Solberg tilbake på topp

Tom Erik Solberg er tilbake på kusketoppen.
Tom Erik Solberg er tilbake på kusketoppen.

Tom Erik Solberg har inntatt kusketoppen igjen og der har han tenkt å bli. Lørdag kveld kusker han ev våre V65-bankere på Sørlandet.

Sportspills meny lørdag
V75 Åby: All-inn på Johan Untersteiner

V4 Åby: Norske innslag i en gnistrende V4-omgang
Oddstips 1: Desperate Fulham må vinne
Oddstips 2: Ryan Giggs har noe å bevise
Oddstips 3: Inter har funnet formen
Tippekupongen: Kan vi stole på Tottenham?

Det ble en strålende fredag for Nettavisens travtips. Det ble treff for ni andelslag på Eksperten under den store jackpotomgangen på Solvalla fredag ettermiddag og ca 23 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det treff for det største spilleforslaget her på Nettavisen. Og totalt c a 220 000 kroner innspilt på Solvalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

På Biri fredag kveld var det også stor jackpot, og der gikk fire av Leirvågs andelslagEksperten inn med seks rette, da hans helfrekke banker 3 Moe Kringsjå vant overlegent i V65-1. Disse fire andelslagene ga ca kr 29 000 tilbake på hvert og i tillegg ble det femmere på det meste annnet på Biri. På Biri ble det ca 150 000 kroner tilbake i gevinster og totalt spilte Nettavisens inn ca 350 000 kroner fredag.

Lørdag kveld er internasjonal V65 fra Sørlandet etter en forhåpentlig svært vellykket V75-runde på Åby. Sørlandet byr på fine spilleløp lørdag kveld og toppkusker som Tom Erik Solberg. Frode Hamre og Åsbjørn Tengsareid er alle på plass. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Tilbake på topp
2013 ble en liten mellomsesong for Solberg etter at han tok landschampionatet i 2012. Solberg måtte som kjent være borte fra travsporten i et par måneder i 2013, og skal man kjempe om landschampionatet så nytter selvfølgelig ikke det. Per fredag 25. april er ihvertfall Solberg tilbake på toppen av landschampionatet og har 64 seire hittil i 2014 mot Vidar Hops 61. 

Makeløs april
Det skyldes mest av alt at Tom Erik Solberg har hatt en fantastisk april måned. Det gjenstår fortsatt noen dager av måneden, men Solberg har rukket å vinne hele 25 løp i april. Det gir som kjent et slags snitt på 300 årsseire og da skjønner man hvorfor.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Svært forbedret
I kveld bruker jeg Solberg banker med en svært forbedret 5 Trø Kato i V65-3. Vallaken varslet form for Eirik Høitomt nest sist på Bjerke (10. april) og kom strålende tilbake til etter galopp da. På Klosterskogen langfredag var det dags for seier og en strålende opplagt Trø Kato lenset unna til overlegen seier. I kveld skal formsterke 13 Sangvikskongen hente 20 meter på Trø Kato. Det blir alt annet enn lett og formkusk Solberg bankerspilles med 5 Trø Kato i V65-3. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Hamre vinner
Frode Hamre har ikke hatt megaflyt på sine stallhester i april, selv om seirene tikker inn jevnt og trutt. Så sent som fredag kveld sviktet storfavoritten Porfirio Bi på Biri (hesten gjorde ikke noe dårlig løp). Hamre har med seg en rekke hester sørover i kveld og treårige 3 Migration må trolig galoppere seg vekk for ikke å vinne V65-5. Vi tror hesten holder seg på beina og da skal han vinne dette løpet. Vi spiller to bankere i kveld og går bredt i flere av de andre løpene.