Gå til sidens hovedinnhold

Spennende banker i strålende V65-omgang til lunsj

Bankeren var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut - vi tror dog HARDT på tet og slutt! Hete objekter, favoritter i trøbbel, og du vil like våre tips til denne omgangen! Du blir vel med på moroa?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Løpene på Solvalla er litt tynne i dag, men de er likevel jevne, og i de fleste av løpene er det ikke mange som er helt sjanseløse. Det var ikke enkelt å finne en solid banker i denne omgangen, men etter å ha vært i tenkeboksen en stund så landet vi på 2 Ies Juvel (V65-2). Spurtet meget sterkt sist, er lynrask fra start, og vi er klart inne på at den får bløffe dette hjem fra tet. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 Busy Doin’ Nothing – Vi hadde banket 1 Eddy West fra et annet spor, men vi tror ikke den greier å svare 3 Balto D’Huon, og dermed er den fort i trøbbel med Wester i «jolla». Vår ide virker «UMULIG» å få inn, men den er stadig bedre enn raden, og vil dra STOR FORDEL av et lite felt. Finner Haugstad 2-utvendig her, ja, da kan dette bli riktig så interessant for speedige Busy Doin’ Nothing. Prøves som et frekt objekt!

V65-2 : 2 Ies Juvel – Har en nydelig oppgave foran seg her, og dette dreier vel seg om tet og slutt? Varslet form sist ved å spurte meget bra, og kom til mål med litt krefter igjen. Man velger å rykke skoene fremme til denne starten, og det er også hestens beste balanse. Spilles mot en overkommelig gjeng.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 6 She Follow Me – Er en grunnkapabel hoppe som dukker opp etter en liten pause. Har gått med sko på alle fire i vinter, men er vassere når man rykker skoene som i dag. Blir dessuten SOLID kuskeplusset med Ohlsson, og leverer denne bare litt av hva den kan, ja, da duger den alle dager i uken. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 2 Timo Lane – Spurtet strålende nest sist, mens den mistet aksjonen på en elendig bane sist. Til denne starten rykker man skoene rundt, og det er normalt et pluss. Vi stoler dog ikke helt på denne, og vi avstår derfor fra et bankerspill. 7 Climber – Debuterer for Sybille Tinter, og dette er en 4-åring med STOR FART i kroppen sin. Blir ikke tatt på alvor her, men det er slett ingen dum traver, og den kan skrelle skulle favoritten være under pari.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 9 Xanthis Delicious –
Holder toppform, og den har en helt riktig oppgave foran seg til lunsj. Gikk helt greit på en elendig bane sist, mens den fullførte bra mot mye bedre hester enn dette nest sist (13 s 800m). Her vil den havne fint på det, og med tempo blir den ikke enkel å stå i mot. Prøves som en frekkis!

V65-6 : 9 Digital Summit – Kommer tilbake etter et lengre avbrekk, og det skal bli spennende å se denne igjen i banen. I sitt siste løp i fjor travet den altså 11,6/2140ma, og var ikke langt bak Hail Mary over mål. Viser den bare litt av hva den kan etter avbrekket så duger den godt til lunsj. Vår ide i et ellers veldig jevnt oppgjør.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.