Gå til sidens hovedinnhold

Solide rapporter fra Fredrikstad

Tønder er en bankerkandidat i V5-3 i Skien i dag. Kusk Cato Antonsen melder om strålende hurtigarbeid av Fredrikstad-hesten.

5 Tønder (V5-3) kan være en løsning på bankerspill i dag. I den siste starten satt vallaken bak seiersmaskinen Are Odin uten å få åpning. Han var uhyre pigg i mål. Etter dette fikk seksåringen en løpspause. Dette har tydeligvis gjort godt. I et hurtigarbeide på hjemmebanen Kala imponerte Tønder.

Se våre V5-forslag her

- Han var finere enn noen gang og det virket som om formen var minst like god som før pausen. Jeg tar turen til Klosterskogen med klare seiersplaner, sier Cato Antonsen som kusker Tønder i dagens lunsjtrav. Cato Antonsen reiser for øvrig til Skien kun for å kjøre Tønder og det tyder jo også på hvilke seiersambisjoner kuske-Cato har.
Vi ser en hest imot. 2 Kringelandlovinda gikk et nytt flott løp på Sørlandet sist da hun ble tredje bak Sølvskars Elden og Hålands Liz. En seier er rett rundt hjørnet for hoppa som vi tar med på de to største forslagene der vi kjører uten banker.

Dagens oddstips: Vålerenga vinner også uten Moa

Klokkertro på Sophie's
Vi har klokkertro på 9 Sophie's Royal Ride i V5-innledningen. Hun har hatt en sterk utvikling på karrieren den siste tiden. Fra å være en medhenger har hoppa blitt en bra spurter. Hun avsluttet bra i V75 sist. Gangen før hadde hun bare Dumdumboy foran seg i Drammen. En frekk banker?
Sterkest motstand kan Anglo A Lino-datteren muligens vente seg av 7 One Lomomba Siem. Hun var ikke som best i Drammen sist, men har trolig fordel av at distansen nå er kortere. 1 Maylinn Chip varierer i prestasjonene. Fra innerspor på sprint skal hun regnes tidlig. 2 Set Me Free er en skrellvariant. Formen er fin og det skal bli spennende å følge henne på en sprint.

Lever eksperttipset fra Sportspill her

I V5-2 tror vi det kan bli et nytt oppgjør mellom 5 Oscar Hovmand og 1 Up Front. På Kala trakk førstnevnte det lengste strået, men vi ser ikke bort fra at de bytter plass på seierspallen i dag. Oscar Hovmand virket veldig opplagt i seiersløpet og er neppe dårligere med løp i kroppen. Up Front har en ypperlig utgangsposisjon og er i rivende utvikling. 8 Opus One F.H. avsluttet bra i skyggen av Passphoto B.R. på Sørlandet. Han har ingen fordel av baneprofilen, men skal regnes feilfritt. 10 Honest Harry har vært tøft matchet og er ute i enklere omgivelser i dag. Bør derfor regnes tross vrient spor. 2 Gigant Pay ender langt frem om han ikke galopperer. 4 Sir Baltic holder god form og kan overraske. Han er dessuten kuskeforsterket.

V75-klasse på V5-finalen
Det hører med til sjeldenhetene at man finner tre hester med høy V75-klasse i lunsjtrav. Det er nemlig tilfellet i V5-4/DD-1. 6 Yankee Peto har det beste sporet av disse tre. Kusken satser nok hardt på å komme til tet. Derfra blir ikke Staro Showbiz-sønnen enkel å slå. Nest sist var han noe tung i kroppen. I den siste starten var han knallgod der han holdt unna for gode Lorne Elijon Gatling nettopp på Klosterskogen. 11 Espresso har vært enorm i sine løp. Tapte for kjempetalentet Mieux Di Quattro på Jarlsberg. Ville ellers stått med seks strake seire. Selv fra bakspor skal han regnes med god sjanse. 9 Making Mischief har hatt pause siden norgesdebuten på Jarlsberg 21/6. Da befant han seg sist ut av siste sving, men ble toer etter en rakettspurt ute i banen. Knut Arne Ødegaard starter aldri denne hesten i dagens løp uten å ha han godt forberedt. Se opp!

Annonse: Øivind Grøstad byr på to praktfulle vinnere mandag

Gigantisk drøm
Fin klasse på V5-finalen/DD-2. 1 Gigant Dream var riktig bra i knallhardt V65-selskap på Bjerke sist der han ble treer bak Family Gun og Brooklyn Bounce. Flere gode hester ble slått den dagen. Vi har stor tro på at han innkasserer årets første fulltreffer i dag. 2 One Way Ås ble annen bak T.L.E.'s Nice Dream på Sørlandet nest sist. Holdt unna for gode Baron Chance i den siste starten. Formen er på topp for Hoppestad-traveren. 9 T.T. va Bene ble annen i skyggen av Gigant O sist, men slo dødenstravende Glideable Volo. Han er mye bedre enn raden og skal strekes tidlig. 5 Xbox Hornline slo svært gode hester i den nest siste starten, deriblant Flawless Victory og Hot Rocky. Holdt koken også flott sist mot gode hester i V75 i Drammen. 6 Shappiro vant i billigere omgivelser på Magnor sist. Var bra også i startene forut for det.
Tast her for V5-tips. Ønsker du DD-forslag trykk her

Kommentarer til denne saken