Spennende lunsj fra Bjerke

Granturismo blir dagens banker i en ellers åpen V5 omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Granturismo blir dagens banker i en ellers åpen V5 omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Utfordringene står i kø fra landets hovedbane denne tirsdagen, og det er slett ikke lett å være spiller. Her kan det fort gå mot store kroner.

Blant flere høydepunkter denne uken så vil vi trekke frem en ekstra V75 omgang i fra Åby på onsdag hvor det ligger gedigne penger i potten samt V75 omgangen fra min tidligere hjemmebane Bergen. Når det gjelder løpene fra Bergen til lørdag så har jeg allerede tittet på listene, og kan nå love dere krutt. Mer om det kommer vi tilbake med på fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Fra Bjerke som det her skal dreie seg om så er det utfordrende, og det er en meny som har tatt sin tid å klargjøre. Bankeren kommer fra Stall Hamre, og et finere løp enn dette kan ikke Granturismo få. Løpene ellers er av det åpne slaget, og det skal svært lite til før bonghaugen kan stå i full fyr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Bjerke :

V5 : kl. 13.37

DD : kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Her er dagens beste Bjerke objekter :

V5.2 : 12 Ramona’s Fighter – Var i fjor ute mot flere av årgangens beste, og den leverte varene ved flere anledninger. Har nå fått seg tre løp i kroppen i år, og den varslet allerede nest sist at storformen ikke var langt unna. Gjorde da et helt svett løp i kulissene etter en grov galopp, og du verden hvor bra den var for dagen. Nå sist så avgjør den sikkert på en meget god tid. Skal normalt sett bare bli bedre, og bedre fremover og med tempo på forestillingen så har den en fin mulighet til å runde alle. Spilles!

V5.3 : 5 Becky’s Mr. Duero – Har en elendig rad, men her er det storform pågang, og den skal virkelig passes. Nest sist så får den veldig sene luker, og den går helpigg i mål med mye krefter igjen. Nå sist så feiler den i angrep, men det var ikke hesten sin feil. Kusken er nemlig uheldig, og kjører oppi. Hadde landet på en lav 14 tid uten dette uhellet. Har full spenst i målgangen etter galoppen, og den så lysende fin ut. At distansen igjen er litt lengre er kun et pluss, og med vår champion opp i jolla så må vi bare stormvarsle!

V5.4 : 9 Millionolga – Her er det åpent, og en rekke av disse er ikke akkurat det vi kan kalle vinnervillige. Ideen vår var OK nest sist, mens den fikk maks mot klart bedre hester enn hva den møter på her sist. Kommer nå ut i helt riktige omgivelser, sporet er interessant, og dette ser vi frem i mot. Får trippe med i tredje-fjerde utvendig, og kommer på lette bein tilslutt? Passes.

2 Drivknekten – Er nok ikke så veldig lett å vinne med, men den går nå inn i sin beste tid på året, og den er bedre enn raden. Den fullførte fint nest sist, men greide altså ikke å svare kapable Tori Huldra tilslutt. Nå sist så blir den grovt hindret ca 1150m fra mål, men den leverer en klart positiv sisterunde. Viser 27,6 s 1000m. Kan ikke få en finere oppgave enn dette, og med ytterligere formforbedring så kan den opplagt ta seg av dette lunsjløpet.

V5.5 : 1 Granturismo – Er ingen stjerne, men et finere løp enn dette kan den ikke få. Kom ut etter et lengre avbrekk nest sist, og den gjør et fint løp i kulissene mot en knallhard motstand. Nå sist så ble den brukt en del runden fra mål, kommer opp i dødens, og den står fint på. På tirsdag så blir murphyblenderen tatt bort, og på kommer et helstengt hodelag. Er godt over middels fra start, og den har en fin sjanse på teten. Fra den posisjonen så blir den særdeles vrien å ha med å gjøre, og vi må bare tro hardt.