*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V4-banker på Mantorp

Jennifer Tillman kjører vår frekke banker på Mantorp. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har en vidåpen V4-omgang i vente på Mantorp denne mandagen. Det finnes mange vinnerkandidater i samtlige løp. Vår banker er av det frekke slaget...

20.02.15 17:54

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Leirvåg spiller Blekkan

På Kalmar lørdag så ble det 11 ganger V4 på våre Ekspertenbonger, og 32 021 innspilt. Den mellomste bongen på Nettavisen på 432 betalte ut 2 911,-. De fine fremgangene i vårt naboland fortsetter, og ikke noe er bedre enn akkurat det. Fikk du forresten med deg følgende:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen

V64-1 : 5 Drive Launcher (Odds 11,72), V64-4 : 13 Peter's Lucky Day (Odds 5, ble banket på den lille bongen mot dagens tyngste favoritt), V64-6 : 2 Freia Bar (Odds 15,77). Alle disse ble det servert som objekter i vår tipsartikkel-sak til Örebro 12. februar. Vi spilte inn hele 128 989 på Eksperten, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på 192 betalte ut 5786,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Selv om vi ranket Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) først under V75-omgangen på Jarlsberg lørdag 14. februar så kom vi ikke helt i mål. Det ble dog endel fine femmere på flere av Ekspertenbongene, og totalt sett så spilte vi inn brukbare 158 612 i V75-spillet. Ingen greide imidlertid SYV-RIKTIGE, og de tre neste lørdagene så har vi følgende å se frem i mot:

21. februar - Bergen: Dobbel-syverpott

28. februar - Bjerke: Dobbel-syverpott

7. mars - Leangen: Jackpot med hele 3.364.255 ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Mantorp:

V4:12.20

DD:12.37

Løp ellers denne mandagen:V65 på Leangen med start kl.18.30. V64 på Axevalla med start kl.19.08.

På Mantorp denne mandagen er det VRIENT å være V4-spiller. Det finnes ingen klare bankere i omgangen, og her er det fort duket for flotte kroner. Vi banker frekt i innledningen, og vi gjør det på en hest som røpet en voldsom form sist. 8 Countess Marke så nemlig helt enorm ut, og nå går vi all in! Sjekk ut følgende objekter:

V4-1 : 8 Countess Marke – Leverte et herlig formbeskjed nå sist, og den MÅ prøves i innledningen. Ble bakket sist i det nevnte løpet, men avslutningen i kulissene, ja, den var rå! Vi har 11,8 s 500m på klokken, og den «flyr» over mål med alle kreftene i behold. Gikk også veldig bra mellom galoppene nest sist. Feilfritt så dukker denne garantert opp på foto, og vi roper et stort varsko! Frekk banker!

V4-2 : 12 Alfline – Nytt ÅPENT løp, og her er ikke mange sjanseløse. Draget vårt er på vei mot formen, og selv om den står veldig dumt til her så er den ikke helt borte om det skulle bli fart på forestillingen. Nå sist så fullfører den veldig bra, og vi har 13,6 s 1000m på klokken uten at den var helt tom på det. Blir overhodet ikke spilt nå, men med flyt så har denne form til å sjokke. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V4-3 : 4 Leonas Kaiser – Her er det BRA KLASSE på hestene. Ideen vår kom ut etter pause nå sist, og den så strålende ut for dagen. Blir i det nevnte løpet bakket sist, men den viser faktisk 10,9 s 500m, og av oss så fikk den to pluss i kanten. Kan ventes enda et knepp forbedret her, og den er veldig spillbar selv om motstanden er tøff. SE OPP!

V4-4 : 8 Unstoppable – Kom ut i ny regi sist, og den så strålende ut for dagen. Får aldri sjansen på oppløpet, og den passerer mål med MASSE KREFTER igjen! Hadde garantert godt av den blåseren i kroppen sin etter et lengre avbrekk, og den skal bli ytterst spennende å følge mot en relativt overkommelig motstand her. SPILLES!Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag