Spennende lunsj fra Mantorp

Kenneth Haugstad har flere fine muligheter i lunsjen fra Mantorp.
Kenneth Haugstad har flere fine muligheter i lunsjen fra Mantorp. Foto: hesteguiden.com

Det er en lunsj med potensiale som er i vente fra Mantorp denne torsdagen. Vi låser et av løpene på to hester, og krydrer de øvrige løpene med godbiter...

Det ble FULLKLAFF for et av våre forslag på Eksperten fra Leangen tirsdag. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte ut flotte Kr.22 671,-. Kurt Leirvåg varslet altså en GRYENDE STORFORM på sin store favorittbane Leangen bare noen dager før det braker løs med en GEDIGEN V75-omgang på samme bane. Her venter det nemlig igjen DOBBEL-SYVERPOTT!

Fra Bjerke onsdag så ble det igjen FULLKLAFF i V5-spillet på Eksperten. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte nå ut herlige Kr.32 460,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra  Bollnäs onsdag så innfridde dagens to tyngste favoritter. Stark innledet med en noe turbetont seier i V4-1, mens Tomtegubben holdt unna i en ikke helt patent aksjon i V4-3. Västerbo Guerrier (2.valg) innfridde våre forventninger som en godbit i finalen, og BRA info ble gitt! Fra Mantorp denne torsdagen så anbefaler vi en "DOBBELT-BANKER" i V4-3, og ellers velger vi å gardere de øvrige løpene. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Mantorp:

V4: 12.20

DD: 12.36

Løp ellers denne torsdagen:V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30. Det er jackpot fra Bergen denne torsdagen med 634.622 ekstra. V64 på Åby med start kl.19.08. Det er jackpot fra Åby med hele 1 490 167 ekstra.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Dagens objekter fra Mantorp:

V4-1 : 3 Fernando Sånna – Er en bra hest i grunnlaget som har fått to løp i kroppen etter skade. Den var ikke helt 100% første gangen ut, men den fungerte klart bedre nå sist, og da viser den 14,9 s 1000m i kulissene. Med ytterligere fremgang denne torsdagen så burde den være med helt der fremme. OBS!

V4-2 : 5 Diamond Of’Em – Har vist bra kapasitet ved flere anledninger i Norge, og dette er en traver som burde hatt et høyere grunnlag enn hva den har nå. Kom ut for ny trener sist etter et lengre avbrekk, og den gjør et sterkt løp i kulissene etter galopp. Er den enda et knepp opp til dette løpet så skal sjansene være meget bra, og den prøves som en frekkis i helt riktige omgivelser.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 4 Super Photogenic – Er VELDIG bra for klassen, og man skal ikke glemme at denne ble treer på 12,1/2140 i et løp som BBS Sugarlight vant på Solvalla 29.03 i fjor. Har rotet mye på slutten, men nå sist så var den klin overlegen i hendene på Kim Eriksson. Oppfører den seg bra påny så skal favoritten få seg en skikkelig match! OBS!

V4-4 : 8 Ritte Drew – Her er det ÅPENT, og garderinger må til. Ideen vår kom ut etter pause nå sist, og den var kraftig forbedret direkte. Avgjør da sikkert oppunder mål etter en LUFTIG sisterunde. Skulle det bli påbudt å gå med sko denne torsdagen, ja, da vil det være et minus for vår ide. Vi garderer uansett løpet, for her finnes det flere som opplagt er aktuelle.