Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.45 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Momarken byr på en spennende V65-jackpotomgang denne kvelden, og dette er en omgang med potensial. Vi går ALL IN på debutanten 6 Canopus (V65-3), og tror på en flott mulighet direkte. Så ordentlig fin ut i prøveløpet, og dette er en traver med MYE inne. BANKER! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 Difficult Ways – Har vunnet fire av de fem siste, og gjort det meget bra. Er behandlet før kveldens oppgave, og har den bevart formen etter behandling, ja, da skal sjansene være svært gode. Vær dog litt OBS på at hester som er behandlet ofte får det litt finere i jobbene, og det kan bety en aldri så liten formdupp første gang ut. Motivert favoritt, men vi går ikke ALL IN på den nå.

V65-2 : 2 Kolbu John – Debuterer under sal, og det er første gang ut en slik hest må prøves. Rapportene på den er nemlig fine, og skulle denne virkelig trives under sal så skal noen og enhver få slite. Leder rundt om med dyktige Kristine Kvasnes?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Canopus – Så meget fin ut i prøveløpet, og 19,4/2140mv jogget den som helt ubrukt. Klokken viste 15,1 s 500m, og da skal man huske på at banen heller ikke var helt optimal. Vi likte virkelig det vi fikk se, og dette er en hest som helt sikkert kan minst 17,0 i kveld. Vi tror ikke den taper om den skikker seg, og den skal stå soleklart først på ranken i et løp som dette.

V65-4 : 8 Velten Pokerface – Galopperte sist, men har ellers vært god, og det i tøffere omgivelser enn dette. Nå er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, og klaffer det bare litt fra et dårlig spor så må sjansene være gode i et løp som dette. Nå kommer vel seieren?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Fransisca Ravina –
Var i en meget bra form på senhøsten, og gjør en interessant start etter en liten pause i kveld. Østre pleier å ha bra form på hestene når han først dukker opp med dem i banen, og dette ser billig ut for Fransisca Ravina. Settes frekt først i et løp som det ellers skiller litt på hestene.

V65-6 : 6 Strong Case – Smøg fint med til en knallgod tid sist, og det er mulig at storformen igjen er i anmarsj. Her er den billig ute når det gjelder motstand, og har den en av sine bedre dager, ja, da tar den seg av et løp som dette. Er en veldig motivert favoritt i finalen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.