Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Bergsåker og Solvalla byr på en svært spennende V86-omgang i kveld, og igjen venter en omgang som kan gi meget bra betalt. Det vrimler med spillbare objekter, og du vil like infoen vi serverer på flere av disse. Den beste bankeren i omgangen dukker opp i V86-3, og der står vi alene på 1 Ulvsåsen som skal ha en solid sjanse å lede sitt løp rundt om.

Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 10 Borups Umani – I innledningsløpet får 1 Kinky Boots mange tilhengere. Sporet kan dog bli en felle, og aksjonen sist ble vi heller ikke veldig imponert av. Blir derfor kun en garderingshest for oss. Ideen har gjort tre løp for sin nye trener, og vi har latt oss imponere. Gikk enormt etter galopp nest sist, mens den spurtet storstilet etter at den var noe uheldig med ryggene sist. Er en god hest i dette grunnlaget, og nå kan seieren komme. SE OPP! 11 First Love M.L. – Rader opp med sterke løp, og var også solid i nederlaget sist. Er tidlig aktuell i omgivelser som dette. Motbudet.

6 Secret Celebration –
Ble sittende fast med krefter igjen sist, og er i en veldig bra form. Kusken kjenner hesten godt, og har faktisk vunne 3 av 5 løp med den. Får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 11-6-3-1-4-9 C : 7-2-8-5

Onsdagskveld venter en ny stor V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger.

V86-2 : 1 Sister Sledge – Gjorde comeback etter skade sist, og holdt klart bra etter å ha fått mye trykk på seg underveis. Skal normalt ha gått MYE frem med det løpet i kroppen, det er snakk om den beste hesten i feltet, og sjansene må være gode for at den leder rundt om i omgivelser som dette. Er en motivert favoritt. 2 Marion Fouty Bon – Er dog ingen man spøker med, og den har dessuten vunnet 4 av 5 løp etter tilsvarende pauser som dette tidligere. Var helt enorm i nederlaget mot Margareta Tooma fjerde sist, før den var rå når den vant på 09,9 tredje sist. Viste 10,4 s 1000m nest sist, mens den ikke var helt på topp i sitt siste løp før pausen. Tilbake på sitt beste kan hun utfordre, og skal med på en tidlig gardering om favoritten garderes.

6 Digital Class – Er veldig spurtsterk, og skulle favorittene kjøre mot hverandre så trenger den ikke å være helt borte. Formen er nemlig meget bra, og den gjør bare gode løp. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 2-6-8 C : 3-9-4-5-7

Onsdagskveld venter en ny stor V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger.

V86-3 : 1 Ulvsåsen –
Var ute i SM sist, og fullførte meget bra fra tredje innvendig. Var ikke helt kjørbar til slutt da, men det skyldtes utstyret, og var altså ikke hesten sin feil. Gangen før trakk den seg noe fra tet, men møtte da knalltøff motstand. Er lynrask fra start, vi tror på tet, og da er dette hesten å slå. SPILLES!

7 Gorm –
Har fått to løp i kroppen etter pause, og får mange tilhengere i totoen etter at den gikk 20,9 sist. Var da makset med skoløs rundt, og BIKE. I kveld kommer bakskoene på igjen, det lukter en drøy innledning, og den må altså vinne dette fra dødens. Er såpass god at det kan gå, men dette er alt annet enn en enkel oppgave, og vi ranker den ut som et andrevalg.

Vår rangering : A : 1 B : 7-2 C : 6-5-8-4-9-3

Onsdagskveld venter en ny stor V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger.

V86-4 : 2 Haitkin AM – Fullførte strålende fra dødens etter en lengre pause sist, og var ikke kjørt helt ned i kjelleren da. Har normalt gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, den er veldig kjapp fra start, og fra tet på en lynrask bane blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Går nok en lav 13-tid om nødvendig, og vi setter den frekt først. 7 Express Love – Feilet i en noe trang situasjon på siste bortre sist, tapte mye, men kom formidabelt tilbake. Hadde vunnet enkelt uten den galoppen. Er veldig kapabel, men må trolig vinne dette fra dødens på vår ide, og det blir ikke enkelt… Motbudet.

12 Global Boost – Har vært matchet i tøffe omgivelser, og gjort det bra hver gang. Nå er den noe billigere ute, og selv fra et dårlig spor ranker vi den inn som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 7-12-3-5-1-6-4-9-10 C : 8-11

V86-5 : 6 Ektara – Er en grunnkapabel hoppe som ble sittende bom fast etter pause sist. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er god fra start, og skulle Robert Bergh komme seg foran her, ja, da er fort dette løpet over. Vi liker dessuten at den er meldt skoløs rundt for første gang i karrieren. SPILLES! 9 Cassiopeja Af Teda – Utvikler seg veldig fint, og sylspurtet nedover oppløpet sist. Kom til mål med krefter igjen, og vi likte det vi fikk se. Kan få det sydd opp i kveld, og da er den alt annet enn ueffen. Rankes tidlig inn som en tenkbar skrell.

4 Eloise Frontline – Huket hjul i angrep sist, og det ble feil da. Er kjapp fra start når den blir laddet med, og her kan det bli tet/eventuelt rygg leder. Er god nok, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 9-4-7-8-11-1-5 C : 10-3-12

V86-6 : 1 Äkta Lavec – Dette er et svært jevnt oppgjør hvor fakta ingen er 100% sjanseløse. Ideen vår ser ut til å gå noe under radaren, men denne er bra, og skal passes fra innersporet. Var ute på en helt elendig bane i Danmark sist, og selv om den gikk bra så trivdes den overhodet ikke på banen den dagen. Gangen før var den LEKKER når den bare reiste unna fra tidlig tet, og jogget da 14,0/2140ma med krefter igjen. Tredje sist kom den frem i dødens på knallgode Imperatur AM, og fullførte solid. Skulle kusken greie å holde opp innersporet her, ja, da skal det fakta en god hest til for å plukke denne ned. PASSES! 2 Maltese Magic – Var helt rå fra dødens sist, og vant enkelt på en knallgod tid. Er solid kuskeplusset med Magnus Djuse i kveld, og leverer den som sist er den mer enn god nok. Motbudet.

4 Liberty Boko – Var meget god i nederlaget mot en såpass god hest som Lulius Boko tredje sist, og viste 09,2 s 400m da. Er en veldig bra hest når den leverer som best, og fra et fint spor får den stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 2-4-5-6-3-10-7-8 C : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 3 La Sassicaia – Sitter fort tidlig i tet her, og siden dreier det seg om en meget bra sjanse. Var brenngod i nederlaget mot Bentley Gar fjerde sist, og leverer den noe tilsvarende her, ja, da tror vi ikke den taper. Har trukket et mye bedre spor enn storfavoritten, den får trolig tidlig tet, og siden skal de andre virkelig være gode for å plukke den ned. SPILLES! 6 Fabulous Pellini – Var noe tung etter pause sist, og fikk ikke med utfallet å gjøre da. Ventes forbedret, den er knallgod på sitt beste, og skal naturligvis med på en tidlig gardering. Blir hardt betrodd, men for oss er den kun et 2-valg.

11 Saga Doc –
Kan være supersjokket, og vi ranker den inn som løpets klare outsider. Var litt ute av taktene fra start sist, og fikk en dårlig start. Feilet så i en noe trang situasjon på siste bortre, før den kom voldsomt tilbake nedover oppløpet. Varslet rett og slett vinnerform, og dette er løpets klare outsider. Om den ikke vinner i kveld så må den virkelig passes i tiden fremover.

Vår rangering : A : 3 B : 6-11-8-7-4 C : 5-10-9-2

V86-8 : 5 My Honky Tonk Man – Er MILEVIS bedre enn raden, og den må passes i kveld. Satt i tredje innvendig sist, og feilet som absolutt fulltanket i stengt posisjon på oppløpet. Gangen før var den med på en helt vill kjøring i førsterunden, og var da stor i nederlaget. Melander uttaler at han muligens fester på en BIKE i kveld, og det løfter denne ytterligere. Skulle den komme seg foran så skal de andre være gode for å plukke den ned. SE OPP! 6 Madagascar – Skryter Reden over, og mener at den er veldig på riktig vei nå. Fikk aldri sjansen sist, og ble da sittende fast med masse krefter igjen. Skal ut for første gang fra et åpent spor bak bilen, og det skal bli spennende å se hvor kjapp den er fra start. Motbudet.

9 Kyrie Eleison – Er under en fin utvikling, og leverte en sterk sluttrunde sist. Gjør seg ikke bort om det skulle bli et hardt tempo på forestillingen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 6-9-12-10-1-11 C : 3-8-2-4

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.