Gå til sidens hovedinnhold

Solvalla og Åby med toppomgang på V65 Xpress

Bankeren vil rase gjennom grunnlagene! Flere mulige gullkorn som du vil elske infoen på! En rent ut strålende V65-omgang venter fra Sverige i kveld! Du tar vel rygg på våre oppdaterte vurderinger? HUSK AT DU KAN SE ALLE LØPENE GRATIS!

Snoken med STORESLEM på V75 - Alt satt på Bergsåker 21. mars!
Undertegnede var ikke god nok denne lørdagen, men vår samarbeidspartner, SNOKEN, gjorde rent bord og traff på ALT! Totalt ble det solgt 29 andelslag på Eksperten, og alle disse betalte ut fra Kr.28 165 og oppover. Sjekk følgende:

* 10 andelslag a Kr.1 000 (fire andeler a Kr.250 og 10 andeler a Kr.100) betalte ut Kr.28 165 hver seg.
* 6 andelslag a Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.28 665 hver seg.
* 11 andelslag a Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500 / ti andeler a Kr.200 / seks andeler a Kr.330) betalte ut Kr.28 665 hver seg.
* 2 andelslag a Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) betalte ut Kr.30 917 hver seg.

Lerum med strålende V4-treff på Romme 20. mars - Kr.980 ble til Kr.20 097!
Det ble svært vrient på Romme denne kvelden, og ingen løste V64-rebusen. Det betyr at vi har en gedigen V64-jackpot i vente på mandag, og der ligger det voldsomme 6,2 millioner ekstra i sekserpotten. Heller ikke vi kom i mål med våre V64-bonger. I V4-spillet traff vi bedre, og bongen på Kr.980 satt som spikret. Utbetalingen på den bongen ble kanonfine Kr.20 097,-

Lerum med LUKEFEST på V64 den 17. mars - Kr.480 ble til Kr.7 028!
Omtrent ALT satt denne tirsdagen, og det ble svært bra for de fleste som tok rygg på oss. Vikens Fingerprint (20,9% mot dagens tyngste favoritt), og Drive Launcher (11,2% mot dagens nest tyngste favoritt) stod begge først på ranken! Don Fanucci Zet innfridde dessuten som en banker av STÅL! Den mellomste bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.7 028!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.Sendingen begynner klokken 17.45 / V65-1 begynner klokken 20.30:


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

V65 Xpress er et konsept vi allerede elsker, og her går altså alt i en rasende fart! V65-1 begynner klokken 20.30, mens V65-6 kjøres klokken 21.25. ALT ER OVER PÅ EN TIME! Når det gjelder kveldens omgang så blir den kjørt på Solvalla/Åby, og det er en skikkelig pangomgang vi har foran oss. Flere herlige objekter er jobbet frem, og dagens beste banker var utrolig nok ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut. 4 Vikens High Yield (V65-5) er en KANON i grunnlaget, og taper normalt ikke sitt løp om den leverer på sitt beste. Dette skal være en banker av stål. Alene står også 5 Super Sarah (V65-2). Ta rygg på følgende:

V65-1 : 12 Västerbo Lexington – Gikk flere solide løp i fjor, og spesielt tredje sist var den svært god til en enkel seier. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, det er gode rapporter på den, og vi iler til med tipsnikken.

3 Ecke Steel – Har fått to løp i kroppen etter pause, og har gjort det helt OK. Skal normalt bare bli bedre og bedre, og selv om den ikke er like bra som vår favoritt på ren kapasitet så ser vi for oss at en hest kan renne unna fra tet i et løp som dette. OBS! 11 Mister Donald – Var ikke i nærheten av å trave fra et trangt spor i volten sist, og hvordan vil det egentlig gå når den nå kommer ut etter pause? Hester etter opphold er nemlig ofte litt ekstra løpssugne/pigge, og da er ikke det trange sporet et pluss. På ren kapasitet er den dog god nok i massevis. 13 Piteraq – Er kapabel, og gjør en spennende start etter pause. På sitt beste duger den, men vær litt OBS på at den kommer ut fra en stall som ikke akkurat viser toppform (0 seire på 18 forsøk i 2020). Plasseres derfor litt ut, men plukkes med på gardering. 9 Conrads Massive – Var ute mot ganske tøffe 3-åringer i fjor, og gjorde det helt OK. Nå årsdebuterer den, og med fine rapporter i ryggen plukkes den tidlig på.

7 Around The World – Veijo har nå fått en flott form på stallen, og han blir å regne med fremover. Around The World er vel ingen stjerne, men var forbedret til seier sist. Står riktig til på strek, og kan bli ropt opp om noen av de beste skulle røre det til for seg. 8 Gigantic Star – Gikk solid i kulissene etter galopp sist, og virker å være under utvikling. Trenger ikke å være helt borte med klaff fra tillegget.

Vår rangering : A : 12 B : 3-11-13-9-7-8 C : 5-1-2-4-10-6

V65-2 : 5 Super Sarah – Utvikler seg veldig bra, og den spurtet fint i kulissene sist. Vinner av det løpet var kanonen King Of Everything… Gangen før ble det helt feil, men igjen fullførte den solid (13,2 s 600m). Her støter Super Sarah på en overkommelig gjeng, og distansen er trolig kun et pluss. Motivert favoritt.

11 Jobie Storm (denne ble strøket onsdag) – Kan være skrellen, og hesten som skal passes om man garderer. Var meget solid etter pause sist, og vi gav den et stort pluss i kanten da. Til denne starten rykker man også skoene bak, og det skal ikke bli mye feil for storfavoritten før Jobie Storm kan lage trøbbel for den. OBS! 6 Cobbys Nana – Var rett og slett utrolig bra i nederlaget sist (11,6 s 800m), og den utvikler seg på en måte som vi liker. Løpets outsider. 3 Queen Adele – Fullførte fint i Finland sist, og er slett ikke verst. Distansen er kun et pluss, og fra et bra spor er den aktuell.

2 Heavenly May – Gikk kun greit i årsdebuten, men har litt inne, og er en aktuell skrell med løp i kroppen. Til denne starten blir det SKORYKK, og man henger også på en BIKE! 1 Moon Zappa – Satt fast sist, og det blir vel litt skriking pga det. Kan også få det sydd opp fra et fint spor, og trenger ikke å være helt borte om man først begynner å spekulere.

Vår rangering : A : 5 B : 6-3-2-1 C : 9-12-4-7-10

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V65-3 : 11 Global Agreement – Vant et svært billig løp sist, og var fin da. Gangen før feilet den helt umotivert i den siste svingen. Blir hardt spilt her, men vær altså litt OBS på at den er fersk. 14 Far From Over – Går denne feilfritt så skal alle få kjørt seg. Har vært ekstremt god på slutten, og løpet som den gjorde sist var aldeles spinnvilt. WOW, hvor bra den var etter galopp da. Har enda ikke fått vinne, men det kan den gjøre i en feilfri utgave i kveld. DOBBELT A-VALG!

1 Ninia’s Boy – Har fått tre løp i kroppen etter den skiftet trener, og kom alene til mål sist. Er etter Love You, og distansen er derfor et pluss. Er en selvskreven gardering. 2 Alfas Kennedy – Gikk sterkt i kulissene etter galopp sist, og er stadig bedre enn raden. Distansen er kun et pluss, og feilfritt er den med i fremste rekke. 6 Jeppas Tarpon – Var solid til seier sist, og gjør i kveld en spennende start i ny regi. Er en av flere som kan vinne dette om den leverer på sitt beste igjen.

8 Twigs Got U. – Var OK i nederlaget mot Global Agreement sist, men heller ikke noe mer. Skal den vinne så må favoritten røre det til for seg, og vi plasserer derfor hesten til Johan Untersteiner litt ut. 13 Icarus Boko – Var under pari sist, men i kveld blir det av med skoene og på med en BIKE. Så får vi se om det vekker den ordentlig til live. Er ikke så verst på kapasitet. 5 No Limit La Ma – Har vært stokkdum bak bilen, og det er stor sjanse for at den feiler seg bort. Feilfritt er den god nok.

Vår rangering : A : 11-14 B : 1-2-6-8-13-5 C : 3-12-7-9-10-4

V65-4 : 10 I.T. Iventor – Er en VELDIG bra hest, og en hest som hadde hatt et langt større grunnlag om den hadde fått holde seg hel underveis. Spurtet sterkt i kulissene mot bra hester nest sist, mens nå sist kom seieren. Er en ordentlig tøffing som pleier å levere TUNGE avslutninger. I kveld rykker man dessuten skoene rundt, og spesielt bak vil det gi et ekstra kick! SPILLES! 4 Ivory Di Quattro – Er knallgod, og det skal bli spennende å se den igjen etter pause. Rapportene er fine, og er den i nærheten av sitt beste direkte så er den HET! DOBBELT A-VALG!

11 Bordeaux Doc – Var bra i årsdebuten, men under pari sist. Ble felt av banen? Er grunnkapabel, og normalt mer enn god nok å vinne i omgivelser som dette. Nå rykkes bakskoene, og den vil altså være optimalt balansert i kveld. På en bedre bane kan det gå veien, og den får stå som en klar outsider. 12 Lennart Sjöhammer – Fullførte meget bra etter pause sist, og varslet form direkte. Sporet nå trekker ned, men denne er slett ikke så verst på sitt beste, og kan være en mulig storskrell med flyt underveis. I kveld blir det også på med en BIKE! 9 Lovely Secret – Blir MYE spilt, og den er også OK. Nå velger man imidlertid å ta på den alle skoene igjen, og selv om den håndterer det så er ikke det et pluss. 2 Enriko Ha – Hadde vært HET med Björn Goop, men langt fra like aktuell med Anton Sverre (1 seier på 73 starter de fem siste årene…).

Vår rangering : A : 10-4 B : 11-12-9-2 C : 7-1-6-8-3-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V65-5 : 4 Vikens High Yield – Er en KANON, og en hest som vil få et strålende 2020 i regi Robert Bergh. Vant utrolig enkelt etter pause nest sist, og løste dessuten svært bra ut bak bilen da. Nå sist havnet den langt bak, satt i dårlige rygger, men spurtet VOLDSOMT nedover oppløpet. På klokken stod det 06,7 s 300m, og den kom ubrukt til mål. I kveld blir det tet, og da skal dette løpet være over. Dette er dagens i særklasse beste banker! ALL IN!

5 Il Duce Boko – Er bra, men har tjent veldig raske kroner, og var altså overspilt sist. Gikk da et løp helt på det jevne. Tar ikke ned vår banker fra dødens, og vi tviler på at den kan bli bedre enn nummer to her. I kveld blir det på med en BIKE, og det er naturligvis et pluss. 10 Rossi Palema – Danset i fra til en overlegen seier sist, og viste igjen sitt flotte talent. Er fakta en riktig så bra hest, og skulle det bli helt villmannskjøring mellom favorittene så er Rossi Palema aktuell.

7 Franklin Face – Var svak sist, og langt under pari. Er en meget god hest i grunnlaget, men den henter neppe en lengde på vår banker, og da den ha tur for å vinne dette. Må dessuten heve seg mye fra løpet sist om den skal blande seg inn i trippelkampen. 6 Bossy Alley – Var stor i nederlaget sist, og dette er en traver som elsker å gå skoløs. Vi er usikre på om en kjapp sprint er et pluss, og det er vingelrisk fra dette sporet. Er dog en hest som skal med om man først begynner å gardere.

Vår rangering : A : 4 B : 5-10-7-6 C : 11-2-3-1-9-12

V65-6 : 1 Staro Mojito – Er av en eller annen grunn ikke spilt i finalen, og var et nest sistevalg når vi la ut vårt tips. Vi er dog veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt om kusken greier å kjøre etter klokken. Den feilet i seierskampen i V75 nest sist, og varslet form da. Nå sist feilet den i den første svingen når kusken kjørte oppi foranliggende hest, og den tapte MYE. Viste 14,7/2000m etter galoppen, og ble da sittende bom fast som fulltanket over mål. Fjerde sist var den ute på en tilsvarende distanse, og satt da bom fast. På en lynrask bane i kveld går den MINST 16,0 fra tet, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. VÅR FAVORITT! 8 Vincent AS – Har vært syk, og kommer ut etter pause. Er den beste hesten i feltet, men vær OBS på at den ikke er stabil, og svinger litt i prestasjonene. Hadde vært mer aktuell med Jepson, men nå er det altså Ohlsson. Blir hardt betrodd, men vi ranker den kun som et 2-valg.

5 Xanthis Coktail – Ble snytt for seieren sist når det kom en hest på innsiden, og fikk nesen først på foto. Pleier å avslutte bra, Rikard N. Skoglund får igjen sjansen, og denne får stå som en aldri så liten outsider. 9 Toutre – Elsker distansen, og i kveld rykker man dessuten skoene rundt. Det er et pluss for denne tøffingen. Har kun gått på isen i vinter, så får vi se hvordan den er når den nå skal ut på en grusbane igjen. Det kan gå fint direkte, men det kan også tenkes at den trenger et løp før den leverer helt på topp. Skal med om løpet garderes. 6 Global Unspoked – Vant enkelt på en krevende bane sist, og var veldig bra. Nå rykker man skoene rundt, og det vil trolig gjøre den ytterligere forbedret. Kusken nå trekker dog litt ned fra sist.

Vår rangering : A : 1-8 B : 4-9-6 C : 7-3-2-5-10


Kommentarer til denne saken