Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

Lerum gjorde rent bord på Andelstorget 5. desember
På Sørlandet mandag 5. desember tok bongene til undertegnede på ANDELSTORGET meget godt for seg. I V65-spillet betalte den lille bongen til Kr.500 (fire andeler a Kr.125 / fem andeler a Kr.101 / ti andeler a Kr.50) ut meget fine Kr.6 780,-. Samtlige 14 V65-bonger på ANDELSTORGET satt som de skulle.

I V5-spillet ble det kun levert fire bonger, og disse satt også som de skulle. Det var faktisk kun ti stykker som fikk riktig rekke, og fire av de bongene var altså levert av oss på ANDELSTORGET. Her betalte den lille bongen til Kr.500 (fire andeler a Kr.125 / fem andeler a Kr.101 / ti andeler a Kr.50) ut hele Kr.16 820,-.
Totalt ble det omsatt for Kr.14 900, og vi spilte inn herlige Kr.165 214.

Lerum med solid V4-fulltreff på Andelstorget 15. desember
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene denne torsdagen, men på det ENE systemet som ble levert på Andelstorget (fire andeler a Kr.500) ble det fullklaff. Her kunne man hentet ut meget solide Kr.13 963 om man hadde tatt rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla sparker i gang weekenden, og gjør det med en feiende flott V65-omgang. Vi fant vår banker i V65-5, og der står vi alene på 9 Global Classified som blir kjørt av superkusken Magnus Djuse. Dette er naturligvis også den vi banker på våre V65-bonger på ANDELSTORGET. Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN, banker 4 So Far Away Ås i finalen.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Volcano – Det kan være slik at dette bare dreier seg om tidlig tet og slutt for favoritten. Fullførte OK etter pause sist, og er normalt forbedret med det løpet i kroppen. Vi lar den dog ikke stå alene, for den tenkbare skrellen må vi bare ha med på bongen. 8 Kocu Boko er nemlig en meget bra hest i dette grunnlaget, og den er dessuten betydelig bedre enn raden. Ble sittende bom fast som fulltanket etter pause sist, mens den viste 11,2/1000m etter galopp nest sist. Har kapasitet til å vinne dette, og den er tidlig på vår rank.

V65-2 : 7 Esmeralda – Gikk meget sterkt etter galopp nest sist (15/2100m), mens den vant enkelt sist. Er under utvikling, motstanden er ikke veldig hard, og den skal normalt ha en fin sjanse igjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 King Mr Theo – Utvikler seg flott under sal, og dette er en stilart den virkelig liker. Solgte seg dyrt under sal mot en såpass god hest som Beat Generation (Grl.900 000) sist, og den møter ingen med en slik kapasitet her. Gangen før lekte den med 3 Bad Manner. Er lynrask fra start, og her vil nok rytteren være med direkte. Taper neppe om den kommer seg foran, og den står klart først på vår rank.

V65-4 : 4 E.V. Angie – Var helt enorm fra dødens sist, og leverer den noe slikt her, ja, da har den en god sjanse. Er lynrask fra start, og dundrer normalt til tet. Har hatt en liten pause siden det siste løpet, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Må dog bare prøves i billige omgivelser som dette. Skrellen i løpet kan komme fra 12 Clotted Cream. Den gikk helt greit sist, og gjorde det med en svak kusk. Glem ikke at den fjerde sist spurtet klart bra, og gjorde det mot MYE bedre hester enn dette. Nå er den dessuten ekstremt kuskeplusset med Magnus Djuse, og på sitt beste kan det absolutt gå veien. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 9 Global Classified – Har gjort to løp etter pause, og har ved begge anledninger blitt plukket ned fra tet. Var dog mye forbedret sist, og solgte seg da dyrt. Er normalt ytterligere forbedret med to løp i kroppen etter pause, den har trolig stor fordel av å gå med i rygger, og sporet burde derfor passe perfekt. Nå kommer vel endelig seieren?

V65-6 : 12 Triton – Spennende finale hvor vi plukker med oss noen hester. Ideen står dårligst til, men har stigende form, og trives med sko på alle fire. Har vunnet 7 av 10 løp på den balansen. Sist ble den sittende bom fast som fulltanket, mens den spurtet bra i tåken nest sist. Får den bare litt tempo så skal de andre få litt å bestille nedover oppløpet. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»