Solvalla byr på vorspiel

Illustrasjonsfoto fra Elitloppsbanen Solvalla.
Illustrasjonsfoto fra Elitloppsbanen Solvalla. Foto: Kanal75.se

Søndag er det ekstra V75 på Solvalla. I ettermiddag er det vorspiel med V65 og V4 fra Sveriges storstue.

Sportspills meny fredag:
V64 Romme: Millionjackpot med Per
V65 Biri: Steinseth er i siget

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Da er det bare å ønske velkommen til en fantastisk travhelg med godbiter fra ende til annen. Lørdag er det nemlig JACKPOT i V75-spillet om lørdagen fra Momarken med hele 3 107 010 ekstra i potten. Dagen etter fra Solvalla så er det duket for en ekstra V75-omgang hvor du kan stikke av med hele 18 millioner. Akkurat det er vel ikke feil på en søndag?

Fredag er det dog nok å bryne seg på, og som vanlig er det Solvalla som immleder fredagen med V65 og V4. Til kvelden er det Biri som tar over stafettpinnen her hjemme med V65, mens Romme byr på stor jackpotomgang i V64-spillet fra Sverige. Da det ikke ble utbetaling for fire rette i Boden torsdag kveld, venter det 1 113 572 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Spiken
4 Ruby Trap (V65-3) galopperade kort efter start senast men visade 1.15,0/1 900 meter i upphämtningen. Håller hon sig bara på benen den här gången är det bra chans.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen
9 Yoga Brick (V65-5) agerar minst sagt ojämnt. Satt fast med sparade krafter näst senast för att sedan ge upp i ledningen i senaste starten. Hon gick ändå en bra tid och i ett lopp med enbart ston bör hon normalt sett räknas till de som kan vara med och göra upp om segern.