*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende objekter på Bergsåker

Ulf Ohlsson har flere fine sjanser i lunsjen onsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har en strålende lunsj i vente på Bergsåker denne onsdagen, og dette er en omgang som vi virkelig gleder oss til! Vi er klar til å "ta" svenskene!

04.03.15 15:40

Sportspills meny onsdag
V76 Bjerke: Verdensstjerne årsdebuterer
V5 Bjerke: Får sin revansje i kveld
Tippetips: Premier League og Barcelona på kupongen

Oddstips 1: Kan ryste Barcelona

Det ble favorittbetont på Gävle i lunsjen tirsdag, men i dag så tror vi på større kroner da flere av løpene er åpne. Det nærmeste vi kom en banker i omgangen var 1 Liheim Birken (V4-1), og infoen på den vil du LIKE! Finalen av V4-spillet er vidåpen, og der er nesten ingen sjanseløse. Mer om dagens godbiter til lunsj finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Førstkommende lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Bjerke onsdag starter opp som vanlig kl.19.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Her er dagens lunsjobjekter:

V4-1 : 1 Liheim Birken – Skal være et spennende spill i innledningen denne onsdagen, og den burde ha en flott sjanse til å lede rundt om. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den gikk enormt sist etter galopp. Vi har faktisk 27,9 s 600m med krefter igjen. Har trolig en 30-tid i kroppen sin, og denne kan umulig bli lett å fange. SPILLES!

V4-2 : 3 Funny Tornado – Er en hest som vi liker skarpt, og den har vært helt RÅ den siste tiden. Tredje sist så blir den sittende fast i det lengste i V75. Nest sist så avslutter den som en vind etter et passivt opplegg. Nå sist så avgjør den som en lek fra dødens. Er OK fra start, og den har spennende betingelser foran seg nå. Kusk vant 13 av 33 løp i fjor, og han burde takle denne fint.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V4-3 : 2 Rapid Ray – Dette er en BRA hest for klassen, og den har vært bra i comebacket med to strake seire. Løste som en vind fjerde sist, og dette kan opplagt dreie seg om tidlig tet og slutt. Skulle det dog bli tempo her, ja, da skal man se opp for en hest som er under en solid utvikling. 9 Samantha Y. er en 4-års gammel hoppe som stadig ser bedre ut, og dette kan bli helt riktig om det blir tempo! Den vant meget lett nest sist, mens den nå sist avsluttet knallsterkt ute i banen. Er verdt noen småkroner til brakodds i lukene!

V4-4 : 13 Rockabilly – Åpen finale! Draget vårt ble svakt disponert av Anders Wallin sist. Var nære ved å kjøre oppi flere ganger, og på siste bortre så «lykkes» han, og galoppen var ikke til å unngå. Kom imidlertid strålende tilbake i kulissene, og den varslet full form! Får nå rutinerte Kenth Åkerlund opp i jolla, og selv om utgangsposisjonen er trist så kan dette gå veien i overkommelige omgivelser. Prøves som en frekkis, men her er det altså ÅPENT!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.