Gå til sidens hovedinnhold

Spennende ettermiddagsgalopp på Klampenborg

Det blir både V4 og V5 denne ettermiddagen! Våre eksperter er på hugget, og jakter en ny herlig opptur på galoppen! Du tar vel rygg?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Tre overraskelser og en banker som innfridde onsdag 8. juli på Bro Park
Våre galoppeksperter lanserte 4 In Vero We Trust som banker i V4-4 under onsdagens V4-omgang på Bro Park og denne innfride til fulle. Og med et 10. valg i V4-1, et 9. valg i V4-2 og et 5. valg i V4-3, ble det flotte 15 181 kr i utbetaling for 4 rette. V4-forslaget på Nettavisen med innl.pris kr 980 satt klokkerent og totalt ble det klaff for 10 andelslag på Eksperten.

Gedigen V4-suksess på Gøteborg galopp søndag 5. juli
Det ble nok en utfordrende V64-omgang på galoppen i Gøteborg søndag. Kun en spiller klarte seks rette i V64 og seks rette betalte ut hele 326 240. Vrient ble det også i V4-spillet, men her ble det kjempeklaff for våre galoppeksperter. 8. valget 13 Last Reference var krysset på kun tre hester på det største V4-forslaget i V4-4 (innl.pris kr 1 872). To andelslag på Eksperten med fire andeler a kr 500 satt klokkerent og V4-utbetalingen landet på solide 55 130 kr.

Til Klampenborg lørdag byr Birger og Morten på følgende:
Første løp på Klampenborg lørdag starter kl 17, og det er en sportslig fin meny. V4 åpner med et flott toårsløp og fortsetter med de beste sprinterne. 4 Prime Red har vært best, men det er ikke så mye som skiller.I V4-3 blir nok 10 Tassmania favoritt. Hun har vært knallgod med to Guineas-seire, men 2200 meter er et spørsmålstegn.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.I V5 prøver vi oss med 1 Billy Byrnes i V5-2. Han står flott til i løpet på vekten, og formen er dessuten god. 4 Red Cheek Fox i finalen er også en hest vi tror mye på. Sist ble det en lett seier, og vi tror han kan legge på til to strake.


Kommentarer til denne saken