Spennende i ny regi

Lome Jarl gjør en spennende start i V5-1 i lunsjen på Klosterskogen i dag.
Lome Jarl gjør en spennende start i V5-1 i lunsjen på Klosterskogen i dag. Foto: Hesteguiden.com

Lome Jarl gjør en spennende start i ny regi i lunsjen på Klosterskogen i dag, og vi tror han kan utfordre den store favoritten Stjerneper.

Nedtellingen til Oslo Grand Prix på søndag er i gang, og vi gleder oss enormt til å se fire norske hester (Juliano Rags, B.B.`s Sugrlight, Mr. X.F. Royal og Support Justice) i aksjon mot noen av Europas beste hester i den bataljen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Mange løp skal kjøres før den tid, og mye penger skal inn i lukene hos Norsk Rikstoto. Denne tirsdagen starter opp med spill til lunsjløpene på hhv Färjestad i Sverige og på Klosterskogen i Skien her hjemme.

Til kvelden kan spillerne sette sine innsatser til en V64-omgang til Skellefteå på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Forus i Stavanger, og da skulle det være nok å ta tak i for noen og enhver denne tirsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi tror på en duell

I et kaldblodsløp i V5-1 i lunsjen på Klosterskogen i dag blir 7 Stjerneper klar favoritt, og det er det ikke noe å si på. Etter et par innsatser litt under pari var han tilbake som en god vinner på 28.1 full vei i den siste starten, og han er nok moden for å kunne senke rekorden på en kjapp sprint i dag.

Trener Geir Kihle mener hesten kan vise frem 26-tallet, og da blir i så fall ikke Stjerneper lett å stoppe. Vi synes dog 1 Lome Jarl gjør en svært spennende start i regi Knut A. Ødegaard, og vi krysser på alle bonger. Sistnevnte innehar fine fartsressurser, og han står nydelig til i dette løpet.

Lome Jarl sprintet 29.1 som best i fjor, men han kan nok gå klart fortere enn det i dag. Treningsrapportene er gode, og vi ser ikke helt bort i fra at han leder rundt om. Vi tror en kjapp sprint blir for oppjaget for en del spilte og litt usikre 4 Sundby Scott (vunnet fire løp i år), og da står vi over denne.

God sist, men...
Vi synes ikke den klare favoritten 7 Tangen Faks i et nytt kaldblodsløp i finalen i dag har riktige forutsetninger, og da spekulere vi litt forsiktig i mot den store favoritten på våre to største spilleforslag. Han var tilbake som en god vinner på 27.8 full vei sist, men før det var det grums i maskineriet.

Således ikke til å stole på, og han er av den litt usikre sorten. Da er neppe en kjapp sprint i fra et dårlig spor på dagens arena de optimale forutsetningene, og da garderer vi litt. Vondt for å vinne løp har 1 Lykkje Snert (formen er dog fin nå), men 5-åringen leder dette løpet svært lenge.

Tilbake etter en mindre pause kommer 11 Hornnes Balder, og han blir trolig tung å stå i mot til slutt. Han sprintet 27.9 som tredje i den siste starten, og er av den kapable sorten. Tøft ute nå på slutten har 6 Arthur vært, og tilbake i mer normale omgivelser, tror vi han kan duge (krysses på storbongen).