*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V4 fra Åby

Bjørn Goop er sentral i dagens V4-spill._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har en utfordrende V4-omgang i vente fra Åby denne lørdagen. Vi prøver oss med en bankerfri variant i jakten på flotte kroner. En flying start på dagen!?

17.01.15 19:32

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Åby:

V4: 12.45

DD: 13.05

Løp ellers denne lørdagen:V75 på Klosterskogen med start kl.15.00. Husk at det er DOBBEL-SYVERPOTT fra Klosterskogen denne lørdagen. Våre tips finner du her

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Åby denne lørdagen ser det ÅPENT ut på forhånd. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 6 Preston Savage – Med tanke på at den store favoritten Raggamuffin normalt sett ikke kan forsvare sitt innerspor så velger vi å spekulere. Draget vårt er i en veldig bra form, og den gikk enormt bra nest sist etter galopp. Nå sist så fullførte den også veldig bra, og den kommer til Åby med flott form i kroppen sin. Prøves som en frekkis!

V4-2 : 1 Fairytale Road – Her er det åpent, og garderinger må til. Ideen vår har varslet form de siste gangene, og den avsluttet solid nå sist etter et passivt opplegg. På lørdag så håper vi at det blir rygg leder, og siste indre. Da kan den nemlig fort slå til, og den må passes fra helt perfekte betingelser.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V4-3 : 2 Roxy Hill – Kom ut etter en lengre pause sist, og den gjør et klart godkjent løp med tanke på en ganske tøff innledning. Denne blåseren burde ha gjort svært godt, og den har fort gått frem med dette løpet i kroppen sin. Har en meget fin mulighet i riktige omgivelser, og vi ILER til med førstevalget.

V4-4 : 6 Global Oxygen – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og dette er en hest i en MEGET BRA form. Nå sist så fullførte den bunnsolid, mens den nest sist viser 14,5 s 1000m. Skulle den komme seg foran denne lørdagen så trenger den ikke å bli enkel å fange. SE OPP!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.