Gå til sidens hovedinnhold

Solhus fikser V64-kronene fra Sverige

Ny herlig V64-kveld fra Sverige! Vi jakter V64-suksess med en banker som har imponert veldig på slutten...

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Östersund byr på en herlig V64-omgang denne kvelden, og vi skal i lukene med en BANKER FRA NORGE! 6 Hafell Bris (V64-3) taper neppe sitt løp om alt går riktig for seg, og vi kan ikke spekulere. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 4 Toutre – Spurtet bra etter sene luker i kulissene sist, og den varslet form etter pause. Gikk da på treningsbalanse, mens det i kveld blir skoløs på alle fire. Motstanden nå er svært overkommelig, og den må ha en BRA sjanse i et løp som dette. SPILLES!

V64-2 : 1 Bourne Dominion – Har meget bra grunnkapasitet, og gjør en svært spennende start i regi Oscar Berglund. Det blir skorykk fremme, og man fester også på en BIKE. Begge disse endringene er første gang i karrieren. Er litt vrien bak bilen, men løser den, ja, da er den kjapp. Må bare prøves direkte!

V64-3 : 6 Hafell Bris – Garderes ikke i kveld, og den står alene på alt. Åpnet første 1000m på raske 25,3 sist, og kom alene til mål. Da skal man også huske på at banen ikke var veldig lett. Her blir det gratis tet, og den taper ikke dette om alt går riktig for seg. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 6 First Nation – Var ikke tom etter hinder underveis i kulissene sist, og den var positiv etter pause. Glem ikke at den fjerde sist satt fast med krefter igjen i et løp som Emperor vant. Var hakk i hel på den da, og hadde man plassert Emperor (208 000 i grunnlag) inn i dette løpet så hadde den blitt TUNGT BETRODD. Vår ide blir ikke spilt, men med en blåser i kroppen etter pause så blir ikke vi overrasket om den dukker opp helt der fremme. SKAL PASSES!

V64-5 : 8 Alma Prins – Gikk et voldsomt løp mellom to galopper nest sist, mens den spurtet helt strålende ute i banen sist. Har funnet superformen nå, og den dukker opp på foto om det bare klaffer litt underveis. SPILLES!

V64-6 : 4 Sara K.M.E. – Er egentlig ingen usikker hest, men feilet altså direkte fra start sist. Gangen før var den ikke tom på en knallgod tid. Sporet håndterer den, og er den som nest sist så duger den i massevis mot en overkommelig gjeng som dette. MÅ MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.