Spennende comeback av Perle Syl

Toppstammede Perle Syl debuterer i regi Øystein Tjomsland og gjør et spennende comeback under kveldens V5-løp på Sørlandet. Her kan du spille og lese Nettavisens vurderinger av løpene.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Sørlandet.

Her finner du tips og vurderinger til V5B.

Perle Syl viste stort talent allerede fra starten av karrieren, men har slitt med endel helseproblemer. Den 5-årige Spikeld-sønnen har kjempet likt med de beste i årgangen når han har vært frisk. Tidligere sto hesten hos Øyvind Hegdal på Forus, men sistnevnte dro til USA for noen måneder siden. Nå gjør Perle Syl sin første start for Øystein Tjomsland, som mange ganger har forbedret kaldblodshester.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Ellers er det ikke de store sportslige høydepunktene på Sørlandet denne ettermiddagen, men flere av løpene er spillemessig interessante. Vår banker for dagen er en hest som har hevdet seg bra i rikstotoen, og møter enklere selskap denne gangen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin