Solide penger til lunsj?

(Hesteguiden.com)

Det er store lunsjpenger på gang på Bjerke tirsdag. Sjekk våre lunsjtips.

Torsdag ble det solid lunsjutbetaling på landets hovedbane da Bacardi B.M.W skar mållinjen først i V5-5 og nesten 44 000 kroner ble utbetalingen på fem rette.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Bjerke

Denne tirsdagen er det igjen vanskelig på Bjerke og vi nøyer oss med å spille tynt i V5-2 og V5-3.

I den andre avdelingen (som er det eneste kaldblodsløpet i denne lunsj-V5'en) synes vi to hester skiller seg markant ut i form av 6 Tamarin og 9 Gylden Kongen. Toppstammede Tamarin gjorde et strålende seiersløp mot bra hester på Drammen nest sist og var også flink toer både tredje sist og fjerde sist. Tamarin ble derfor hardt betrodd i V75 på Jarlsberg i sin siste start, men da endte det i heidrundrende startgalopp.

Nå er det debut bak startbilen for Elding-hoppa og dersom Tamarin holder seg på beina, er det bra sjanse for tet. Kapasitetsmessig er trolig Tamarin best i feltet. Men hun kan få kamp av den lovende fireårsvallaken, 9 Gylden Kongen. Gylden Kongen gjorde to sterke seiersløp like før jul i fjor og viste fine fighteregenskaper da. Tullet seg vekk med galopp tredje sist, mens oppgavene i vallakens to siste løp har vært tøffe, med 20 meter tillegg på bra hester.

Tirsdag har Gylden Kongen spor ni bak bilen i et forholdsvis lite felt, og med formkusk Vidar Hop som solid makker ligger det meste til rette for en topplassering i dette løpet.

10 Fjeld Blesen holdt koken flott på Biri sist fredag til tredje, men spor ti og Per Ivar Bendiksen høres ikke ut som en vinnerformel og selv om trønderen 1 Sjekon gjør sin første start i regi Steinar Holm, så viste ikke Sjekon noe på Leangen som skulle tilsi at han er en vinner her.
Rangering V5-2: A: 6-9 B: 10-1 C: 7-8-2-3-4-5

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-3:
I den tredje avdelingen blir hittil ubeseirede 11 I'M Ken trolig dagens største favoritt. I'M Ken har kun gjort to starter i sin foreløpig korte karriere og vunnet ganske så uanstrengt fra tet ved begge anledningene. Har imidlertid vært strøket etterpå det og kombinert med et kjelkete bakspor på sprint gjør at vi tar med to hester fra første rekke.

Vi starter med fireårige 3 Clove Bud som startet så lovende på vårparten i fjor som treåring. Fremgangene har imidlertid uteblitt og Staro Showbiz-sønnen har skuffet. Det var dog en viss fremgang nest sist, da hesten holdt brukbart på en sprint til fjerde fra tet. Sist gjorde hesten et helt greit løp til femte.

4 Casadaem er i fremgang. Så seiersfarlig ut en stund tredje sist, men klarte ikke å ta ned den gode hoppa Wendy Way. Også nest sist gjorde Casadeam en flott sisterunde, mens løpet sist er bare å glemme da det var lusetempo i front og umulig å hente noe fra køen i en rask avslutning. Tirsdag setter Gunnar Austevoll seg opp istedenfor Tor Erik Skyltbæk og da betaler vi for hesten.

2 Yorath Boko er prøvd i tet flere ganger den siste tiden, tirsdag er vi ganske sikre på at Eirik Høitomt vil prøve et ryggløp med den viljeløse Halle-traveren og dermed tror vi Clove Bud får teten. Galopplystne 7 Hytorc's Amigo har neppe fordel av sprint og fra spor sju bak bilen ser det vanskelig ut.
Rangering V5-3: A: 11 B: 3-4 C: 2-7-1-9-10-8-12-5-6

Annonse: Kr 62 013 innspilt fredag på Biri og kr 39 094 innspilt mandag på Leangen. Tirsdag så tømmer Grøstad lukene påny.

V5-1:
Det starter med en voldsom spillenøtt. Hester uten startpoeng og form er en krevende utfordring for oss spillere. Gunnar Austevoll var meldt på både 1 Cyr On og 6 Way Hanover og velger å kjøre Way Hanover. Det blir da også vår favoritt. Way Hanover gjorde flere flotte løp i fjor og kommer nå tilbake etter mer enn fire måneders pause. Spor seks bak bilen er litt sjanseartet, men motstanden svært overkommelig.

1 Cyr On vant tre løp i fjor og gjør nå sitt andre løp etter pause (ble disket i sin første start). Ikke utenkelig at Geir Vegard Gundersen og Cyr On kan lede dette løpet fra start til mål. 10 Yatzee Boko N.L blir ikke mye betrodd, men så slett ikke verst ut sist på Jarlsberg i sitt første løp etter flere måneders pause. Skulle alt klaffe på veien, kan Kristian Malmin stelle i stand en overraskelse. 5 Jow Jow Slovly var faktisk en god del forbedret sist og dersom fargerike Thorleif Thorup treffer litt med disponeringene underveis er ikke denne hesten så verst.

Form er det også på 7 L.O Zonett Scott, men spor sju og Kenneth Rasmussen er ikke en kombinasjon som høres veldig innbringende ut. 2 Brave Laday kan litt og har trukket et flott startspor sammen med Magnus Helland.
Rangering V5-1: A: 6 B: 1-10-5-7-2 C: 4-8-12-11-3-9

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-4:
5 Evita E.J. og formkusk Kai Johansen blir vår soleklare favoritt i dette løpet. Gidde Palema-hoppa gjorde en kanonopphenting til andre bak formbomba Showmethecigar nest sist. Også sist gjorde Evita E.J en flott avslutning og tirsdag kan det bære til tet direkte fra et flott startspor.

10 Matchless blir et like klart annetvalg for oss. Hoppa utviklet seg kraftig utover høsten i fjor og gjorde flere flotte løp bak gode hester og gjorde også et flott seiersløp tredje sist. I sin siste start trøtnet hoppa skuffende mye fra tet i et V75-løp. Nå har hoppa fått ladet batteriene igjen og Matchless skal duge her.

7 Ozzi De Vie gjorde et flott comeback etter et halvt års pause sist på Jarlsberg og tok en vanntett seier fra tet. Det blir nok vanskeligere å komme seg foran tirsdag, men dette er en hoppe som tåler å gjøre grovjobben selv.

Flotte startspor har både 1 Miss Glory Dillon (vant som som vårt herlige førstevalg nest sist) og 2 Natalie Borgø (viser litt fremgang for hver start) og med gunstig løpsopplegg kan begge disse vinne. Svenskegjesten 8 Juicy Face får det strevsomt fra spor åtte, også med tanke på at kusken ikke er noen superdriver.
Rangering V5-4: A: 5 B: 10-7-1-2 C: 8-3-4-12-11-6-9

V5-5:
Ny krevende utfordring i V5-finalen der det vrimler av formløse hester. Og over en rask sprint kan det meste skje, men det er vanskelig å ikke sette, 11 Dean Hoffmann, først. Kapasitetsmessig skal han være disse konkurrenten overlegen, men dette er en hest som ofte gjør det vanskelig for seg selv. Var uansett god toer bak formtoppede Kisgruvens Vimsa sist.

4 Lavenir og Jonas Moberg tar turen fra Färjestad. Lavenir er en riktig fin hest som har vunnet en femtedel av de løpene den har gått. Kommer nå tilbake etter seks måneders pause, men trener fint i følge treneren. 1 Brief Speed var bra første gang ut etter pause, og fra et perfekt innerspor må Brief Speed tas på alvor her.

5 Dazzling Lionel skuffet voldsomt sist, men har som kjent stor grunnkapasitet og er en vinnerhest. 8 Arabe Hanover er nok blant de bedre på kapasitet i dette feltet, men har slitt med å få fullklaff i det siste og spor åtte er svært sjanseartet på en rask sprint.
Rangering V5-5: A: 11 B: 4-1-5-8 C: 6-2-12-7-3-10-9