*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solvalla starter helgeshowet

Stefan Melander kusker Nettavisens V65-banker på Solvalla fredag ettermiddag.

Vi har en strålende trav- og galopphelg foran og allerede i V65-1 på Solvalla fredag ettermiddag knaller Nettavisen til med banker.

03.10.14 11:54

Sportspills meny fredag:
V64 Østersund: Blekkan knuser svenskene
V75 Leangen: Dobbel sjuerpott og Hamre viser vei
V5/V4 Øvrevoll: Ettermiddagsfest i Bærum
Oddstips dobbel: Målfattig i Championship

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

På vei inn i en strålende trav- og galopphelg, så merker vi oss at Norsk Rikstoto har valgt å legge litt om på sin jokerpott og jevnlig komme med konseptet «Dobbel 7’er-pott» på V75. Lørdag er det premiere for nysatsingen og Rikstoto legger like mye i sjuerpotten som spillerne gjør denne lørdagen.

-Sammen med nesten 800.000 i jackpot fra søndagens V75 på Solvalla der ingen maktet sju rette, betyr det at en alenekupong sannsynligvis vinner over 18 mill på V75 lørdag på Leangen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Men allerede fredag er det nok å henge fingrene i. Hele fire trav- og galoppstevner skal vi gjennom. Det hele starter med V65 og V4 fra Solvalla, før Øvrevoll overtar showet med V5 og V4 litt senere fredag ettermiddag. Til kvelden overtar Biri med V65 her hjemme, mens Østersund er vertskap for V64-omgangen i Sverige.

Til V65-løpene på Solvalla fredag ettermiddag, lanserer Mats Persson sin banker allerede i V65-1.

Spiken
Ruby Trap (V65-1) har imponerat i två lätta segrar och det finns inget som talar för att han ska få segerraden bruten i det här loppet. Ett givet spikförslag med andra ord.

Luringen
7 Harmoni Sund (V65-4) har en tuff proposition och ett spår långt ute på vingen, men det är en riktigt snabb häst som är gynnad av distansen och som känns riktigt intressant i ett öppet lopp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag