Spennende lunsjbanker på Romme

Jorma Kontio kjører vår spennende lunsjbanker på Romme. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jorma Kontio kjører vår spennende lunsjbanker på Romme. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En banker uten seier i raden, men som så helt rå ut sist! Et sjokk som aldri fikk sjansen, og som må passes nå. Vi byr på en ny herlig lunsj. Du tar vel rygg?

Fra 1. januar så økte vi i Nettavisen satsingen mot Sverige KRAFTIG, og dette har slått veldig bra til i markedet. Tipsene er oppdaterte, og objektene er spennende.

Denne uken så har vi servert TOPP INFO på følgende godbiter:

V64 på Mantorp 23. februar: 10 Prince F.P. Romsås (Odds 9,89)

V64 på Jägersro 24. februar: 15 Rajah Press (Odds 9,84) + 6 Try Osted Antik (Odds 5,59)

V4 på Axevalla 25. februar: 6 Crazy Foot Mambo (Odds 6,15 mot dagens tyngste favoritt)

En fast bruker av våre svenske-tips vant store penger før i år. Sjekk ut følgende:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Romme:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne torsdagen:V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Örebro med start kl.19.08. Husk at det er JACKPOT på Örebro denne torsdagen med hele 1 736 092 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Romme denne torsdagen kan vi by på følgende objekter:

V4-1 : 5 Borga Easy – Et dårlig løp innleder denne torsdagen, og vi velger å åpne med en frekkis som har et spennende løp foran seg. Når det gjelder Borga Easy så er den betydelig bedre enn raden, og skulle den komme seg tidlig foran her, ja, da kan man fort få kjøre billig. Er altså MYE bedre enn raden, og tredje sist så ble den sittende bom fast. Nest sist så går den med punktert hjul, og fikk lukene for sent. Nå sist så feiler den seg bort. Trenger ikke å være ueffen mot en overkommelig motstand.

V4-2 : 4 Rexjerven Gel – Viste BRA talent som 3-åring, og den hevdet seg mot gode hester da. Så ble den gaffelbåndskadet, og den har vært lenge borte. Kommer nå ut med sterke rapporter i kroppen sin, og treneren forventer en solid prestasjon direkte. Settes først med gunstige betingelser. 7 Knobben Skarpek – Er betydelig bedre enn de siste løpene, og den har MYE inne. Kan helt sikkert ned på 28-tallet i en feilfri utgave, og den får stå som en stor outsider.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 2 Poisson – Dette må dreie seg om en enormt bra sjanse. Har nemlig noe som ligner på et «gaveløp» foran seg her, og vi tror MYE på at dette dreier seg om tet og slutt. Etter pause nå sist så får den aldri helt sjansen, og den passerer mål med krefter igjen. På klokken vår står det faktisk 07,6 s 500m. Glem ikke at denne femte sist var ute mot BBS Sugarlight i finalen på Solvalla, og den travet da 12,5/2140m med en fin avslutning i kulissene. Da har vi 10,9 s 700m på klokken. På torsdag er Poisson kraftig kuskeplusset med Jorma Kontio, den er normalt sett enda et knepp forbedret med et løp i kroppen, og vi tror hardt på tet og slutt! DAGENS BANKER!

V4-4 : 11 Stina Confess – Småskummel finale hvor bred gardering er å anbefale. Vi avrunder med et mulig sjokk i V4-omgangen, og retter søkelyset mot en hest som utvikler seg fint for tiden. På Solvalla nå sist så passerte Stina Confess mål med krefter igjen, og det gjorde den på en sterk tid. Utvikler den seg videre, ja, da skal den bli spennende å følge, og den er verdt en klar oppmerksomhet i dette løpet. OBS!