Gå til sidens hovedinnhold

Sørlandet byr på jackpot

Det ligger drøye en million ekstra i potten under fredagens V65 på Sørlandet. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny fredag:
V75 Sørlandet: Det nærmer seg 30 millioner

Oddstips: Horsens reiser seg

Vi har nok en svært begivenhetsrik travhelg foran oss der Sørlandets travpark avvikler trippeltrav med Norgesmesterskap for kaldblodshester, både åpen klasse og for hopper som det store høydepunktet. Begge disse løpene inngår i lørdagens V75-spill. I tillegg er det ekstra V75 fra Axevalla i Sverige søndag, samt trav både fra Sørlandet og Biri søndag, så det er nok å glede seg til.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

På Sørlandet er vinnermaskinen 9 Alm Taragon å finne på startstreken i V65-4/V5-1 og med 16 seire på 21 starter i en hittil kort karriere, så bærer dette rakt mot eliten. En så god hest som Vestpol Faxen ble enkelt tatt ned i hestens siste start og Alm Taragon blir vår soleklare banker i jakten på jackpotkronene fredag.

9 Alm Taragaon har vunnet sine to siste løp på en imponerende måte og det er ingen tvil om at en ny formtopp er på vei. Nest sist på Jarlsberg hadde undertegnede sine klokker 22-fart siste 1000m og 20-fart siste 500 m. Han var ikke langt unna de samme tidene nå sist på Sørlandet når han speedet ned Vestpol Faxen enkelt. Med kun sju hester på startstreken i kveld, kan vi ikke gardere. Banker.
Vår rangering V65-4/V5-1: A: 9 B: 5-1 C: 4-2-8-7

HTML EMBED

V65-1 - Varmblodshester. 1640 meter voltestart.
2 Helmax Egon har faktisk sett lysende ut for Tom Erga etter at hesten kom tilbake etter diverse skadeproblemer. Nå er Egon Lavec-sønnen strøket inn i første spor som er en stor fordel på voltestart, og Tom Erga skal ha en fin sjanse til å kunne forsvare sporet. Har alltid vært litt variabel i stridsmoralen denne sjuåringen, men satt fast med vinnerkrefter sist.

6 Conrads On Line er hesten som kan snyte vår favoritt for teten på startsiden, og Rite On Line-sønnen er i veldig fin form så han kan vinne løpet om han kommer seg foran. Er uansett ikke så tøff ned oppløpet om det blir for tøft tempo. 3 Priority Photo har ingen fordel av voltestart, så det hele er sjanseartet for hans del. Ender i toppen om han ikke taper for mye fra start.

7 Cream Of Arnie er på vei mot en formtopp, men sprint er ikke til Hamre-traverens fordel. 5 Lorne Elijon Gatling holder usikker form, men kan vinne hvis han er tilbake på sitt beste.
Vår rangering V65-1: A: 2 B: 6-3-7 C: 5 D: 8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V65-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Mer Tom Erga i V65-2. 8 Elmer gikk et svett løp på Jarlsberg for Tom Erga etter en tøff innledning sist onsdag. Åsajerven- sønnen er overlegen disse konkurrentene på kapasitet, men dårlig spor og sprint gjør oss betenkt. Hvor havner Elmer fra dette sporet? Vi er redde han fort havner til overs i tredjespor inn på første sving og da er ikke galoppen langt unna. Beste hesten, men føler det er for mange ting som taler i mot Erga-traveren så dette er en favoritt som må garderes.

5 Eskelands Bror er bra for klassen og det lukter tidlig tetkjenning på Moe Odin-sønnen til dyktige Tor-Martin Moe. En meget fin vinnersjanse hvis han kjemper helt inn til mål. 6 Lill Ronja er interessant for hun slo Eskelands Bror i sitt siste løp da hun gikk utrolige 25,9/1609m og rekordforbedret seg veldig. Nå skal det sies at det ble bra tider grunnet at Grude Jenta gikk Norges rekord, men Lill Ronja gjorde helt klart sitt beste løp i karrieren. Nå er det Eirik Høitomt som setter seg i sulkyen og da er helt klart hun skal regnes tidlig.

4 Ås Glimten er i brukbar form og Borg opp på denne kan være litt interessant. Skulle Borg komme seg foran med Ås Glimten er det ikke utenkelig at han ønsker å sitte der. 9 Solmøy Åse er blant de bedre på kapasitet, og har kapasitet til å blande seg inn striden.
Vår rangering V65-2: A: 8-5 B: 6-4-9 C: 3-1-12-2-11-7 D: 10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-3 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
4 Flibustier trakk seg fra utvendig leder under stallmannsløpet på Jarlsberg, etter en tøff forsering midtveis. Ble også offensivt kjørt i stayerløpet under Forus Open-dagen. I kveld er motstanden en helt annen, så han skal regnes med en fin vinnersjanse uansett posisjon.

8 Shacklesonmyfeet begynner og komme i form etter noen innsatser under pari i de første løpene her til lands. Sporet er iskaldt fredag, men med få hester i feltet trenger ikke det bety så mye. Får hun bruke speeden sin siste 300-400m, så er hun meget spennende denne gangen.

9 Touch Of Caviar har ingen fordel av bakspor og full distanse, da han er klart best i tet over sprint, men motstanden skremmer ikke i kveld. 3 Jonnythecash holder litt usikker form, men fra et fint spor er han aktuell på gardering. 6 Digital Program er jevn og flink, men for at han skal vinne løp må det klaffe med ryggløp i det lengste.
Vår rangering V65-3: A: 4 B: 8-9 C: 3-6-1 D: 7-5

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
7 Valley High har gjort det vanskelig for seg med å falle ut av aksjonen midt i siste svingen i begge sine to løp etter pause. Det har han muligens mistet to seire på. Når Tjomsland sender Chocolatier-sønnen til start igjen allerede nå, så må vi stole på at det ikke er noen feil på seiersmaskinen til Aksel Odland. Han er den klart beste hesten i feltet, men et dårlig spor samt vi føler oss ikke helt trygg på at han fungerer 100% gjør at vi garderer.

4 Donatello U.S utvikler seg for hver start så dette blir en meget bra traver på sikt. Sporet er helt perfekt for Hamre-traveren som skal regnes med en fin vinner mulighet, som riktignok skuffet på Forus sist. 6 Enhanced Credit vant enkelt fra tet i Bergen, og er i flott fremgang nå. 2 Novak Bi er litt spennende for han har virkelig blomstret hos Morten Haugland og sist så satt han fast med krefter igjen i et rekruttløp. 10 Olfert De Hess har kapasitet for seier, men han holder usikker form.
Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1:A: 7 B: 4-6-2-10 C: 1-3-9-5 D: 12-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
9 Ultimate Lindy vant sist på en bra tid, men imponerte ikke da. Ble utfordret vel mye av forholdsvis enkle Atomic Migliore mot mål da. Bakspor på sprint med mange spesialsprintere i første rekke i kveld, gjør at vi synes det er interessant å gardere favoritten.

6 Bar Story er i sitt kanonform og gjorde et nytt toppløp sist. Skal være en bra tetsjanse i kveld og må ha en fin vinnersjanse derfra. 11 Little Samo utvikler seg hele tiden og blir det tempo i dette løpet så plukker hun ned mange siste 500m.
Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 9 B: 6-11 C: 1-7-10-3-5-4 D: 2-12

V5-4 - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
6 Lome Balder fungerte ikke i det hele tatt sist, men det sier mer om kapasiteten på denne traveren når han går 32,0/2140 m med galopp. Får denne gangen Høitomt i sulkyen og det er først og fremst galopp i mot, men tror han kan vinne med en galopp innlagt. For de som ønsker å gardere, så er det egenrådige 1 Hegg Balder og galopplystne 9 Horgen Don som er aktuelle. Vi bankerspiller og siden vi da har to bankere i V5-spillet i kveld, spiller vi samlebonger.
Vår rangering V5-4: A: 6 B: 1-9 C: 11-5-7-10 D:4-2-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Varmblodshester. Monteløp. 1640 meter voltestart.
7 Empress Tile har vært outstanding i sine siste monteløp der hun har danset unna i overlegen stil. Det har vært mot billig motstand, så hun går opp en liten klasse grunnlagsmessig denne gangen, men fra et perfekt spor over en kjapp sprint kan vi ikke noe annet enn å sette henne først.

11 Ryan Trot tror vi bli fort en monteslager i Norge, for dette er en krabat som ønsker å fly selv og det er en stor fordel at de går litt i strikkene av seg selv. Dyktige Siv Emilie Løvvold i salen bak en startrask herremann gjør at vi synes han er interessant selv fra 20m tillegg. 5 Pretty Des var sjokkerende god i sitt siste monteløp og med en rytter i salen som utvikler seg til å bli en av de bedre i landet må duoen krysses.

2 Un Dollar er kjapp fra start og Enjoy Lavec-sønnen duger i monte og når de har fått Norges beste finnish rytter i Malin Berås er ekvipasjen spennende som en liten outsider.3 Yankee Splinter i sitt livs form og duger i monte. Er han like rask fra start i monte som i sulky så spinner han til tet og da leder han lenge.
Vår rangering V5-5:A: 7 B: 11-5-2-3 C: 8-6-12-1-9-10 D: 4

Kommentarer til denne saken