Spennende trønderlunsj

knipset på Bjerke 21.01.09
knipset på Bjerke 21.01.09 Foto: hesteguiden.com

Leangen arrangerer lunsjtrav tirsdag. Vårt holdepunkt er Hidalgo i V5-2. Han var veldig bra sist og vinner trolig i dag.

Klikk her for å se våre V5-forslag
Vi lanserer 9 Hidalgo (V5-2) som tirsdagens lunsjbanker. Fireåringen innledet året med seier. I den siste starten kjempet strålendet da han ble annen bak Giant Will. Motstanden er enklere denne gangen og det er merkelig at vallaken ikke er klar favoritt. Dette gjør det dog anda mer spillbart. Søsteren 1 Keiba Express blir nok mest betrodd, men vi mener bestemt at Hidalgo skal være en klart bedre hest.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her
V5-1 og V5-5 synes vi er spillenøttene i dag. Derfor helgarderer vi på det største forslaget. 5 George Kemp er favoritt i V5-1, men lang pause gjør det hele usikkert for feltets antatt beste hest. 3 Thai Extreme er lynrask ut. Leder lenge. 8 Pine Elegance står vrient til, men kjemper nok i den fremre treffen uten uhell på veien. Ellers synes vi 6 Borghese skal regnes tidlig sammen med 6 Varnt som glimter til.

I den nevnte V5-finalen tror vi mest på 9 Flying Princess. Hoppa er hurtig og kan avgjøre i speedoppgjør. Må dog ha det litt på sine premisser. 5 Megabuck er flink og har en rett oppgave. 11 Bon Kosmos er en fin treåring fra dyktige Torkil Steinshaug, som også trener vår banker Hidalgo. Får Bon Kosmos klaff skal ikke konkurrntene føle seg særlig trygge. Vi utelukker altså ikke at det kan komme en kjempeskrell i lunsj-finalen.

I V5-3 er 7 Svork Rigel storfavoritt. Ikke overraskende med tanke på hans solide innsatser den siste tiden. Kusk Atle Solhus angriper trolig direkte. Får han tet uten å sløse med kreftene bvlir han veldig vanskelig å stoppe. 1 Skjeggemina er lynrask. Kommer ut etter langt fravær, men skal regnes tidlig på sin klasse og sitt gode løpshode.

3 Full Joy Dream (V5-4/DD-1) er det enten eller med. Vi bankertipper Garberg-traveren i DD. Han tapte for 9 Silver Tap sis de møttes, men er klart bedre enn det.Verst imot blir trolig 9 Silver Tap som holder sin fine form.


Ønsker du å se våre tre V5-forslag kan du trykke her , mens du får våre DD-tips ved å trykke her.

Annonse: Her finner du flere eksperttips!