Solid banker i åpen V64-omgang

Joakim Lövgren kjører en av våre store V64-luringer denne tirsdagen.
Joakim Lövgren kjører en av våre store V64-luringer denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Alle våre V75-forslag suste inn på Bergen lørdag, og totalt sett så spilte vi inn 800 000. På Jägersro denne tirsdagen så venter en åpen V64-omgang...

På Mantorp mandag ble det servert bra V64-tips. Godbiten 10 Prince F.P. Romsås (5. valg) slo til som en herlig frekkis! Systemet på Eksperten (5 andeler a 1000) suste inn med flotte 71 443 til fem heldige kunder.

Når det gjelder V64-omgangen som vi har i vente denne tirsdagen, ja, så er flere av løpene VIDÅPNE. Selv om det her skulle bli ropt opp en favoritt eller to kan dette ende med STORE KRONER! Vår banker var bunnsolid i årsdebuten nå sist, og den heter Alkalizer AM (V64-6). Nå burde det bli tidlig tet, og da skal dette løpet være kjørt. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Jägersro:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V5 på Drammen med start kl.13.37. V65 på Momarken med start kl.18.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene på Jägersro:

V64-1 : 2 Virvel – Blir nok mer spilt enn hva den er tirsdag morgen. Når tipsene ble utarbeidet da så hadde den kun 3% av innsatsene på seg, og det blir jo selvfølgelig helt feil. Har nå fått tre løp i kroppen i ny regi, og sist så avsluttet den helt strålende i kulissene. Vi har 11,7 s 800m med krefter igjen, og det lyste ordentlig av den. Her står den spennende til, den får normalt sett et fint opplegg, og den MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 15 Rajah Press – Her er det VELDIG åpent, og vi prøver oss med et par hester som vil bli undervurdert. Draget vårt avsluttet strålende nå sist, og den var ordentlig positiv da. Gangen før så ble den stum etter en vill innledning i 08-fart. Har bra kapasitet for klassen, og med flyt på veien så kan opplagt dette gå veien. PASSES! 13 Taste Of Honey – Er MYE bedre enn raden, og den har blitt sittende fast de siste to gangene. Nå sist så viser den 12,8 s 1000m uten å få kjørt en meter. Blir den bare ikke fast igjen nå så kan den detonere en bombe, og den er verdt litt oppmerksomhet.

V64-3 : 6 Try Osted Antik – Hadde et bra fjorår, og dette er ingen dum traver. Kom ut i årsdebut nå sist, og den kom ut mot en tøff gjeng. Ble passivt kjørt, og endte opp med å bli sittende bom fast som helpigg. Den så helt lysende ut for dagen, og vi likte den skarpt. Har vært ute mot tøff motstand, og dette ser klart mer overkommelig ut på forhånd. Legg også merke til at den er kuskeplusset med Steen Juul nå. Må ha en fin sjanse om den ser like bra ut som sist, og vi ILER til med førstevalget.


V64-4 : 12 Wee Can As – Veldig åpent. Ideen som vi heiser opp blir garantert ikke mye spilt, men den skal uansett passes litt her. Kom ut i årsdebut nå sist i Danmark, og den avgjorde lett nedover oppløpet. Den så bra ut for dagen, og det så fakta ut som om den hadde en 15-tid inne allerede. Står selvfølgelig dumt til her, og den må ha litt flyt på veien, men får den det, ja, da kan bomben smelle. OBS!

V64-5 : 12 U.S. Dollars – Hvor bra er egentlig denne? Står nå med fire strake, og sist så jogget den en 15-tid. Kommer nå ut etter pause, og den har hatt en liten forkjølelse siden sist. Er den dog på hugget direkte etter pausen så skal selvfølgelig sjansene være fine. Det er likevel ikke snakk om noe straffespark, for det finnes flere talentfulle hester med i dette feltet. 5 Loppan – Er en av disse med talent, og den avslørte en herlig speed i sitt siste løp før pausen. Ble da plukket ned den siste biten, men inntrykket var bra. Får den ryggløpet sitt, og er klar direkte etter pausen, ja, da er den ikke helt ueffen i hendene på Johnny Takter.

V64-6 : 6 Alkalizer AM – I en VIDÅPEN V64-omgang så må man ha en banker, og den kommer her. Alkalizer AM årsdebuterte med mer smak sist. Fikk steintøffe Lover Face over seg i sluttrunden, og at den fikk litt syre tilslutt er det ikke noe å si på. Vi har ekstremt kjappe 10,7 den siste runden på Alkalizer AM, og har ikke det kostet mer enn det smakte, ja, så må dette dreie seg om en kanon mulighet i klart billigere omgivelser nå. Burde komme tidlig foran på tirsdag, og da skal dette løpet være kjørt. Vi banker!