Gå til sidens hovedinnhold

Spennende nykommer

Kristian Malmin kommer til start med en spennende import i Drammen i kveld, og vi på Sportspill har fått grønt lys!

En ny spennende travuke står for tur, og på kvelden denne mandagen er det V65-spill til Östersund i Sverige samt en dobbel V5-omgang i Drammen her hjemme som står på plakaten hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har som vanlig jobbet frem tips til begge baner.

Les også:Hold på hatten!

Sportspill har hatt enorm suksess med det nye konseptet til Norsk Rikstoto Eksperten, og vi har har nå rundet 2.2 millioner kroner innspillt på våre utlagte andelslag.Espen Edvardsen serverte en herlig V4-banker i form av tredjevalget 6 Giglet i V4-1 i lunsjen på Halmstad tidligere i dag, og seks andelslag gikk inn til en utbetaling på flotte 19 296 kroner. Fire lag på 200 kroner a. ti andeler og to lag på 300 kroner a. ti andeler gikk inn, og da sier Sportspill gratulerer til de som ble med på V4-festen!

Det er nye sjanser til gevinster kveld, og til V65-løpene i Östersund i Sverige i kveld kommer Espen Edvardsen med en meget spennende banker! I Drammen bankerspiller vi en ny danske i fra stallen til Kristian Malmin i A-spillet, mens vi i B-spillet stoler på en meget formsterk krabat med fine forutsetninger.

Sterk som få!
Ja, etter de rapportene Sportspill har fått i fra Kristian Malmin på 10 Scarlett Gede som kommer ut i et stayerløp for varmblodshester i relativt lavt grunnlag i den andre avdelingen i A-spillet i kveld, skal dette være snakk om en hest som setter veldig pris på dagens lange distanse. Vi var i kontakt med Malmin søndag, og han kunne fortelle om en hest som trente strålende forut for debuten på norsk jord.

Det er nok for oss, og mot relativt svak motstand, tror vi 4-årshoppa legger dette feltet på rygg til slutt. Insert Gede-datteren vant på 17.7 full vei på ikke alt for kjappe Odense i den nest siste starten som 3-åring, og det er veldig bra. Vi synes ikke 2 Treatmenice var all verden i den siste starten ved fjerdeplassen på 17.5 full vei, og vi satser på at Kristian Malmin har sine ord i behold etter at V5-2 er kjørt.

Vår rangering V5A-2: A: 10 B: 2-8-4-9 C: 11-5-1-3-6-7

Innleveringsfrister Drammen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Perfekte forutsetninger
Det er i hvert fall ikke mulig å få finere forutsetninger enn det 4 Finnskog Sjefen har i et flott sprintløp for kaldblodshester i den fjerde avdelingen i B-spillet i kveld, og vi tror den meget formserke 8-åringen bokfører årets tredje triumf ved denne anledningen. Han leverte en solid innsats til tredje på 26.6 full vei i et V75-løp i den siste starten, og det er klart enklere i mot i kveld.

I den nest siste starten slo han kloa i Friskus som nylig vant et V75-løp i Sverige, og den dagen sprintet han meget fine 25.1 Dagens kusk Thor D. Kulblik har kjørt Sjefen-sønnen med en fin hånd før (vunnet med ham før), og selv om 7 Ra Tina (dog galoppfare i fra start) holder hysterisk form (strålende til tredje etter galopp i den siste starten), tror vi favoritten trekker det lengste strået til slutt.

Vår rangering V5B-4: A: 4 B: 7-6-8-9-3 C: 1-5-11-2-12-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1, 1700 meter autostart, monte!
Et monteløp for den høyeste klassen blandt varmblodshestene innleder denne V5A-rebusen, og storfavoritt blir 3 Moon Dreamer. 8-åringen var tilbake som en vinner på 15.0 full vei i den siste starten etter ikke å ha lykkes i Frankrike, og normalt skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse for favoritten på ny.

Sprint og Drammen er dog ikke optimale forutsetninger for Wolden-traveren, og da sikrer vi oss med et par garderinger på våre to største spilleforslag. En veldig god vinner på fine 14.5 over aktuell distanse i sitt siste monteløp var 4 Espresso, og vi synes Brenden-traveren bør tilmåles solide vinnersjanser også i kveld.

Full form er det på 6 Buddy, og i sitt siste sprintløp under sal fikk han sølv på fine 14.2 Kanskje ikke helt som best i den siste starten (fjerde på 16.4 full vei), men tilbake på topp, skal 8-åringen regnes tidlig. Diss tre skiller seg klart ut i dette monteløpet som kun teller seks deltagere, og vi tror vinneren nå er nevnt.

Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 4-6 C: 1-2-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-3, 2100 meter autostart
Dette kaldblodsløpet hvor kusker med amatørlisens skal i aksjon i V5A-3 teller ikke mer en ni deltagere, men vi synes løpet likevel inneholder mange vinnerkandidater. Vi har dog klart mest tro på fem hester, og dersom 5 Komnes Viktor er tilbake på sitt beste, er det trolig ikke snakk om saken i kveld.

7-åringen kommer nå u i regi dyktige Morten L. Johnsen, og han har forbedret mange kaldblodshester før. Hesten gikk et fint prøveløp på 32.3 full vei, men vi vil gjerne se at Alm Viktor-sønnen fungerer i løp, før vi tør å stole på ham. Full form er de på 3 Strand Elden, og han fortjener virkelig å få seg en seier snart nå.

Det samme kan sies om 6 Ra Kasper, og kusk Frode Mjølnerød har fordel av å kjenne egen hest godt. Det ble galopp for 7 Mjølner Birken som en mulig vinner i den siste starten, og han må regnes tidlig. Det må også 8 Vinteld gjøre, men formen etter litt pause på Sem-traveren er litt uviss (dog god nok på sitt beste).

Vår rangering V5A-3: A: 5 B: 3-6-7-8 C: 9-4 D: 1-2

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-4/V5B-1, 2100 meter voltestart
Et veldig ruglete kaldblodsløp i lavt grunnlag venter oss i V5A-4/V5B-1, og da er bred gardering å anbefale. En fin debut for Eirik Høitomt leverte dog 6 Trø Frøkna til tredje på 33.4 full vei (avsluttet rundt 31.5 siste tusen), og i en feifri utgave (ikke helt stø på beina), skal favoritten tilmåles solide vinnersjanser.

Det var meget mulig det var seieren som røk for 2 Camira på galoppen inn mot den siste svingen i den siste starten, og 6-årshoppa skal regnes tidlig i et løp som dette. Vi mistenker at 5 Nordby Fedra kan vise seg å være litt forbedret etter litt pause, og 4-årshoppa skal være snakk om en tidlig gardering i kveld.

Vi tror 1 Alveflya kan bedre enn vist (vært mye galopper foreløpig), og hun står spennende til denne gangen. Det går positive rapporter på 8 Zikonia (hun har vært nede på 32.7 full vei tidligere i karrieren), og vi synes Mørtvedt Jerkeld-datteren bør vurderes tidlig i kveld (hun har gått fint på en lokalkjøring i Ärjæng).

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 6 B: 2-5-1-8 C: 4-13-3-11-14-12-10-9

HTML EMBED

V5A-5/V5B-2, 1700 meter autostart
Et flott sprintløp for kalblodshester venter oss i V5A-5/V5B-2, og vi finner seks vinnerkandidater. Sporet ble ikke det beste for 8 Trygfaks, men vi synes uansett 6-åringen skal være favoritt. Han vant sist han gjestet dagens arena, og sist gikk han et kanonløp til fjerde på 27.3 over aktuell distanse etter startgalopp.

Piler til tet gjør som vanlig 3 Argr G., og så får vi da se om stridsmoralen er tilbake på topp etter en mindre pause. Krevende forhold i den siste starten gjorde nok sitt til at 7-åringen fikk stive bein til slutt, og tilbake i slag kan han lede et slikt løp rundt om. Full form er det på 10 Baldergutt, og han må krysses tidlig.

Han fikk sølv på 27.1 over aktuell distanse i den siste starten, og 11-åringen speeder fort til slutt med rett reise underveis. Go nok på sitt best er 4 Henrik (opptrer variabelt), mens duoen 5 Lom Pilen (positiv i ny regi sist) og 6 Skusviken (stadig litt bedre enn raden) også er snakk om hester vi krysser av for.

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 8 B: 3-10-4-6-5 C: 2-1-11-9-7

V5B-3, 2100 meter voltestart
Dette hoppeløpet for kaldblodshester i V5B-3 teller ikke mer enn åtte deltagere, og hestene er fordelt på hele fem distanser. Det kan se tøft ut å hente lange tillegg på en duoe i fra strek, og i en feilfri utgave blir ikke 3 Tim Tam Tøs lett å slå. Hun vant på 32.2 full vei sist hun gjestet Drammen, men sist ble det galopp igjen.

Således veldig usikker, men det er neppe noe minus at Eirik Høitomt svinger seg opp i sulkyen i kveld. Uforandret fin form holder 1 Spik Pålly, og selv om det stadig blir tøffere i takt med økende grunnlag for Antonsen-traveren, ja så er hun snakk om en het vinnerkandidat (hun gikk et godt løp igjen til fjerde sist).

Det kan se tøft ut for 8 Hellin Jærva å hente hele åtti meter tillegg, men hvis kusk Gunnar Austevoll treffer starten klokkerent kan 4-årshoppa ha spist opp mye av forspranget direkte. Trolig forbedret med løp i kroppen etter pause, og hun er fryktelig god på sitt beste. Stadig bedre blir 5 S.T.C.C. Faksa, og vi krysser.

Vår rangering V5B-3: A: 3 B: 1-8-5 C: 2-6-7-4

V5B-5, 2100 meter autostart
Et flott varmblodsløp avslutter denne V5b-rebusen, og det kan ligge an til en mget luftig startside i dette løpet, noe som kan gjøre sitt til at det kan åpne seg litt opp. Tøff kjøring der fremme i front kan speedkula 8 Twins Torpedo profitere på til slutt, og 6-åringen er trolig klart forbedret med løp i kroppen etter pause.

Han satt fast i rygg leder til sølv bak gode Credicity i årsdebuten, og han så riktig fin ut for dagen. Lekkert til står 2 Ashford Boko i kveld, og det må bli et perfekt opplagg for Hamre-traveren denne gangen. Han avsluttet fint til fjerde på 17.1 full vei i den siste starten, og 6-åringen bekreftet med den innsatsen fin form.

Uheldig nå på slutten har 6 Pole Position U.S. vært, og han bør vurderes tidlig. Det blir tøff kjøring om teten mellom 1 Mr. Fox Trot og 3 Bully, og det kan fort sette seg i beina til slutt. Blir de enige tidlig om posisjonene skal selvsagt begge tilmåles vinnersjanser, mens 5 Buvet må heller ikke glemmes helt (litt på gang).

Vår rangering V5B-5: A: 8 B: 2-6-3-1-5 C: 4-9-11-12-10-7

Kommentarer til denne saken