Solid banker i en spennende V65-omgang

Ridolini Park og kusk Tom Erik Solberg får mange tilhengere i innledningen denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ridolini Park og kusk Tom Erik Solberg får mange tilhengere i innledningen denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jackpot! Bankeren jakter stolpe i programmet! Frekke objekter i DD-1! Det ser klart spennende ut på Klosterskogen mandag! Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Hammarby i trøbbel
Oddstips Wimbledon: Gasquet leverer varene igjen
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En ny innholdsrik uke er i vente, og denne uken rettes blikket mot Harstad! Her skal det nemlig kjøres V75 for første gang, og ekstra spennende blir det når det også er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet! Vi i Nettavisen har satset tungt mot Harstad, og vi gleder oss stort til løpene på lørdag. Vi kommer selvfølgelig med FYLDIGE tips til banen i Nord, og de vil bli lagt ut i løpet av fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen i dag så er den også meget spennende. Vi har nemlig en deilig JACKPOTKVELD i vente med jackpot i både V65 + V64-spillet. Klosterskogen kjører den norske V65-omgangen, mens det er Solvalla som står for den svenske V64-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er JACKPOT i V65-spillet fra Klosterskogen mandag. Menyen holder nok ikke den beste klassen, og utfordringene står i kø. Vi velger å åpne hardt, og anbefaler et bankerspill på 7 Ridolini Park.

Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 7 Ridolini Park – Er en veldig bra hest for klassen, og den innfridde sist på et imponerende sett. Tåler å bli brukt mye underveis i løpene, og den er helt sikkert den i feltet som har størst fordel av distansen. Kan fort komme seg tidlig foran her om Tom Erik Solberg lar den få gå litt i fra start, og da skal dette være over. Topp sjanse, og en soleklar motivert favoritt.

V65-2 : 6 Pleasetellmewhattodo – Er en bra hoppe, og den har bitt godt fra seg mot bedre hester enn dette. Var solid når den tok ned en såpass god hest som Anzai nå sist. Gangen før så taper den kun for Ultimate Photo… Her møter den en svært billig gjeng, og Alexander Heisholt er opp på sin traver. Opplagt en motivert favoritt som trolig vinner dette uten noe tull. SPILLES!

V65-3 : 8 Rem Odin – Dette er en skikkelig bra traver, og den blir etter vår smak aldeles for lite spilt her. Når den gikk løp i 2013 så likte vi den skarpt i et par av de løpene hvor den fungerte som den skulle. Vi følte da at denne kunne nå en bit, men så ble den borte. Kommer nå ut med OK rapporter i ryggen, og når det gjelder mostand så kan ikke den bli billigere. Prøves som et frekt drag direkte, neste gang kan den nemlig være oppbrukt…

V65-4 : 4 Shaman Star M. – Ble snill på lørdag, men noe annet ventet man nok heller ikke. Gangen før så vant den enkelt i dårlige omgivelser. Nå er den igjen billig ute, den er kuskeplusset med Lars Anvar Kolle, og sporet er bra. Kan felle denne gjengen på speed, og vi plasserer den knepent først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 8 Dirtballer – Er stadig mye bedre enn raden, og i veldig billige omgivelser så skal den passes. Fullførte bra sist, og den var også positiv i løpene før det. Sporet er ikke det beste, men motstanden kan knapt nok bli billigere. OBS! 2 Underthesurface – Er betydelig bedre enn raden, og den har møtt bedre hester enn dette på slutten. Gikk bra i kulissene både nest + tredje sist, og den kan fort sitte der nå. Ole Johan Østre er opp på sin springer, og den er selvskreven på bongen. OBS!

V65-6 : 2 Nordby Balder – Har slitt med en lett forkjølelse siden sist, men rapporteres å trene bra før dette løpet. Her burde det normalt sett bli tidlig tet, og da skal sjansene være gode. Vi føler den er motivert, men den står ikke alene på vår bong da vi ikke stoler helt på stridsmoralen her i Norge. Er nemlig klart best med pisk, og det er en veldig verdi i å spekulere litt her. Tiden sist skal man være forsiktig med å vektlegge for hardt da den fikk alt sydd opp på en lynrask bane…