Spennende lunsj fra Bjerke

Geir Vegard Gundersen, og Lovely Rags er en av dagens mest spennende ekvipasjer. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen, og Lovely Rags er en av dagens mest spennende ekvipasjer. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Superformen holder seg, og vi har nå passert 2,9 millioner innspilt siden 5. desember. Fra Bjerke denne tirsdagen venter en spennende lunsj...

Det ble veldig VRIENT fra Momarken lørdag, og ingen greide å løse V75-rebusen. Det betyr at førstkommende lørdag fra Biri så er det HELE 2.569.036 ekstra i syverpotten. Våre fyldige tips til den omgangen blir lagt ut fredag 2. januar. Du kan imidlertid allerede nå kjøpe deg en bong til denne gedigne jackpotomgangen. Det gjør du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten Når det gjelder omgangen fra Momarken så inneholdt flere av våre siste info lag 24x5 riktige. Hver slik bong betalte ut 11 880,-. Totalt sett så kammet vi med oss ca 220 000 fra Momarken denne lørdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6. desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16. desember. 5) Over 300 000 innspilt i V75 på Bjerke 20. desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5:13.37

DD:14.12

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Gävle med start kl.12.20. V65 på Forus med start kl.18.30. V64 på Axevalla med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi velger å spille uten banker fra Bjerke denne tirsdagen. To av løpene låser vi dog kun på to hester. Omgangen inneholder flere spennende objekter, og her er vår tekst til løpene:

V5-1 : 9 Prince Moonlight Fun – Tre strykninger er kommet, og da er det kun to vinnerkandidater igjen. Draget vårt er Prince Moonlight Fun. Debuterte i monte sist, og den løste enormt fra start. Så kom dessverre galoppen inn på den første svingen, og dermed så var det game over. Vi likte imidlertid det lille vi fikk se av den i denne stilarten. Spennende er det også at Norges nummer en i monte, Siv Emilie Løvvold, er ny rytter på Prince Moonligh Fun denne tirsdag. SPILLES!

V5-2 : 5 Ingerø Mari – Denne er litt spennende her. Er nemlig betydelig bedre enn raden, og den avsluttet skarpt nå sist etter å ha blitt grovt hindret underveis. Den så ordentlig bra ut i målgangen, og av oss så fikk den et klart pluss. Kan slå til i et svært åpent løp. OBS!

V5-3 : 1 Lovely Rags – Feilet fra start sist (Står ikke i raden), og den havnet en «mil bak». Gjør en helt strålende opphenting, og prestasjonen var rett og slett knallbra. Dette er en kapabel 3-års gammel hoppe, og tidsmessig så skal den ikke ha problemer med å bevege seg ned på 17 tallet. Feilfritt så er dette et meget godt spill her, og vi roper et STORT OBS!

V5-4 : 3 Lome Gant – To hester skiller seg litt ut her. Vi velger å prøve oss med Lome Gant som nå har fått noen løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det form pågang. Var nemlig klart positiv sist, og vi forventer at den løfter seg ytterligere til dette løpet. Står best til av favorittene, og virker dessuten å være mer pålitelig enn 7 Tangen Faks for tiden. Lome Gant spilles, men Tangen Faks skal selvfølgelig med.

V5-5 : 1 Possibility – Normalt sett hadde vi spilt 4 Riordan Kronos i dette løpet. Var nemlig helt rå sist, men siden det løpet har hesten vært syk, og den har også vært strøket en gang (10.12.2014). Vi velger heller å lansere 1 Possibility som vant lett fra tet på Biri nå sist. Her skal det dessuten være litt å gå på i tiden fremover. På en bra bane denne tirsdagen så senker den rekorden sin en hel del. Leder normalt sett lenge. PASSES!