Gå til sidens hovedinnhold

Søndag spiller vi galopp

Med storstilt V64-kjøring og Svensk Derby som hovedattraksjon er det all grunn til å satse penger på galoppen søndag.

Sportspills meny søndag:
V4 Vaggeryd: Pengene renner inn fra Sverige

V65 Sørlandet: Jackpot i sør
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag

Tippetips: Slaget i Drammen
Oddstips 1: Sandnes Ulf med tre strake på hjemmebane
Oddstips 2: Falkenberg fortsetter festen

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Etter en heftig lørdag, er det bare å snu arket denne søndagen. Norsk Rikstoto byr på V4-spill til Vaggeryd, mens V64-spillet kommer fra Jägersro galoppbane i Malmø denne søndagen der det er storløpsdag med Svensk Derby som det store trekkplasteret. På Sørlandet er det en herlig jackpotomgang som venter søndag kveld, det er hele 615 539 kroner ekstra i sekserpotten ettersom det ble en svært favorittpreget V65-omgang på Jarlsberg fredag kveld og ingen utbetaling på fem rette.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen er naturligvis på plass i Malmø når Svensk Derby (med hele 834 700 SEK til vinneren) danner rammen rundt en strålende sportslig V64-omgang fra Jägersro galoppbane denne søndagen. Birger og Morten har snust på storgevinster hele sommeren gjennom og selv om det har blitt en rekke fine gevinster for gutta, har storfangsten latt vente på seg.

På Eksperten har gutta satt opp en rekke andelslag til søndagens V64-løp, i priskategoriene 100, 200, 300, 400, 500 og i tillegg systemspill til 1000 kroner andelen. Skal du spille galopp en dag i år, så er denne søndagen en ypperlig mulighet da det kommer til å bli stor omsetning.

Klikk her for å kjøpe andel i Eksperten til V64-løpene på Jägersro galoppbane søndag.

Innleveringsfrister Jägersro galopp søndag
V64 kl 15.02
DD kl. 16.45

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Distansen til V64-bankerens fordel
3 Zen Zansai Zaid er guttas V64-banker søndag. Den fireårige vallaken gjorde et råsterkt seiersløp på nettopp Jägersro nest sist og hadde da tøft vekthandicap. Vant også sist på Täby og står med tre strake seire nå. 3200 meter er et klart pluss for hesten og trener Tommy Gustavson er stor optimist og ga tilnærmet grønt lys til Birger Christensen og Morten Olsen når de pratet med ham lørdag. Motstanden er naturligvis tøff på slike storløpsdager, men normalt er 3 Zen Zansai Zaid en sikker vinner og blir Nettavisen/Sportspills banker i V64-3.

Banker også i V64-4
V64-4 er et krysskrevende løp, men det er også de resterende løpene og på forslagene her på Nettavisen så bankerspilles også 8 Energia El Gigante som vant overbevisende sist på Täby. Tross at hesten får ekstra kilo i ettermiddag er trener Fabricio Borges stor optimist med tanke på ny seier. Vi er enige med ham og bankerspiller hesten i V64-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vidåpent Derby
Svensk Derby som er V64-6/DD-2 er dog vidåpent og Birger/Morten tar med hele ti hester på sitt minste spilleforslag, selv om favoritten 4 Hurricane Red er en berettiget favoritt og bankerspilles i DD-spillet. For øvrig er det jevne og flotte spilleløp og nærmest garanti for at blir bra utbetaling.

Kommentarer til denne saken