*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende lunsj fra Axevalla

Bjørn Goop har flotte muligheter til lunsj. Foto: hesteguiden.com

Ingen store favoritter. Svært jevne løp. Lunsjen fra Axevalla denne torsdagen kan fort gi BRA kroner for dem som løser den. Det har vi tenkt å gjøre...

22.01.15 12:34

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Blir ikke svart ut nå
V64 Bollnäs: Vi byr på en helfrekk banker
V5 Bjerke: Tengsareid fikser lunsjkronene
Tour De Ski: Martin rykker og vinner
Tour De Ski: Niklas Dyrhaug skal avansere
Oddstips:
Luton burde vært favoritt

Vi spilte inn ca 102 000 i lunsjen fra Bergen Travpark 6. januar! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Axevalla inviterer til en interessant lunsjomgang denne torsdagen, og her glimrer virkelig de klare favorittene med sitt fravær. Vi velger å åpne TYNT, og låser V4-1 på kun to hester. Låset består av 9 Mister Cane + 10 Dizzy River. Begge disse er BRA på kapasitet, og de er klart bedre enn det grunnlaget som de har på konto. Mer info om dagens V4-omgang finner du lengre nede i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Axevalla:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne torsdagen: V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Klosterskogen med start kl.18.30. V64 på Bollnäs med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Her er våre objekter til løpene fra Axevalla:

V4-1 : 9 Mister Cane – Et VIDÅPENT løp innleder denne torsdagen. To hester skiller seg uansett litt ut, men fakta er at ingen av dem er å stole på. Draget vårt kommer ut etter en liten pause, og den feilet i kamp om seieren nå sist. Hadde da landet på rundt 16,4/16,5 uten galoppen mot oppløpet, og en slik tid skal rekke en bit her. Bør selvfølgelig følges i varming før bongen leveres, men før vi får sett den der så plasserer vi den knepent først. Favoritten 10 Dizzy River plasserer vi også i a-gruppen da den kan «alt» på en dag hvor den ikke feiler.

V4-2 : 10 Ambassadeur D’am – Er feltes beste hest, og den duger MER enn godt nok i denne klassen. I følge Stefan Persson så ser hesten hans veldig bra ut i jobbene, og den vinner dette i en feilfri utgave. Var godkjent sist, og den vant med krefter igjen tredje sist etter en rask sisterunde. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V4-3 : 15 Piece Of Work - Har fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og her er det storform pågang! Har de siste to gangene levert helt strålende sisterunder via sporene, og inntrykket har rett og slett vært knallbra! Glem ikke at Piece Of Work tidligere har vært ute mot hester som Glad Hall T., Claudia BR med flere. Den ble også femmer i kriteriet. Kan felle alt om det klaffer på veien!

V4-4 : 4 Super Photogenic – Er VELDIG bra på kapasitet, men den opptrer dumt, og rører mye med galopper. Gikk noe helt enormt i flere løp i fjor, og når den da oppførte seg, ja, da fikk alle se hvor bra den kan være. Nå er raden nitrist, men man skal være klar over at den har gått fint mellom galoppene. På torsdag så prøver man med en ny kusk, og det kan fort være utslagsgivende. Feilfritt er det en banker, men inntil videre så skal den bare stå først.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag