Spennende V4 fra Charlottenlund

Axel Jacobsen kjører vår alternative banker i V4-omgangen fra Charlottenlund denne torsdagen.
Axel Jacobsen kjører vår alternative banker i V4-omgangen fra Charlottenlund denne torsdagen. Foto: hesteguiden.com

Superformen holder seg, og vi har nå passert 2,5 millioner innspilt siden 5. desember. 1. juledag er det en herlig V4-omgang fra Charlottenlund.

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag 20.Desember ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,4 millioner i gevinster siden 5. desember.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi er midt i julen så jobber Nettavisen sin travredaksjon på for fullt. Når kan du så forvente å finne våre tips på nettavisen.no resten av uken?

V65-Jarlsberg : Torsdag kl.1800 - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V75-Solvalla : Fredag kl.0800 - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V75-Momarken : Fredag kl.1200 - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V65-Bergen (Jackpot) : Lørdag kl.1000. - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V75-Örebro : Søndag kl.0800 - Tipsene er ved Mats Persson.

V65-Sørlandet : Søndag kl.1000. - Tipsene er ved Rolf Lerum.

Innleveringsfrister Charlottenlund:

V4: kl.12.45

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder V4-løpene fra Charlottenlund denne torsdagen så er de jevne, og spennende. Sjekk ut følgende:

V4-1 :  4 Sambucka Knick - Blir tungt betrodd i innledningen, men denne favoritten velger vi å gardere da det finnes interessante bud i løpet. For den som jakter en stjernesmell i innledningen, ja, de skal ta med 6 Rohan. Denne er LYNRASK ut, og her vil nok Rene Kjær klinke til direkte. Vi tror på tet/rygg leder, og blir den da bare ikke fast så kjemper den om seieren. Ble sittende bom fast sist, og den så helt LYSENDE ut for dagen. Er spilt på knappe 3% når vi la ut denne saken, og det er for lite.

V4-2 : 4 Tripolini VP - Har vært enormt bra på slutten, og dette er dagens tyngste favoritt. Traver dog ikke 110%, og den holdt på å feile i den siste svingen sist. Har en bra sjanse om aksjonen henger i sammen, men for oss er dette ingen banker da vi vil stormvarsle for en annen hest. 8 Pilevallas Krabat - Har vinnerform i kroppen, og den var utrolig tapper sist etter en mildt sagt luftig åpning utvendig leder. Gjør rett og slett et kanon-løp! Trenger litt flyt, men får den det, ja, da kjemper den helt sikkert der foran.

V4-3 : 1 Solon - Dette føler vi er en riktig favoritt. Er lynrask fra start, og normalt sett så forsvarer den sitt innerspor. Var trykket ned til 1,7 i totoen i Sverige sist, men ble da "hukket" på streken. Leder dette VELDIG lenge, og det kan dreie seg om en banker fra en ypperlig utgangsposisjon. 9 Touche - For dem som velger å gardere så er dette den spennende hesten i feltet. Satt bom fast med vinnerkrefter nå sist, mens den avsluttet solid nest sist. Kan få løpet her, og med tempo så er den blytung tilslutt.

V4-4 : I V4-finalen så er det ÅPENT, og slike løp er ikke alltid like lett å regne på. Her vinner den hesten med den kusken som har mest "is i magen". Vi velger å låse dette løpet med mange hester. Følgende er med på våre bonger : 1 Daniel Newport, 2 Shiraz, 4 Stella Nora, 6 Twist Shadow, 8 Negus Shadow, 9 Pommeau Simoni, 11 Raleigh samt 13 Racerstina.