Spennende lunsjbanker!

Foto: hesteguiden.com

Vår banker for dagen møtte de beste i årgangen i fjor, og i et billig lunsjløp på Bjerke i dag tror vi på seier for andrevalget i spillet! Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Det er som vanlig lunsjtrav i hovedstaden denne torsdagen, og vi klemmer til med en spenstig banker direkte.

1 Silva Star Nevele møtte ved flere anledninger de beste i årgangen for klassen i fjor, og strakk ikke da helt til. Hun begynte året med to strake seiere, og vi trodde da hun skulle bli en av de beste. (hun utviklet seg dog ikke slik de håpet).

4-årshoppa er veldig kvikk i vei bak startbilens vinger, og vi tror det kan ligge an til tet fra start til mål i dag. Støter ikke på noe spesielt hard motstand denne gangen, og da tror vi på en topp vinnersjanse for andrevalget i spillet.

Vår rangering: A: 1 B: 2-7-6 C: 5-12-3-9-8-10 D:4-11

V5-2, 2100 meter autostart
Hesten med størst kapasitet i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen er 9 Zypani Rich, men 6-åringen var ikke overbevisende i comebacket på slutten av fjoråret.

Når trener Trond Anderssen velger å sende Enjoy Lavec-sønnen til start igjen skal normalt formen være stigende, og på sitt beste vinner han dette løpet.

6 Cream G.T er en fin stammet hest som ikke har innfridd, men han har bekreftet litt form den siste tiden. Satt fast i den nest siste starten, og i den siste starten leverte 5-åringen en positiv avslutning til fjerde på 16.5 over en sprint.

Brukbar kapasitet besitter 5 Temptation Tendenza, og skulle favorittene ha en dårlig dag kan In Love With You-sønnen overraske.

Vår rangering: A: 9 B: 6-5 C: 3-10-8-1-2 D: 7

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V5-3, 2100 meter autostart
Det virket til at 5 Mr Jubal var litt mer fokusert etter at 4-åringen hadde blitt kastrert forut for den siste starten, og med løp i kroppen skal hesten ha en fin vinnersjanse i dag.

Fast Photo-sønnen har dog så til gode å vinne løp i sitt nye hjemland, og da stoler vi ikke helt på Hamre-traveren.

Brukbar kapasitet for klassen besittter 9 Light Va Bene, og 5-åringen har styrke til å vinne dette løpet hvis det klaffer litt med posisjonene underveis.

11 Sweet Commander har fin grunnkapasitet, og 4-åringen er spennende etter litt pause (feilfritt rekker han langt).

Stivnet etter en tøff åpning gjorde 4 Calle Cheven i den siste starten, men i et billig lunsjløp kan det holde helt inn denne gangen (blir trolig et offensivt opplegg igjen).

Vår rangering: A: 5 B: 9-11-4 C: 12-1 D: 10-7-8-2

V5-4, 2100 meter autostart
I dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen er trolig 4 Bork Faksen bes på kapasitet, og i en feiflri utgave skal 7-åringen tilmåles soldie vinnersjanser.

Går gode løp hele veien, og i et V75-løp i den siste starten fikk Järvsöfaks-sønnen sjette på 30.6 med galopp. Klart enklere i mot i dag, og distanseøkningen ved denne anledningen skal være en fordel.

Noe dårligere på kapasitet enn favoritten er trolig ikke 1 Gurifax, men 5-åringen trenger kanskje et løp i kroppen etter lang pause før den helt store formen innfinner seg. Vant dog hele fire løp i fjor, og sporet er helt perfekt i dag.

8 F.H Eiken er lynhurtig ut, og han kan faktisk ta tet selv fra spor åtte bak bilen. Ingen fordel av distansen, men skulle favorittene ha en dårlig dag, ser vi ikke helt bort i fra at Berås-traveren leder rundt om.

Vår rangering: A: 4 B: 1-8 C: 6-3-9-10-7-5-2

V5-5, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og fra tet er 2 Wotoya snakk om hesten å slå. 6-åringen har en flott oppgave foran seg ved denne anledningen, men formen på Moen-traveren er litt tvilsom (og da tyr vi til bred gardering).

Dukker opp i regi Cato Antosen gjør 3 Fidilo, og treneren kan fortelle at 6-åringen har funnet seg godt til rette i nye omgivelser (og da tror vi på en topp vinnersjanse direkte).

Svak i det siste har 4 Florican Royal vært, men han kan en hel del på sitt beste (og han står helt riktig til denne gangen).

Litt vanskelig til står 8 Quitero Santana, men han er brukbar for klassen (og da skal Braaten-traveren være snakk om en tidlig gardering).

Kapasitetshesten i feltet er 9 Sleepwiththefishes snakk om, men en kjapp sprint er trolig ikke optimale forutsetninger for den sterke 6-åringen.

Vår rangering: A: 2 B: 3-4-8 C: 9-7-11-1 D: 6-10

Spilleforslag
Til V5-løpene i lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 540 og 2688 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
DD kl. 14.12 (løp 4-5)

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag.