*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solberg tilbake med et smell

Semper Fi og Tom Erik Solberg.

Tom Erik Solberg måtte melde avbud til søndagens Bjerkekjøring. Tirsdag er han tilbake og kusker Nettavisens lunsjV5-banker i Drammen.

Kommende lørdag venter en det altså en vanvittig felles nordisk V75 på Färjestad. Det er en gedigen Superpott som venter med fantastiske 100 millioner kroner i den totale premiepotten! En norsk alenekupong er verdt hele 92 mill. I tillegg er det dobbel jackpot lørdag og det ligger det hele 27 mill NOK ekstra i sjuerpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Tirsdag skal vi gjennom fire travkjøringer der det hele starter med V4 fra Åby, før Drammen overtar med en svært spennende lunsj-V5. Til kvelden venter en sedvanlig utfordrende V65-omgang fra Momarken, mens det er Bollnäs som håndterer den svenske V64-kjøringen.

Tom Erik Solberg hadde som kjent vært fraværende en periode etter sin stygge ulykke på Bergen travpark tidligere i sommer og under lørdagens auksjon på Bjerke falt bergenseren og og måtte ta seg for med den skadde hånda. Det gikk heldigvis bra og Solberg er atter tilbake i løpsbanen til lunsjløpene i Drammen tirsdag.

Tet og slutt?
I en omgang som det er svært krevende å finne banker må vi støtte oss på folkebankeren 2 Semper Fi i V5-5. Ottersen-hesten satt bom fast i sitt siste løp og fra spor 2 bak startbilen er det normalt ingen som nekter Semper Fi teten tirsdag. Teten er som kjent gull verd i Drammen og fra tet mot moderat motstand må det være en solid vinnersjanse for hesten og vi bankerspiller.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Alle i monte
I V5-3 som er et monteløp er det ikke lett å skille hestene og dermed spiller vi alle hestene på samtlige forslage. Kristine Kvasnes sitter opp bak favoritten 3 Turning Radius, men vi har ikke blitt overvettes imponert av denne. Selv om motstanden tirsdag ikke er allverden, værer vi en smell i dette løpet og krysser for samtlige ti startende.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.