Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Färjestad: Per Ludvig Nilsen fikser V75-suksess
Tippetips
: Leicester er eneste trussel mot Liverpool
Oddstips: Fyldig oddsprogram søndag - sjekk våre analyser
Oddsstips cupfinale: Viking kroner verket
Oddstips håndball-VM: Kun seier som gjelder for Norge mot Danmark
Oddssingel PL: Newcastle gjør eksperttipsene til skamme
Oddssingel Skottland: Gerrard jakter sitt første trofe som manager
Julekalender
: Sjekk dagens luke

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Søndag er det klart for årets siste galoppløp når Jägersro galoppbane i Malmö inviterer til V64-omgang. Søndagen byr ellers på V75-omgang fra Färjestad med en rekke norske hester på startstreken. Søndag kveld er det så internasjonal V65-omgang på Klosterskogen i Skien.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det handle om galopp og Jägersro. Her er det spillestopp i V64 kl 12.45, mens V4-omgangen innledes i V64-3 og har spillestopp kl 13.31. Våre galoppeksperter hadde ellers flott klaff på systemet til V4-lunsjen på Bro Park onsdag.

13 348 kr i V4-utbetaling på Bro Park onsdag 4. desember
Våre galoppeksperter kom ikke i land med sine flate spilleforslag på Nettavisens V4-forslag til Bro Park onsdag. Men på V4-systemet (fire andeler a kr 750) ble det klaff og flotte 13 348 kr i utbetaling.

Interessant galoppfinale
Søndag er det klart for de siste galoppløpene i Skandinavia i 2019. Tre søndager i januar (5. 12. og 19/1) blir det avholdt løp på Bro om forholdene tillater det. Vi velger vår banker i V64-spillet i V64-4 på 1 Seven Nation Army. Bankeren var meget god i debuten som toer bak en svært sterk vinner. Trener Lennart Reuterskiold er full av lovord om hesten som snart blir tre år. Og vi tror på seier søndag. 1 Seven Nation Army bankerspilles også på de to minste V4-forslagene i V4-2.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltbanker i V64-1
V64-1 låser vi på to hester. 2 Breakdancer og 3 Es Raco. Det er et sprintløp hvor vi tror vår duo har den beste spurten. Francisco Castro trener begge, og han forventer dobbeltseier.

De øvrige avdelingene er verre å vurdere. men vi tror en kvartett gjør opp om seieren i V64-6. Aller mest tror vi på 1 Across the Pond, som alltid er med i striden. At Elione Chaves rir, er intet minus. Han blir champion både på Bro og Jägersro, på sistnevnte bane er han helt suveren. 1 Across the Pond blir også vår DD-banker.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På forhånd ser V64-2 ut som det aller vanskeligste løpet. Her anbefaler vi bred gardering, og tar med samtlige ti deltagere på de tre største V64-forslagene.