*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Sølebane gir høy odds?

Vi synes Dagens Dobbel-løpene ser spennende ut i kveld. Vi garderer storfavoritten i DD-1 og spiller kun to outsidere i den andre avdelingen.

14.01.08 17:02

Klikk her for DD-tips

Som vi nevnte i V5-reportasjen lå det an til tunge baneforhold på Drammen i kveld, og da vi igjen snakket med banemesteren i 15-tiden kunne han nesten garantere dette. Det ligger et tykt islag under grusen med vann ovenpå. Det betyr trolig at hestene må ha brodder på alle fire beina samt at det blir tungsprunget sålenge temperaturen viser plussgrader.

I den første avdelingen blir 4 Sugar W. og Gunnar Austevoll store favoritter påtross av at treneren melder at hesten neppe har fordel av tung bane. Når så 7-åringen er med på de syv mest spilte kombinasjonene er det ingen bombe at vi velger å gardere.

2 Vamp Victory er nedstrøket til førstespor, og feilfritt kan Malmin velge å sitte foran eller satse på rygg på favoritten. Klart kryss. 5 Tap Eagle liker tung bane og den gamle krigeren viste tredje sist at den forsatt kan. Fra et fint spor mot billig motstand er Tap In-sønnen klart spillbar. 6 Mondavi er skikkelig god når han er i form, og vallaken tjente da også nesten 200.000 i fjor. Det er fin verdi i Antonsen-traveren denne gang, og det er liksom forsent å spille når seieren har kommet. 9 Smok`n Miracle får vår siste strek fra et perfekt smygspor. Her kan Kolle lifte med og muligens gi vrakhesten til Antonsen en etterlengtet seier.

Paro så søla spruter?
Vi velger å kjøre en tøff variant i DD-2 ved å kun krysse to hester. Vårt store skrik er 11 Paro som foreløpig er et 7. valg i V5-spillet og selv mot storfavoritten i dd-1 gir den er over 23 i odds (210.000 i omsetning).

Dette er en meget sterk krabat som vi vet liker tung bane - og det kan fort bli ytterst krevende denne mandagskvelden. Da ser vi ikke bort fra at Killingmo slugger inn til seier. Hesten vant første gang ut i hans regi, og har også gjort etpar gode innsatser i V65 etter det. Hesten står perfekt inne i grunnlaget, og med tunge baneforhold er det ofte bare greit å starte bak og ta dem ute i sporene tilslutt. Ofte blir jo også banen tyngst i de innerste sporene.

2 Kjølstad Jo To er ikke like tøff som Paro, men adskillig raskere og også han står helt perfekt inne i løpet. Hesten er behandlet, og 5-åringen har tross alt vært på trippelen i 15 av 32 starter - deriblant seks seire. Her kan teten være innen rekkevidde, og er formen påplass tror vi andrevalget kan lede hele veien. Rigel Jo-sønnen har vunnet på tungbane tidligere, og gir flotte oddser mot alle unntatt Sugar W.

Ekspertforslag
Vi velger å spille 10 kombinasjoner på begge spilleforslag denne gang, og med rekkepris på 10 og 30 kroner blir innleveringsprisen hhv 100 og 300 kroner.

Spillestopp er først kl. 20.35 og spilleforslagene finner du her .

Kjøp en bong og se løpene på nrk2 kl. 22.45 i kveld


Annonsebilag