Solid og frekk banker i en åpen omgang

Sonia's Dream har en spennende oppgave foran seg på Bjerke_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Sonia's Dream har en spennende oppgave foran seg på Bjerke_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har en strålende lunsj i vente fra Bjerke denne torsdagen, hvor flere av løpene på forhånd virker åpne. Bankeren som vi byr på er av det småfrekke slaget...

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Hamre-dominansen fortsetter
V4 Mantorp: Vi byr på banker allerede i V4-1
V65/V4 Jägersro galopp: Ny svenskesuksess på galopp?
V64 Boden: Ohlsson på rekordjakt

Vi er kun noen få dager unna det som er en MILDT SAGT spennende helg. Til helgen er det nemlig JACKPOT i V75-spillet om lørdagen fra Momarken med hele 3 107 010 ekstra i potten. Dagen etter fra Solvalla så er det duket for en ekstra V75-omgang hvor du kan stikke av med hele 18 millioner. Akkurat det er vel ikke feil på en søndag?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen i dag så begynner den på Mantorp. Her skal det kjøres V4, og løpene starter kl.12.20. Deretter følger Bjerke opp kl.13.37. Om kvelden så er det Klosterskogen som kjører V65-løpene med start kl.18.30. Kurt Leirvåg er vår mann der, og tipsene kommer i løpet av torsdagen. Verdt å merke seg er at det denne kvelden er både galopp samt trav i fra Sverige, så man kan trygt si at vi har en hektisk dag foran oss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Bjerke denne torsdagen så kan vi by på følgende:

V5-1 : 3 Sonia’s Dream – Det er ingen tvil om at dette må dreie seg om en kanonmulighet. Har slitt med hals, men er behandlet for dette, og den har trent fint før denne oppgaven. Er LYNRASK i uttaket, og sjansene for tet burde være gode. Fra den posisjonen taper ikke Sonia’s Dream dette løpet, og den er for oss en klar favoritt som bare må prøves hardt.

V5-2 : 7 Filur – Et MEGET åpent løp, og mye spilte hester er ikke å stole på. Draget vårt er heller ikke en hest man sitter huset sitt på, men den er uansett spennende i slike omgivelser. Filur har ved flere anledninger avslørt kapasitet, og når Gunnar Austevoll som nå igjen får sjansen har kjørt den, ja, da har den vært meget god. Den vant for Gunnar 16.02.2014, og den 04.03.2014 så går den meget bra uten at det klaffet. Nå er altså «skrellkusk» Gunnar Austevoll tilbake i jolla, og mot en helt riktig type motstand så skal man være på vakt. OBS

V5-3 : 7 Alpha Strong – Er i bunn og grunn en bra hoppe, og vi var spent på den etter en lengre pause nå sist. Blir da passivt kjørt, og den blir dessuten grovt hindret. Avslutter helt strålende i kulissene, har full fart over mål, og vi gav den to pluss i kanten. Nå har den fått seg et løp i kroppen etter pause, den blir KRAFTIG kuskeplusset med Kai Johansen, og får den bare litt flyt på torsdag så er den garantert med helt i fremste rekke. STOR OBS HEST SOM MÅ MED PÅ ALT!

V5-4 : 10 The American Hunter – Blir ekstremt lite spilt denne torsdagen, men her skal man være litt på vakt. Vi snakker her om en hest som har matchet bedre motstand enn dette tidligere, og nå sist etter pause så røpet den toppform direkte. Ble sittende bom fast som HELPIGG, og den hadde vunnet det løpet lett med luker. Burde være enda et hakk opp til denne starten, og den blir uhyre spennende å følge. Hans Wilhelm Storås føler seg ikke helt slått på forhånd, og for oss er dette dagens mest spennende SKRELLSPILL i omgangen.

V5-5 : 1 French Open – Har en spennende oppgave foran seg her, og det kan fort dreie seg om tet og slutt. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den varslet litt form i kulissene nå sist. Er lynrask på de første meterne, og blir bare ikke innledningen altfor hard, ja, da skal den ikke bli lett å fange. Prøves som en frekkis i det som er et jevnt/åpent løp på forhånd.