*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solid comeback av Steinlager

Elitloppsvinneren fra 2005 er tilbake. Steinlager overbeviste i comebacket på Färjestad mandag.

01.04.08 21:39

Det var knyttet stor spenning til Steinlagers comeback. Bortsett fra prøveløpet for en drøy måned siden, hadde ikke hesten startet siden han forlot banen på Solvalla med en alvorlig skade for nesten to år siden.

Steinlager stakk rett til tet fra spor to bak bilen. De første 500 meterne gikk etter 1.14, før Bjørn Goop fikk dempe til 1.16.7 den første kilometeren. Ekvipasjen økte tempoet den siste runden, og dro unna til en enkel seier. Vinnertiden ble 1.14.4 over 2140 meter auto. Den siste runden ble klokket til 1.12.5.

- Jeg er godt fornøyd med hesten. Han travet bra og kjentes veldig fin ut både i varmingen og under løpet. Man skal tenke på at han har vært borte lenge, men det ble ett behagelig løp. Nå drar vi hjem og sjekker opp at alt er som det skal. Han har hatt en alvorlig gaffelbåndskade, og det finnes alltid en risiko med såpass gamle hester. Det blir vanskelig å komme tilbake til det han en gang var, men fortsetter hesten å se bra ut kommer han til å starte snart igen, sa Bjørn Goop etter løpet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag