Solhus rocker til lunsj

Foto: Hesteguiden.com

Rock You har et svært billig løp på Leangen tirsdag og vi tror på ny triumf for svensken sammen med Atle Solhus.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Mer jubel for Tengsareid
V65 Jägersro: Runaway viser Takter
Oddstips 1: Hockeydobbel til 3,70

Oddstips: Wigan bryr seg ikke

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Tirsdag er det altså Leangen travbane i Trondheim som er vertskap for lunjstravet, mens Forus travbane har dobbel V5 tirsdag kveld. I Sverige er det Jägersro i Malmö som er vertskap for tirsdagens V65-omgang.

Samtlige fem V5-løp på Leangen tirsdag er såkalte amerikanerløp. Det innebærer bilstart og maks 12 deltagere i hvert løp, der hesten med det minste grunnlaget starter i spor 1, mens hesten med mest penger på konto starter i spor tolv. Normalt er det fordel hestene med mest penger på konto dette, all den tid det skiller endel på innkjørte penger.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi mener 9 Rock You er det beste bankerbudet på Leangen mandag. Den sjuårige svenske vallaken var god i seiersløpet på leangen sist og møter klart billigere motstand denne tirsdagen. Fra spor ni bak startbilen vil Rock You komme greit til underveis denne gjengen skal han normalt slå. 4 Gjølmes Super er en mulig tethest, men Rock You er en klasse opp for denne og når 11 Lord Francis står leit til, likeså 12 Crazy News synes vi Atle Solhus sitter på de klart beste kortene her. Rock You har vunnet to løp på Leangen i år. Tirsdag kommer seier nummer tre.
Rangering V5-1: A: 9 B: 4-11-12 C: 3-1-7-6-5-8-2-10

Annonse: Øivind Grøstad i knallform og tok 121 465 kroner på Färjestad lørdag med banker på Francais Du Gull

V5-2 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Han tjente sine første 12 000 kroner sist, amerikanerimporten til Magne Olsen, ved navn 5 Stonebridge Legacy. Tirsdag skal han møte konkurrenter som har tjent over 70 000 kroner, likevel kommer han til å bli meget stor favoritt. Trener Olsen er usikker på bilstart og vil ikke utrope sin hest til banker og da er det bare å strø på med garderinger.

Vi starter med svært lite betrodde 8 Armani B.R. som har vist fin kapasitet ved et par anledninger og nå får Edvard Kristiansen opp som kusk igjen i syltynne omgivelser. 10 Rose News er ingen stjerne og skal ha det servert underveis. Hoppa står imidlertid svært fint inne på pengene her og da skal hun tidlig på. Normalt hadde 12 A.K.s Julia vært en klar vinnerkandidat her. Men fjorårets finalist i Hoppederby har kun startet to ganger i år og holder svært uviss form.

1 Crusioux har foreløpig ikke tjent ei krone på travbanen, men gikk 19 i prøveløpet og tar neppe den lange turen fra Sverige for moro skyld. Fintstammede 3 Andorra B.R. har vist litt tendenser, men mest galopp. I et svært åpent løp bak favoritten garderer vi litt her.
Rangering V5-2: A: 5 B: 8-10-12-1 C: 3-11-6-7-2-4-9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3 - Kaldblodshester. 1640 meter autostart.
Harald "Magic" Johnsen kan ha fått fram en riktig racer i 1 Husankongen som har vunnet til sammen med 100 meter i to strake seiersløp og imponert stort. Tirsdag er det debut bak startbilen og betydelig tøffere motstand, men hesten har altså vært en mil foran resten i sine to seiersløp og må bli favoritt igjen.

9 Mediaas Eli har startet i Sverige alle fire startene sine i år og vunnet en gang på Hagmyren. Tidsmessig er det jo langt bak favoritten, men her er det nok mye å gå på. Og Blekkan er optimist. 6 Melling Svarten var slått med 60 meter av Husankongen nest sist, men var da innom galoppen. Tok en sterk og fortjent seier sist tross dødens i sisterunden. Sprint er trolig et lite minus, men styrken er det lite å utsette på.

7 Alsaker Ekfax var helt nede på 29.4 full vei i seiersløpet nest sist og er nok med å gjøre opp om seieren i en feilfri utgave. 12 Samayta holder kanonform og blir ikke spilt her. Se opp. Vi syher favoritten her og tar med alle på vårt største kupongforslag.
Rangering V5-3: A: 1 B: 9-6-7-12-8 C: 11-2-3-5-4-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
11 Bagpipe fikk aldri tak i en knallgod Fantom Rols sist på Leangen og måtte nøye seg med andreplass da. Gjorde på ingen måte et dårlig løp, men møtte rett og slett en hest som var bedre for dagen. Han må bli klar favoritt igjen, propagandatraveren til Frode Husbyn, men mulig han fortsatt mangler litt på den absolutte toppformen.

9 Thai Extreme har en nydelig rygg på startkjappe 2 Newnews. Blekkan-traveren er stadig opp og ned i prestasjonene, men han var knallgod i seiersløpet tredje sist og kan få et nydelig løp her. 2 Newnews sprintet som bare det nest sist fra tet og vant greit. Litt tøffere imot her, men kan vinne igjen. Svenskegjestene 6 Livet Er En Strid og 7 Gossip's King er hyppige gjester på Leangen, men her står de vondt til spormessig.

Formen er ellers fortsatt uviss på både 4 Haveaheart og 3 Fill Joy Dream, mens 10 Scott W.L. ikke er helt utenkbar med hardt tempo underveis.
Rangering V5-4/DD-1: A: 11 B: 9-2-10-6-7 C: 4-3-12-1-8-5

Annonse: Øivind Grøstad byr på en herlig 15-oddser i V5-5 på Leangen

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
8 Winter Weather innfridde ikke vårt bankerstempel sist på Leangen, men får klart godkjent ettersom hesten måtte trave i dødens store deler av løpet. Her kan det bli tidlig tetkjenning tross åttendespor bak bilen og da skal vinnersjansen være god for yankeen til Magne Olsen som har hatt en flott sesong i år.

10 Cabana Boy overrasket oss litt med å vinne fra tet sist, men det var på stumme ben. Vi tror Blekkan-traveren er klart bedre når han får ligge på rulle underveis, men noen stjerne er dette ikke.

1 Abby Tutterø står litt tøft inne i dette løpet, men vallaken er i form og har et nydelig startspor. Skulle Bjørn Garberg få en fin reise underveis med 12 Tanita's Temptation, kan vallaken speede ned alle. Hesten gjorde er meget bra løp nest sist.
Rangering V5-5/DD-2: A: 8 B: 10-1-12-5 C: 11-2-4-3-6-7-9