Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.20


Det er altså GULLJACKPOT i lørdagens V75-omgang, og det er en omgang vi liker. Flere av løpene er nemlig VIDÅPNE, og da er det godt at det finnes to "klinke bankere" som vi kan støtte oss i mot. 6 Odd Herakles (V75-6) er hovedbankeren, mens 11 Ulsrud Tea (V75-4) er støttebankeren. De fem øvrige løpene er dog krevende, og det burde fakta skrelle litt til i noen av de løpene.

Våre komplette tips til Sørlandet lørdag er som følger:

V75-1 : 5 Fjord Odin – Har et latterlig lavt grunnlag målt opp mot ren kapasitet, og kommer nok å tjene mye penger utover i 2022. Var klink overlegen sist, og viste da 24,4 s 800m med krefter igjen. Får normalt gratis tet, og går den en lav 25-tid så må sjansene være gode. SPILLES! 11 Idu Bork – Avsluttet voldsomt nest sist, mens den viste stor fart mellom galoppene sist. Er en ordentlig topphest i dette grunnlaget, og feilfritt dukker den med garanti opp på foto. Motbudet.

10 Faks Odin –
Har funnet superformen nå, og avgjorde enkelt sist. Blir normalt bare bedre og bedre fremover, og den må med om løpet først garderes. Dette er løpets outsider. Løpet ellers er veldig jevnt, det skiller lite, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

Vår rangering : A : 5 B : 11-10-14-2-12-7-9 C : 4-8-6-1-3-13

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Sørlandet. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 2 000.

V75-2 : 8 Bill’s Man – Har egentlig skuffet oss litt i år, men på slutten har den hevet seg, og sist ble den sittende bom fast som fulltanket. Sporet trekker naturligvis ned, men her blir det garantert tempo, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. OBS! 5 Hickothepooh – Var fin mot en billig gjeng sist, og kanskje er det slik at den endelig har funnet litt skikkelig form igjen? Har en svært fin oppgave foran seg nå, og er selvskreven på bongen.

7 Beads – Snakkhesten blir trolig hardt betrodd, og på gamle meritter er den klink. Har dog ikke fungert etter den kom til Norge, og selv om den leverte et sterkt prøveløp sist, ja, så var den ikke helt optimal i aksjonen. Spesielt på svingene hadde den visse problemer. Kan naturligvis vinne et løp som dette, men før vi ser den fungere perfekt så nøyer vi oss med å plassere den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 8 B : 5-7-3-1 C : 4-2-6-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Sørlandet. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 2 000.

V75-3 : 7 Jerven Junior – Gjør en svært spennende start i ny regi, rapportene på den er sterke, og den har trent 25/1600m. Er HØYKAPABEL, og den har mye ugjort i løpsbanen om den får holde seg hel i tiden fremover. Må bare prøves direkte. 2 Grislesjefen G.L – Var svak sist, og blir ikke mye spilt nå. Vær dog litt OBS på at dette er en traver som virker noe humørbetont, og tilbake på sitt beste så er den alt annet enn ueffen. Glem ikke at vi her snakker om en hest som tredje sist holdt unna for knallgode Sigve H.R… Magnus Teiene Gundersen opp er også spennende, og vi ranker den tidlig på som en mulig skrell.

10 Bjørnemye Best –
Er vi noe usikre på, og den har ikke fått det til i år. Er egentlig en knallgod 4-åring, og leverer den på sitt beste så har den en flott sjanse i et løp som dette. Må dog fungere ordentlig igjen før den blir noe mer enn en outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 2-10-1-3-8-12-14-6 C : 4-15-9-5-11-13

V75-4 : 11 Ulsrud Tea – Var overlegen i NM i fjor, og er det trolig i år igjen. Gikk et meget sterkt løp etter galopp mot eliten sist, og avslørte form etter en liten pause. Har en overlegen speed, og normalt blåser hun rundt disse til slutt. Er en svært motivert favoritt, og en favoritt som vinner om alt går riktig for seg. 6 April Faxa – Hadde en feil oppgave sist, men gikk uansett fullt godkjent. Dundrer til tet nå, og leder nok lenge. Motbudet. 9 Makita – Er i bra form, den er svært speedig, og gjør seg ikke bort om den har dagen. Er en klar trippelkandidat som kan plukkes med på gardering om storfavoritten garderes.

Vår rangering : A : 11 B : 6-9 C : 10-5-1-4-12-2-8-3-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 9 Myamazingdream – Er veldig formsterk, og spurtet sterkt uten at det klaffet sist. I dette løpet så vil det bli laddet hardt fra flere, og vi er inne på at det kan bli riktig å komme bakfra med sparte krefter. Myamazingdream er svært spurtsterk, og kan få dette sydd opp. Må passes! 1 Mighty Boy – Spurtet bra sist, og kom til mål på en god tid. Er best på sprint, den er lynrask fra start, og leder fort dette lenge om den leverer på sitt beste. Usikkerhetsmomentet er at den kommer ut i ny regi, og med tanke på at den kun har stått en kort stund på den nye plassen så kan det slå ut begge veier. Motbudet.

4 Gentletron –
Dundret unna i tet sist, og gjorde nok karrierens beste løp. Har vært knallgod i år, den er lynrask fra start, og blir garantert laddet med fra start. Skulle Høitomt greie å ta seg til tet så kan dette være over, og den skal naturligvis med på gardering.

Vår rangering : A : 9 B : 1-4-5-8 C : 10-3-2-6-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 6 Odd Herakles – Blir naturligvis bankerspilt i årets NM, for den taper ikke dette om alt går riktig for seg. Vant enkelt sist, og formen er riktig så bra. Her suser den til tet, og Tom Erik Solberg får nok gjør som han vil i tet. Alt annet vil overraske oss. Vant 10 av 11 løp i fjor, mens den har vunnet 5 av 6 løp i år. På lørdag kommer det en ny seier, og vi kan ikke spekulere. ALL IN!

Vår rangering : A : 6 B : 10 C : 3-4-1-2-9-11-12-8-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 12 Legend Act – Ble sittende fast i tredje innvendig etter pause sist, og det løpet gjorde nok kun godt. Har motstandsmessig en riktig oppgave foran seg i finalen, den har sylvasse avslutninger, og ingen bør bli overrasket om Legend Act spurter ned en gjeng som dette. Blir en ganske klar favoritt for oss. 5 Mc Burney – Feilet som mulig vinner ned mot siste sving sist, og den varslet form direkte etter pausen. Har tidligere stått likt med 7 Thai Greenwich, og er nå 20m billigere ute kontra den. Er spennende nå, om den skulle gå feilfritt. Motbudet.

7 Thai Greenwich –
Var strålende opplagt sist, og fullførte meget sterkt til andre da. Er en ordentlig god 4-åring, den burde trives på distansen, og må med på en tidlig gardering.

Vår rangering : A : 12 B : 5-7-2-4-3-8 C : 13-14-6-11-10-1-9

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.