*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende banker på Kalmar

Johan Untersteiner kjører en mye spilt hest i lunsjen på Kalmar. Foto: hesteguiden.com

Spennende banker! To mulige sjokk! Vi jakter flotte kroner direkte denne søndagen, og dette er en V4-omgang etter vår smak!

22.03.15 08:47

Sportspills meny søndag:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Oddstips 1:
Liverpool banker Manchester United
Oddstips 2: Sampdoria har funnet et nytt gir
Dagens langskudd: Siste sjanse for QPR
Tippetips: El Clasico på søndagskupongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-sendte kamper

Vi gjorde rent bord i lunsjen på Axevalla onsdag. Alle våre forslag satt, og det minste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut fine Kr.1 336,-. I DD-spillet anbefalte vi et bankerspill på 3-valget Quadroon, og DD-oddsen ble praktfulle 96.84. Vårt lille DD-forslag med en innleveringspris på 200 betalte ut meget fine Kr.3 873,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På Mantorp torsdag fulgte vi opp med nye herlige tips til Sverige. Det minste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.120 betalte ut brukbare Kr.834,-. Det objektet som vi følte mest for i omgangen, 9 Silverbullet Lavec (6,5%-5-valg), holdt lekestue i finalen.

Du tar vel rygg på oss i Sverige? Fra 1. januar økte nemlig vi vår satsing kraftig i Sverige, dette for at du som leser skal få det beste også her.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Løpene på Kalmar begynner kl.12.45.

På Kalmar banker vi frekt denne søndagen, og vi gjør det på en hest som vi var etter sist uten å lykkes da. 3 Lillaxel (V4-2) med storform i kroppen taper normalt sett ikke sitt løp, og i en ellers ÅPEN omgang så går vi ALL IN på denne litt småfrekke bankeren! Få ellers med deg følgende:

V4-1 : 1 Bianca AM – Er en hest som vi er spent på denne søndagen. Var ikke helt fresh i fjor, men vi likte den uansett godt som type. I sitt siste løp vant den sikkert på en bra tid. Kommer nå ut med fine rapporter i ryggen, og den burde ha en OK sjanse mot en ikke akkurat tøff gjeng. 11 Carame – Sofia Aronsson presenterte en fin italiener tidligere i uken, og hun har bra form på stallen. Kommer her ut med en spennende 4-åring som knappest vet hvordan det er å tape. Rapportene på den er fine, og med tempo så er den klart aktuell. OBS!

V4-2 : 3 Lillaxel – Lanserte vi sist da den var MYE bedre enn raden før dette løpet sist. Hva skjedde så? Jo, den feilet tidlig, men den gikk helt rått i etterkant, og den hadde vunnet løpet lett uten denne galoppen. Vi har 08,9 s 700m på klokken med full spenst over mål. Taper ikke dette løpet om den ikke havner opp i noen uheldige situasjoner, og det er helt opplagt en banker for de frekke! SPILLES!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V4-3 : 4 Highlite Star – Her er det noe åpent, og garderinger er å anbefale. Ideen vår virker å være på riktig vei, og nå sist avslutter den klart positivt. Vi har 12,9 s 700m på klokken, og den var fakta ikke helt tom på det. Skal selvfølgelig slite med et dårlig spor, men med tanke på at den blir bortimot uspilt her, ja, da fortjener den å få en aldri så liten sjanse som et sjokk. Hadde 3% på seg når vi lagde artikkelen lørdag kveld.

V4-4 : 9 Time Passes D. – Her virker det som om Dan-Åke Olsson har ventet på denne oppgaven for sin nykommer. Står nemlig perfekt inne grunnlagsmessig. Når det gjelder Time Passes D. så kjenner vi den godt fra løp i Norge, og fakta er at den gikk noen fine løp i Norge uten at den helt slo gjennom. Kommer her ut mot en motstand som ikke er den tøffeste, og skulle Time Passes D. være i nærheten av form direkte, ja, da duger den. Prøves som et mulig sjokk i riktige omgivelser!

Annonsebilag