skuffet vel en smule. Her kan det bli tet over yndlingsdistansen og blir ikke hesten for stri kan han holde unna.

Leit til spormessig står både 7 Born Hot og 6 Nokentrot, men klaffer det litt ned startsiden er begge aktuelle på gardering. 9 Dumdumboy galopperte seg vekk også i debuten for Kjell Vidar Braaten og får stå som en liten outsider nå.
Rangering V5-1: A: 11 B: 2-4-7-6 C: 9-10-3-5-12-8-1

V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Vidar Hop opp bak uturshesten 3 Spirit Scot og det er så spennende at vi iler til med førstevalg på Steinseth-hesten som har mye bedre form enn raden og Hop får fart på det meste. Er neppe kjapp nok i vei til å få føringen, men har uansett sin force i sluttfasen av løpene.

Annonse: Klokkene viste 13.3 siste 500 på denne forleden. Grø heiser en smelldyp 30-oddser til topps i V5-3

2 Pole Position U.S. var meget positiv i norgesdebuten på Jarlsberg for en måned siden og avsluttet fort fra køen da til tredje. Mer skuffende på Bjerke sist og trøtnet litt fra dødens da. Her er det ikke utenkelig at Lars Anvar Kolle kan komme seg til tet. God sjanse derfra. 7 Ask Superb er imidlertid så kjapp i vei at han kan utfordre om tet og hesten er i form og sprint er yndlingsdistansen. Se opp.

9 Patriot Me går mest på det jevne, men kan få et flott løp herfra. 5 Pretty Cowboyland har skuffet voldsomt i Norge, men hoppa hadde gode meritter fra Danmark.
Rangering V5-3: A: 3 B: 2-7-9-5 C: 4-8-10-6-1-11

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Selv om sprint neppe er rette distansen, er vi nødt til å sette kapasitetshesten 7 Ulfaks først i dette løpet. Hesten dukker nå opp i regi Erik Killingmo og får Vidar Hop som kusk. Med all respekt for Øyvind Austevoll som har vært trener og kusk til denne i Bergen, det er lysår mellom Hop og Austevoll i sulkyen og dette må være en knallfin vinnersjanse på direkten.

Helt eventyrlig form er det på 1 Løten Nilla som skal ha en bra sjanse til å forsvare teten. Formelig fløy rundt den siste svingen sist og avgjorde i god tid før mål. Er hesten å slå fra tet her. 8 Korat skuffet mye sist etter et fint løp og fra åttendespor bak bilen blir det litt sjanseartet. På den annen side er motstanden klart enklere enn sist. 9 Ylvin dukker opp etter flere års fravær i regi Lars O. Romtveit. Treningsrapportene er gode og er han garderingsaktuell.

11 Langaard Eld er i knallform, men spor elleve trekker ned. 10 Stjerne Kvikken er rask og får endelig et ryggløp igjen nå. Kan være en luring der ute.
Rangering V5-4/DD-1: A: 7 B: 1-8-9 C: 11-10-4-12-6-5-3-2

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Til tross for spor åtte bak startbilen setter vi Frode Hamre og 8 Pablo La Marc i V5-finalen. Solid seiersløp nest sist på Sørlandet ble fulgt opp med en sterk fjerdeplass i et V65-løp på Bjerke sist. Slett motstand i dette løpet og Pablo La marc kan godt vinne dette fra dødens.

11 Vicky's Voice var strålende til seier i debuten for Per Gottling nest sist på Momarken, men tok reper'n direkte sist fra start i Drammen. Startraske Vicky's Voice hemmes av bakspor, men skal være blant de beste her. 6 Readythorumble trodde vi på nest sist på Bjerke, men det endte i galopp. Heller ikke lørdag fungerte hesten som best på Momarken, men kapasiteten er mer enn stor nok til å vinne dette løpet.

1 Raki Cub har egentlig ikke vist noe på lenge, men førstespor i middels selskap gjør vallaken litt interessant her.
Rangering V5-5/DD-2: A: 8 B: 11-6-1 C: 4-5-12-10-9-7-3-2