Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens travmeny hos Nettavisen

I dag er det ikke mulighet for å vinne 33 millioner, men Nettavisen tror det er fine gevinstmuligheter denne søndagen også. Vi har tips til tre travstevner.

Klikk her for å lese tips og vurderinger til Dagens Dobbel på Ørebro

Klikk her for tips og vurderinger til V5 på Drammen Travbane

Klikk er for tipsforslag til Harstad Travpark (ikke kommentarer)

I går gikk drømmen i oppfyllelse for en spiller som vant svimlende 33 millioner. Slike gevinster er forbeholdt V75-spillet og lørdagene.

I dag er det dog flere muligheter til å vinne fine penger på trav.

Dagens Dobbel fra Sverige

Det hele begynner med Dagens Dobbel spill til Ørebro Travbane. Nettavisens traveksperter har studert løpene og innhentet fin info om hestene og håper å gjenta suksessen fra forrige søndag.

Da prikket vi rett DD-rekke på bare fem kombinasjoner til odds 24. Spillestopp er kl. 15.25.

Tungt i Drammen

Det er mildvær på Østlandet og det betyr at snøsmeltingen gjør travbanene bløte. Drammen er den banen i Norge som tåler dette dårligst og det kan bli meget tunge baneforhold der i dag. Det er ikke lenge siden det var så bunnløst at man ikke kunne benytte bilstart.

Nettavisen vil vente lengst mulig med tipsene for å gi best mulig info. Vi håper å ha tipsene ute innen kl. 16. V5-frist er kl. 17.45.

Tips til V5-løpene i Harstad ligger imidlertid allerede ute.

Vi har banket en hest som trolig er overlegen feilfritt, men som bare blir et annetvalg i spillet. Innleveringsfrist i nord er 17.55.

Pga tekniske problemer får vi ikke lagt inn løpsvurderinger denne gangen, men tipsforslagene kan du finne og kjøpe her .