Den siste uken i oktober byr på masse flott trav- og galoppsport. Tirsdag kveld er det flott V75-omgang på Bjerke. Onsdag er det stor jackpot i V86 på Solvalla/Bergsåker med hele 6 972 891 SEK ekstra i potten for 8 rette. Lørdag er det V75 på Jarlsberg med DNt's høstfinaler og eliteløp for begge raser. Søndag er det jackpot i V75 på Solvalla der 2 697 926 SEK fordeles ekstra i premiepotten (40/20/40 for 7, 6 og 5 rette).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede i kveld er det DOBBEL JACKPOT med hele 1 924 336 SEK ekstra i sekserpotten i V64 på Halmstad. Leangen er også på farten i kveld med en flott V65-omgang. Mandagen innledes med V4-lunsj i Årjäng.

Men i denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen, der spillestopp i V65 som vanlig er kl 18.55. For tredje V65-mandag på rad på Leangen velger jeg å gå for en bankerfri løsning, da det er klart skille på hestene i flere løp. Fire av V65-løpene i kveld er kvalifiseringsløp til tradisjonsrike Hesteeierkanna. Jeg går for dobbeltbanker både i V65-3 og V65-4.

Dalen mot Blekkan i V65-3
Dag Sveinung Dalen og Jomar Blekkan er kuskene som vinner flest løp på Leangen og i V65-3 skal Dalen opp bak favorittspilte 1 Adagio, mens Blekkan setter seg opp bak egentrente 12 Maestro M.H. 1 Adagio har sett meget sterk ut i to strake seiersløp og er en bankerkandidat. Men treårige 12 Maestro M.H. har overbevist hittil og var helt nede på 15.9/2140 meter i seiersløpet sist. Tross et kinkig tolvtespor, tar jeg med Blekkan-traveren og spiller dobbeltbanker i V65-3.

Ny duell mellom Hafell Bris og Vestpol Lodin i V65-4/V5-1
Seiersmaskinene 8 Hafell Bris og 11 Vestpol Lodin er de klare forgrunnsfigurene i dette kvalifiseringsløpet til Hesteeierkanna. 7 Hafell Bris måtte strekke våpen for Vestpol Lodin sist de møttes, men har etter det tatt to strake seire i Sverige og jakter årets åttende seier i kveld. Vestpol Lodin har vunnet hele ti løp, men rotet seg bort med galopp sist. De to hestene skiller seg uansett klart ut i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fikk endelig vinne sist - men full vei i kveld
Fireårsvallaken 1 El Dorado tok karrierens første seier for to uker siden, da han ledet et sprintløp fra start til mål. Det var fortjent etter flere sterke løp den siste tiden. Blir stor favoritt i V65-1 i kveld, men nå er det 2100 meter og det er normalt ikke et kjempepluss for fireåringen. Jeg anbefaler bred gardering i V65-1.

Imponerte sist - tar karrierens første seier i kveld?
Edvard Kristiansen er kusk bak 1 El Dorado i V65-1 og han kusker også min favoritt 3 Black Beauty Line i V65-2. Fireårsvallaken er seiersløs på 15 starter, men var meget solid toer sist mandag etter store deler av løpet i dødens. Stod med to strake tredjeplasser før det løpet og møter ikke avskrekkende motstand i kveld. Mitt førstevalg i V65-2.

Banerekod sist - men da var det sprint
4 Jazmine B.R. var et lekkert skue i seiersløpet på Leangen forrige mandag. Blåste til tet inn mot den siste svingen og forlot konkurrentene til ny banerekord for fireårige hopper. Tor Arne Eggens lekre hoppe blir stor favoritt også i kveld, men er best på sprint. Jeg bruker 4 Jazmine B.R. som min DD-banker, men tar med fire og fem hester på de største V65-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig eliteløp avrunder i V65
Kapasitetshesten 7 Golden Dream M.G. seiersmaskinen 5 The Last Ticket og formsterke 6 Bestbyarsenal setter hverandre stevne i V65-6/V5-3/DD-1 og det er ikke lett å rangere dem innbyrdes. Jeg spiller alle tre hestene på samtlige forslag både i V65 og V5-spillet.