Gå til sidens hovedinnhold

Solvalla deler ut millioner

Det ligger nesten 1,8 millioner ekstra i sekserpotten når Solvalla byr på heidundrende jackpot i V64-spillet søndag.

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Sørlandet: Helgrønt for Hamre
Oddstips 1: De er bedre enn Zlatan og PSG
Oddstips 2: Det røyner på for Real Betis
Tippetips: Liverpool dummer seg ikke ut

Etter en herlig jackpotomgang i V75-spillet på Forus lørdag, er det ingen grunn til å legge ned "våpnene" søndag. Det er mer jackpot på gang og denne søndagen er det Solvalla som byr på "gratispenger". 1 784 609 kroner ekstra er det i sekserpotten når Solvalla byr på en flott V64-omgang søndag. Her hjemme er det i tillegg dobbel V5 fra Sørlandet.

Innleveringsfrister Solvalla
V64 kl. 15.20
DD kl. 16.50

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er selvsagt spennende å finne opp kruttet hver gang man lanserer bankere i travløp, men søndag har vi svært god tro på at to av forhåndsfavorittene innfrir i sine løp og vi byr således på to bankere i denne jackpotomgangen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kun startsporet imot
I V64-3 skal vi stifte bekjentskap med hoppe som bærer det svært velklingende navnet 1 Your Highness. Hoppa misset i debutløpet, men har tatt tre strake seire etter det og alle på imponerende vis. Førstespor bak bilen er det eneste uromomentet vi kan se, men normalt våkne og dyktige Ulf Ohlsson vet nok å komme seg ut i annetspor, dersom hoppa blir overflydd. Chocolatier-hoppa som trenes av Ulf Stenstrømer har vist at hun behersker alle typer løpsopplegg og vi tror hoppa legger på til sin fjerde strake seier søndag og bankerspiller i V64-3.

Øk moroa og spenningen ved også å kjøpe en Lyntotokupong til dagens jakcpotomgang på Solvalla. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på Lyntotokupongen.

HTML EMBED

Suksessen fortsetter for Reden
Det var ned, så opp, så ned og definitivt opp for stallhestene til Daniel Reden gjennom fjoråret og i innledningen av 2013 har vært strålende. Stallhestene var ikke på topp utover høsten og var preget av sykdom og mye annet rart. I 2013 har imidlertid Daniel Redens stallhester vært i kanonorden og allerede vunnet åtte løp på blott 40 starter. Daniel Reden kjører en del selv, men ikke alltid og med all respekt for Reden, det er ikke noe minus at Johan Untersteiner er gjestekusk søndag. 2 Twigs Tiffany gjorde et gedigent løp i V75 sist på Åby etter et håpløst løpsopplegg. Fra spor to bak startbilen søndag mot billigere motstand enn i de siste startene, ligger veien til tet åpen for Johan Untersteiner og Twigs Tiffany åpen. Og når beste hesten sitter i tet, blir ikke farten trykt opp og da må dette være en kanongod vinnersjanse for Lindy Lane-hoppa. Vi er ikke i tvil og bankerspiller 2 Twigs Tiffany i V64-5/DD-1.

Perfekt utgangsposisjon
Det er neppe mange i Norge som drar kjensel på navnet Juha Siirtonen, men faktum er at den 52 år gamle finnen har vunnet fem løp den siste måneden i Sverige. Åtte seire ble det i løpet av fjoråret på kun 40 starter og 2013 har også startet bra med to serie på 21 kjørte løp. I V64-6/-DD-2 setter Juha seg opp bak 1 Editress som kommer fra Bjørn Röcklinger stall (arbeidsgiveren til Juha). Hoppa gjorde årsdebut på Solvalla for to uker siden. men havnet i dødens da og trøtnet litt på slutten da (holdt imidlertid til fjerde). Søndag er det helt perfekte forutsetninger med spor en og trolig tet eller lederrygg. Kusken er i dytten og hoppa har garantert gått fremover med løp i kroppen. Nede som et sjettevalg i spillet og vi betaler på alle bonger.

Kommentarer til denne saken