Solberg tilbake i vognen

Solliedox og Tom Erik Solberg.
Solliedox og Tom Erik Solberg.

Tom Erik Solberg er tilbake som kusk på kapable Solliedox i Drammen torsdag. Vi bankerspiller i en strålende V65-omgang.

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
V75 Halmstad: Erik innleder festkvelden
V5 Drammen: Lunsj med helfrekk banker
Oddstips 1: Europa-fotballen er i gang
Oddstips 2:
Brutal slutt på ferien

Vi har en gedigen torsdag foran oss, der det skal kjøres travløp til nærmere midnatt. Menyen består av V4 fra Årjäng, deretter lunsjtrav fra Drammen. Drammen fortsetter igjen til kvelden med V65 og V5-spill, og i tillegg er det ekstra V75 fra Halmstad der Sprintermästeren er det store hovedoppslaget. Vi har naturligvis tips til alle baner og til V75-løpene på Halmstad introduserer vi rutinerte Mats Persson som ny tipsekspert i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Onsdag lanserte vi en vidunderlig V65-banker på Kongsvinger i form av andrevalget Viktor K. i V65-5 og meget overraskende fikk man nesten fire ganger i vinnerspillet på hesten som vant sprettlett. Dessverre så var vi for dårlige på 12 Høstbo Fredrik i V65-1 og dermed ble det "bare" seks rette på et systemspill som dog betalte tilbake 32 488 kroner. I tillegg ble det fem femmere på 20 andre andelslag (235 per stykk) og fem femmere på det største V65-forslaget på Nettavisen, så vi spilte inn ca 60 000 kroner på Konsgsvinger onsdag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tilbake som en vinner
En like "frekk" banker har vi ikke til Drammens V65-runde torsdag kveld, men vi tror på topp vinnersjanse for 6 Solliedox i V65-3. Hesten var strålende i seiersløpet på Drammene nest sist og gjorde også et flott seiersløp på Klosterskogen tredje sist. Ved begge de tilfellene var det Tom Erik Solberg som kusket. Sist på Sørlandet var Johan Herbjørn Undem gjestekusk og da forsvant hesten i galopp direkte. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I kveld er Tom Erik på plass igjen i sulkyen, noe som er et klart pluss. Startsporet er ypperlig og tetsjansene bør være gode. Møter definitivt ikke noe skarpere motstand enn i seiersløpet nest sist og da blir 6 Solliedox vår V65-banker på Drammen i kveld. 

Altfor stor favoritt
I V65-4/V5-1 blir 4 Arthurian Hanover helt spinnvilt stor favoritt. Hesten var riktignok god i seiersløpene femte sist og fjerde sist, men har tydelig vist at formen har vært på retur i sine tre siste løp. 12.4 tiden sist på Bjerke må ses i lys av at vinneren i det løpet travet 10.0, så det var et "hav" frem til vinneren. I kveld skal hesten i tillegg hanskes med et vrient fjerdespor i volta, og en hest som 7 Chickamauga kan sitte tidlig i tet. Vi syner favoritten og garderer i V65-4/V5-1. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Rose Garden under tvil
I V65-5/V5-3/DD-1 garderer vi i V65, men bankerspiller 4 Rose Garden i både V5 og DD. Jessen-hesten holder strålende form om dagen, og jager sin første årsseier i 2014. Motstandsmessig er det ned en klasse i kveld og fjerdespor bak bilen er det heller ingen grunn til å klage på.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.