Spennende V4-banker

Axel Jacobsen kjører vår banker denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Axel Jacobsen kjører vår banker denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

En frekk V4-banker er jobbet frem fra Jägersro, og luringen som blir lansert går fort i glemmeboken... Her skal vi være med å kjempe om flotte kroner!

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Til helgen så er det NOK Å GLEDE SEG TIL, og det desiderte høydepunktet kommer lørdag hvor Norsk Rikstoto putter inn penger i V75-potten slik at den vil være dobbelt så stor som vanlig. I tillegg så kommer nesten 800 000 fra søndagens jackpot inn i syverpotten. Dermed så ligger det hele 18 millioner i potten denne lørdagen, og de pengene skal betales ut. Vi kommer selvfølgelig tilbake med tips til denne SUPEROMGANGEN på Leangen. Du kan allerede i dag kjøpe deg en V75-andel, og de kjøper du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Forus dagen etter, den 5.Oktober, ja, da er det JACKPOT i V65-spillet med 509 083 ekstra i sekserpotten. Som man skjønner så er dette en spesiell helg hvor det er MYE å glede seg til. Når det gjelder dagen i dag så starter vi som vanlig opp i Sverige med lunsj kl.12.20.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Jägersro:

V4: kl.12.20

DD: kl.12.37

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Deretter venter det lunsj fra Norge, og Bjerke med start kl.13.37. Om kvelden så er det Bergen som kjører V65-løpene i Norge, mens det er Åby som står for V64-løpene i Sverige. Fra Jägersro til lunsj som det her skal dreie seg om så ser det spennende ut på forhånd. Sjekk ut følgende :

Dagens banker:

7 Runaway (V4-1) har varit ute i betydligt tuffare sällskap än det här på sistone och i ett lopp där flera av motbuden har tveksam form känns han som en mycket sund spik.

Luringen:

12 A.U.Bismark (V4-2) har bakspår över sprinterdistans och det är ingen lätt uppgift han ställs inför. Formen är dock närmast hysterisk och senast avgjorde han efter en 1.12-runda sista varvet.